Kustvillan

Husmodeller med frihet i många fler dimensioner

Här ser du exempel på husmodeller som vi byggt tillsammans med några av våra kunder. Du kan ta dem som de är eller ha som utgångspunkt när ni designar ert nya hem. Hittar du inte det som passar här så kan vi bygga i princip alla hus på marknaden och efter din ritning.

Planlösning Husmodeller Knapp
  • Alla
  • 1-Plan
  • 1,5-plan
  • 2-Plan

Dalarö

2-Plan
12 rok
268m²

Stornäset

1-Plan
4 rok
119m²

Kattskär

1-Plan
5 rok
138m²

Vännäs

2-Plan
7 rok
207m²

Tutebo

1-Plan
6 rok
170m²

Långsjön

1,5-plan
4 rok
107m²

Kvällsjön

1,5-plan
7 rok
229m²

Kortsjön

1,5-plan
3 rok
95m²

Frihet i fler dimensioner

När du bygger hus med Kustvillan, kan du utgå från vilken husmodell som helst och ändra som du vill. Husmodellerna på vår hemsida är exempel på hur några av våra tidigare kunder valt att designa sina hus. Du kan beställa huset precis som det är eller använda dessa som utgångspunkt när du bygger ditt unika hus, för att sedan anpassa huset efter just dina behov. Fria former gäller både invändigt och utvändigt. Har du en helt egen idé på en husmodell så hjälper vi dig gärna att förverkliga det. Vi erbjuder förutsägbara och skräddarsydda lösningar med fast pris i realtid!

Jag är intresserad och vill ha kontakt

Är du nyfiken på att bygga hus? Har du frågor kring våra priser eller hur vi kan skräddarsy ditt hus på ett kostnadseffektivt sätt? Oavsett vilka frågor och funderingar du har så är du alltid välkommen att kontakta oss.

Du kan också ringa vår växel på tel 010 – 15 73 100 eller kontakta oss på info@kustvillan.se

Några av våra utvalda leverantörer

smeg logotypContura logotypdröm trapporMarbodal logotypdiplomat logotypelectrolux logotypElitfönster logotypKonradssons kakel logotypnibe logotypBadplatsen logotypBaseco logotyptarkett logotyp

Välj den leverantör du önskar

“Tycke och smak är olika för alla”. Vi vill sätta dig i förarsätet när det kommer till vad som ska ingå i just ditt hus. Därför ger vi dig friheten att välja precis den leverantör som du önskar. Hos våra samarbetspartners har vi kampanjpriser på utvalda produkter och där ingår dessutom alltid projektering, hantering och frakt.