För oss är full frihet att kunna välja form, stil, standarder m.m. med ett fast totalpris i realtid...

Skapa ditt drömhem!

För oss är full frihet att kunna välja form, stil, standarder m.m. med ett fast totalpris i realtid...

Skapa ditt drömhem!

Bygga fritidshus

 

Kustvillan erbjuder en unik helhetslösning för dig som vill bygga fritidshus. Vi kan hjälpa dig bygga ditt fritidshus på kort tid eftersom att vi använder oss utav Paralox patenterade byggblockssystem. Detta system är också väldigt kostnadseffektivt tack vare vår premiumisolering som finns i byggblocket. Den håller hemmet varmt under de kallare månaderna och den håller kylan inomhus under den varmare semestern.

Kustvillan erbjuder ett unikt patenterat byggsystem som från Paralox, Detta unika byggsystem gör det möjligt för oss att kunna bygga just ditt drömhus vare sig om det är ett standardfritidshus i enplan eller om vi ska bygga fritidshus med loft. Byggblocken vi använder oss av är färdiga byggblock d.v.s. väggar, tak, fönster och husknutar. Dessa fraktas och monteras direkt på plats.

Tack vare Paralox patenterade system så kan vi ha ett av marknadens kortaste bygg och leveranstider. Vi anser inte att man ska behöva vänta för länge på att ens drömmar ska bli verklighet.

Kustvillan har ett av marknadens lägsta priser, och våra fritidshus är lågenergihus vilket gör att dem i längden innebär en lägre kostnad i drift. Därför har du som har funderat på att bygga fritidshus en unik chans att få göra det till en verklighet.

Vilka material använder sig Kustvillan av när vi ska bygga Fritidshus?

Kustvillans byggblock är i trä. Den patenterade bygglösningen för att bygga fritidshus härstammar från en uppfinning i Timrå. Timrå var en stor knutpunkt för träindustrin förr i tiden och Paralox har anammat detta. Alla byggsatserna för fritidshusen är därför i trä.

Hur beställer man konstruktion för fritidshus och nyckelfärdiga fritidshus?

Kustvillan gör det enkelt för dig som vill bygga fritidshus. Allt du behöver göra är att ha en idé om vad du önskar ha och sedan följa våra sex steg för beställning:

Steg 1: Vi bokar ett möte där vi samtalar med varandra om: era idéer, vilken budget, fritidshusets form och utseende samt hur projektet behövs läggas upp.

Steg 2: Vi går igenom ritningar för just ditt fritidshus. Om det är ett fritidshus som du själv har en uppfattning om hur den ska se ut så hjälper vi dig att ta fram ritningar till ditt drömboende. Vill du kanske bygga ett fritidshus med loft? Vill du bara ha skalet eller vill du ha ett nyckelfärdigt fritidshus? Vill du däremot en av våra standardmodeller så försöker vi anpassa ditt färdiga fritidshus efter tomten och dylikt. Så alldeles oavsett så behövs ritningar ganska tidigt, bland annat för att kunna få ansöka om bygglov men också för att kunna räkna på materialåtgången och entreprenörskostnader för ditt fritidshus.

Steg 3: Avtal skrivs. Vi skriver ett ABS18 avtal som är framtaget av villaägarnas riksförbund, konsumentverket och andra branschaktörer. Det här avtalet är framtagen för din trygghet som konsument och för oss som leverantörer. Förmåner som är inkluderade är bla färdigställandeskydd, allriskförsäkring och ansvarsförsäkring.

Steg 4: Kustvillan har förmodligen marknadens kortaste leveranstider. Inom ca 8 veckor från det att avtal har skrivit så står vi redo för leverans av ditt nya fritidshus. Standarden i branschen är oftast ungefär 1 år eller mer för att få sätta igång med projektet. Men vi på Kustvillan vet att du som kund inte vill vänta så länge. Vi har färdiga byggsatser som kan lagerhållas och tack vare vårt byggsystem. Skulle vi saknar några delar så kan vi snabbt och enkelt tillverka nya delar utan att kompromissa med dina önskemål.

Steg 5: Vi ser stor vikt i att bygga ditt fritidshus så vädertätt så snabbt som möjligt när vi väl påbörjar bygget. Vi sätter ihop väggar, takstolar och lägger på takpapp på några dagar oftast. Vi målar skalet när det är klart med tre lager Demidekk Ultimat vi fäster takplåt, elitfönster och därmed har fritidshuset isolerats färdigt. Sedan fattas arbetet med insidan av huset som antingen vi eller du gör klar beroende på överenskommelse.

Steg 6: Mellan tre till fem månader från det att bygget har börjat står ditt nyckelfärdiga fritidshus redo för inflytt. Nu är det helt upp till dig att möblera om och ordna upp det tills att det blir en plats du trivs på. Det går även att beställa huset helt och hållet nyckelfärdigt samt möblerat efter egen vilja. Våra hus är lågenergihus med smart isolering vilket drar ner din månatliga kostnad. Att bygga ett prisvänligt dröm fritidshus har aldrig varit enklare!

Kontakt

Har du frågor till oss? Kontakta vår kundtjänst eller kom på besök till vår huvudkontor i Sundsvall. Vår byggnad ligger dessutom i direkt anslutning till Paralox, vilka är de som levererar byggsystemet till alla våra byggnader. Detta innefattar också en kort leveranstid och beslutningskedja i produktion. Därför kan även du som är på besök komma in till oss och känna på produkten innan du bestämmer dig för ditt husbygge.

Kontakta en av våra säljare

Att bygga ett hem med Kustvillan

När du tittar på ett hus ser du väggar, fönster och tak. Vi vet betydelsen av dessa delars kvalitet, men vi vet samtidigt att ett hus är mer än det som går att ta på. Det är en dröm vi tar på största allvar. Därför bygger vi inte ett hus, vi bygger ditt hus.