För oss är full frihet att kunna välja form, stil, standarder m.m. med ett fast totalpris i realtid...

Skapa ditt drömhem!

För oss är full frihet att kunna välja form, stil, standarder m.m. med ett fast totalpris i realtid...

Skapa ditt drömhem!

Bygga stuga billigt

 

Det ska vara billigt att bygga en stuga. Med Kustvillan så kan du bygga en stuga till ett bra pris som passar din plånbok. Hos oss så kan du välja om du vill bygga en nyckelfärdig stuga eller utforma en stuga som passar dina behov. Våra nyckelfärdiga stugor är baserade på vårt unika Paraloxsystem, ett patenterat byggsystem som baseras på färdiga byggblock i form av färdiga väggar, elitfönster, tak och husknutar. Att bygga en stuga ska vara en kostnad som du kan klara av.

Vad är fördelarna med Kustvillan?

Fördelarna med att välja Kustvillan som leverantör är att du kan ha ett färdigt hus inom 3-5 månader vilket gör att du slipper vänta i flera år på att få flytta in. Hemligheten ligger i Kustvillans Paraloxsystem som är unikt på det sättet att även om du har en helt unik ritning på din drömstuga så kan huset ändå byggas med de moduler som systemet har. Alla moduler lagerhålls så du slipper långa leveranstider och systemets uppbyggnad gör även att transport, logistik och hantering blir enkelt och kostnadseffektivt.
Dessutom byggs stugan med kvalitetsmaterial som sparar upp till dubbelt så mycket energi som andra väggar.

Hur går man tillväga för att skaffa sig en nyckelfärdig stuga?

Du behöver bara följa några enkla steg för att få tillgång till våra stugor:

1. Mötet:

Första kontakten där vi lyssnar på era ideér och resonerar om budget, husets form och storlek samt hur projektet ska läggas upp.

2. Ritningar:

När vi har en bra uppfattning om hur du önskar bygga tar vi fram en ritning av huset från grunden tillsammans med dig. Ritningar behövs för bygglov, men även för att få ett underlag för materialåtgång och kostnader för underentreprenörer. Det finns därför många fördelar med att komma igång med ritningarna i ett tidigt stadie och kan göras utan avtal eller omedelbar kostnad.

3. Avtal:

I samband med att bygglovet blir beviljat är det dags för avtal och leveransplanering. Vi skriver avtal ABS18, framtaget av Villaägarnas Riksförbund, Konsumentverket och andra branschaktörer. Här inkluderas även färdigställandeskydd, allriskförsäkring och ansvarsförsäkring. Betalningsplanen är upplagd på ett tryggt sätt för att vi som leverantör ska veta att du har full trygghet i ditt husköp.

4. Leveransplanering:

Kustvillan har antagligen Sveriges kortaste leveranstider – inom åtta veckor från avtal är vi redo för husleverans. När du bestämt dig och skaffat en tomt tror vi helt enkelt att du inte vill vänta ett år eller mer på att få komma igång, vilket oftast är standard i branschen. Vårt byggsystem möjliggör att lagerhålla många delar av huset och vi kan snabbt tillverka återstående delar och packa huset, trots att huset är byggt exakt efter dina önskemål.

5. Byggnation:

Vårt system möjliggör att få bygget taktätt på kort tid.  När skalet är klart har det försetts med rejäl takplåt eller betongtegel, Elitfönster och huset har isolerats i väggar och tak. Därefter fortsätter arbetet med insidan av huset. Endera av dig själv eller som en del av vår entreprenad.

6. Inflyttning:

Tre till fem månader från att bygget påbörjats är ditt hus redo för inflyttning. En byggarbetsplats blir nu ett hem, redo att möta årets alla väderutmaningar. En ny medlem i Kustvillan-familjen får njuta av ett hus i högsta kvalitet utformat efter sina egna idéer. Till en rimlig kostnad har du byggt ett hus med låg energiförbrukning och låga boendekostnader. Ett hus du kan vara stolt över och en plats där du kan samla nära och kära många år framöver. En dröm har blivit verklighet!

Kontakt

Har du frågor till oss? Kontakta vår kundtjänst eller kom på besök till vår huvudkontor i Sundsvall. Vår byggnad ligger dessutom i direkt anslutning till Paralox, vilka är de som levererar byggsystemet till alla våra byggnader. Detta innefattar också en kort leveranstid och beslutningskedja i produktion. Därför kan även du som är på besök komma in till oss och känna på produkten innan du bestämmer dig för ditt husbygge.

Kontakta en av våra säljare

Att bygga ett hem med Kustvillan

När du tittar på ett hus ser du väggar, fönster och tak. Vi vet betydelsen av dessa delars kvalitet, men vi vet samtidigt att ett hus är mer än det som går att ta på. Det är en dröm vi tar på största allvar. Därför bygger vi inte ett hus, vi bygger ditt hus.