Kustvillan

För oss är full frihet att kunna välja form, stil, standarder m.m. med ett fast totalpris i realtid...

Läs mer om vår frihet

Skapa ditt drömhem!

Läs mer om vår frihet

Bygga stuga billigt

Det ska vara billigt att bygga en stuga. Med Kustvillan så kan du bygga en stuga till ett bra pris som passar din plånbok. Hos oss så kan du välja om du vill bygga en nyckelfärdig stuga eller utforma en stuga som passar dina behov. Våra nyckelfärdiga stugor är baserade på vårt unika Paraloxsystem, ett patenterat byggsystem som baseras på färdiga byggblock i form av färdiga väggar, elitfönster, tak och husknutar. Att bygga en stuga ska vara en kostnad som du kan klara av.

Vad är fördelarna med Kustvillan?

Fördelarna med att välja Kustvillan som leverantör är att du kan ha ett färdigt hus inom 3-5 månader vilket gör att du slipper vänta i flera år på att få flytta in. Hemligheten ligger i Kustvillans Paraloxsystem som är unikt på det sättet att även om du har en helt unik ritning på din drömstuga så kan huset ändå byggas med de moduler som systemet har. Alla moduler lagerhålls så du slipper långa leveranstider och systemets uppbyggnad gör även att transport, logistik och hantering blir enkelt och kostnadseffektivt.
Dessutom byggs stugan med kvalitetsmaterial som sparar upp till dubbelt så mycket energi som andra väggar.

Hur går man tillväga för att skaffa sig en nyckelfärdig stuga?

Du behöver bara följa några enkla steg för att få tillgång till våra stugor:

1. Mötet:

Första kontakten där vi lyssnar på era ideér och resonerar om budget, husets form och storlek samt hur projektet ska läggas upp.

2. Ritningar:

När vi har en bra uppfattning om hur du önskar bygga tar vi fram en ritning av huset från grunden tillsammans med dig. Ritningar behövs för bygglov, men även för att få ett underlag för materialåtgång och kostnader för underentreprenörer. Det finns därför många fördelar med att komma igång med ritningarna i ett tidigt stadie och kan göras utan avtal eller omedelbar kostnad.

3. Avtal:

I samband med att bygglovet blir beviljat är det dags för avtal och leveransplanering. Vi skriver avtal ABS18, framtaget av Villaägarnas Riksförbund, Konsumentverket och andra branschaktörer. Här inkluderas även färdigställandeskydd, allriskförsäkring och ansvarsförsäkring. Betalningsplanen är upplagd på ett tryggt sätt för att vi som leverantör ska veta att du har full trygghet i ditt husköp.

4. Leveransplanering:

Kustvillan har antagligen Sveriges kortaste leveranstider – inom åtta veckor från avtal är vi redo för husleverans. När du bestämt dig och skaffat en tomt tror vi helt enkelt att du inte vill vänta ett år eller mer på att få komma igång, vilket oftast är standard i branschen. Vårt byggsystem möjliggör att lagerhålla många delar av huset och vi kan snabbt tillverka återstående delar och packa huset, trots att huset är byggt exakt efter dina önskemål.

5. Byggnation:

Vårt system möjliggör att få bygget taktätt på kort tid.  När skalet är klart har det försetts med rejäl takplåt eller betongtegel, Elitfönster och huset har isolerats i väggar och tak. Därefter fortsätter arbetet med insidan av huset. Endera av dig själv eller som en del av vår entreprenad.

6. Inflyttning:

Tre till fem månader från att bygget påbörjats är ditt hus redo för inflyttning. En byggarbetsplats blir nu ett hem, redo att möta årets alla väderutmaningar. En ny medlem i Kustvillan-familjen får njuta av ett hus i högsta kvalitet utformat efter sina egna idéer. Till en rimlig kostnad har du byggt ett hus med låg energiförbrukning och låga boendekostnader. Ett hus du kan vara stolt över och en plats där du kan samla nära och kära många år framöver. En dröm har blivit verklighet!

Kontakt

Har du frågor till oss? Kontakta vår kundtjänst eller kom på besök till vår huvudkontor i Sundsvall. Vår byggnad ligger dessutom i direkt anslutning till Paralox, vilka är de som levererar byggsystemet till alla våra byggnader. Detta innefattar också en kort leveranstid och beslutningskedja i produktion. Därför kan även du som är på besök komma in till oss och känna på produkten innan du bestämmer dig för ditt husbygge.

Att bygga hus med Kustvillan

När du tittar på ett hus ser du väggar, fönster och tak. Vi vet betydelsen av dessa delars kvalitet, men vi vet samtidigt att ett hus är mer än det som går att ta på. Det är en dröm vi tar på största allvar. Därför bygger vi huset efter just dina behov.

♦ Personlig anpassning

♦ Optimerad funktionalitet

♦ Materialval och kvalitet

♦ Energi- och kostnadseffektivitet

♦ Unik arkitektur

♦ Ekonomisk flexibilitet

Vi kallar det "frihet i fler dimensioner"

Öppna PDF

Energismart

Paraloxväggen har marknandens bästa U-värde. Det medför direkta energibesparingar för dig som husbyggare. Varje del i skalet är av högsta kvalitet och komforten i huset blir
märkbart hög.

Frihet

Vi bygger inte ett hus, vi bygger ditt hus. Byggsystemet öppnar oändliga möjligheter att utforma byggnad, planlösning och entreprenad precis som du vill. -Det kallar vi frihet.

Spara tid

Patentet kapar tid, från produktion till resning av skalet. Paralox unika sätt att dela på väggen gör även att logistik, transport och hantering blir enkelt och kostnadseffektivt

Jag är intresserad och vill ha kontakt

Är du nyfiken på att bygga hus? Har du frågor kring våra priser eller hur vi kan skräddarsy ditt hus på ett kostnadseffektivt sätt? Oavsett vilka frågor och funderingar du har så är du alltid välkommen att kontakta oss.

Du kan också ringa vår växel på tel 010 – 15 73 100 eller kontakta oss på info@kustvillan.se

Några av våra utvalda leverantörer

smeg logotypContura logotypdröm trapporMarbodal logotypdiplomat logotypelectrolux logotypElitfönster logotypKonradssons kakel logotypnibe logotypBadplatsen logotypBaseco logotyptarkett logotyp

Välj den leverantör du önskar

“Tycke och smak är olika för alla”. Vi vill sätta dig i förarsätet när det kommer till vad som ska ingå i just ditt hus. Därför ger vi dig friheten att välja precis den leverantör som du önskar. Hos våra samarbetspartners har vi kampanjpriser på utvalda produkter och där ingår dessutom alltid projektering, hantering och frakt.