Kustvillan

Husleverantör Gävle

Välkommen till Kustvillan! Letar ni efter en husleverantör i Gävle? Kustvillan erbjuder en stor valfrihet när ni vill bygga ert alldeles nya hus. Ni som söker en husleverantör i Gävle erbjuds en systemlösning som är anpassad precis efter de behov som ni har.

När ni anlitar Kustvillan behöver ni inte vänta på en beräkning av materialåtgång eller på kostnader för hantverkare och dylikt. Tvärtom så erbjuder vi frihet och till ett beräknat pris, helt beroende på hur ni själva väljer bland många husmoduler som vi har.

Er husleverantör i Gävle

När ni väljer Kustvillan som er husleverantör i Gävle kan ni välja mellan 20 olika husmodeller, och att utforma det efter olika moduler. Ni blir inte bundna till en enda husmodell – tvärtom. Här kan ni välja formen på taket, storlek på väggar och fönster, utseende på både fasad och inredning allt enligt eget tycke och smak. Ni kan även välja ett arkitektritat hus – och få huset just så unikt som ni önskar det. Låt oss förtydliga det hela; vi erbjuder en systemlösning där vi som er husleverantör i Gävle – anpassar oss efter era behov och önskemål, inte tvärtom.

Vi erbjuder möjligheten till egna unika byggkoncept, där ni får en stor valfrihet i flera dimensioner; ett totalpris i realtid, ett smartare byggpaket som gör byggarbetet enklare och mer kostnadseffektivt.

Så här fungerar det

Det är lite som ett smörgåsbord där ni väljer det som ni önskar och betalar för det ni väljer. Ni kan utforma huset exakt som ni önskar, och betalar för det ni vill ha. Vi kan erbjuda färdiga husmodeller, och om ni vill det kan ni bygga ert hus exakt efter den modellen, men ni kan även byta ut delar i husmodellen. Vi har flera olika moduler som går att sammanfoga så att det blir som ni vill ha det. Och ni betalar endast efter det som ni själva väljer.

Även invändigt kan ni välja både material och utseende på inredningen:

Detta erbjuder Kustvillan

Av oss får ni bygglovsritningar, konstruktionsberäkningar och projektering i ett och samma materialpaket. Då är det inklusive placering av sanitet, värme, el och ventilation. Övrig projektering och upphandlingsunderlag ingår däremot ej. Att välja fritt ska inte kosta våra kunder mer. När ni väljer Kustvillan som er husleverantör i Gävle får ni valfriheten att välja mellan olika husmoduler och skapa ert drömhus. När ni väljer de olika husmodulerna får ni ett direkt pris i realtid så att ni vet vad slutpriset på huset kommer att bli. Ni kan till och med få huset levererat inom 8 veckor, byggt och klart. Kan det bli bättre? Knappast! Ta kontakt med oss, här är vårakontaktuppgifter!

Du kanske även vill läsa?

Vackert ladhus för den moderna familjen
Hus med ryggåstak i ladhus-stil Vi har här valt att göra husmodellen Kattskär som ett ladhus men valet av design är ditt. Kattskär är ett modernt ladhus med ryggåstak som skapar en generös takhöjd i kök och vardagsrum. Bygga ett ladhus i havsmiljö? Kan man bygga ett hus i ladhus-stil vid havet? Det är klart att […]
Läs mer
Fjällvillan med stor potential
Fjällvilla, fritidshus eller permanent bostad? Rännö är ett perfekt hus att bygga som fjällvilla, fritidshus eller varför inte till en permanent bostad? Rännö i fjällmiljö Bygger du Rännö i fjällmiljö så hjälper de stora fönsterpartierna...
Läs mer
Tryggt att köpa hus av Kustvillan
Tryggheten med att köpa hus av Kustvillan Att bygga ett nytt hus är ofta en av livets största och viktigaste affärer, därför är det viktigt att du som kund kan känna dig trygg genom hela processen. Erfarenhet Vi har så pass lång...
Läs mer
Kundunika val
Valfri Formgivning
Husmodeller
Entreprenad former

Jag är intresserad och vill ha kontakt

Är du nyfiken på att bygga hus? Har du frågor kring våra priser eller hur vi kan skräddarsy ditt hus på ett kostnadseffektivt sätt? Oavsett vilka frågor och funderingar du har så är du alltid välkommen att kontakta oss.

Du kan också ringa vår växel på tel 010 – 15 73 100 eller kontakta oss på info@kustvillan.se

Några av våra utvalda leverantörer

smeg logotypContura logotypdröm trapporMarbodal logotypdiplomat logotypelectrolux logotypElitfönster logotypKonradssons kakel logotypnibe logotypBadplatsen logotypBaseco logotyptarkett logotyp

Välj den leverantör du önskar

“Tycke och smak är olika för alla”. Vi vill sätta dig i förarsätet när det kommer till vad som ska ingå i just ditt hus. Därför ger vi dig friheten att välja precis den leverantör som du önskar. Hos våra samarbetspartners har vi kampanjpriser på utvalda produkter och där ingår dessutom alltid projektering, hantering och frakt.