Välkommen till Kustvillan! Letar ni efter en husleverantör i Gävle? Kustvillan erbjuder en stor valfrihet när ni vill bygga ert alldeles nya hus. Ni som söker en husleverantör i Gävle erbjuds en systemlösning som är anpassad precis efter de behov som ni har.

 • Det vi erbjuder är inte några tillval som kan göra ert hus annorlunda mot de ursprungliga husmodellerna.
 • Det vi erbjuder är en valfrihet redan från start till mål. Ni väljer hur huset ska vara utformat både ut- och invändigt.
 • Av oss får ni ett omedelbart pris. När ni önskar att få en byggoffert på vad slutpriset för ert nya hus i Gävle kommer att bli, får ni veta det på en gång.

När ni anlitar Kustvillan behöver ni inte vänta på en beräkning av materialåtgång eller på kostnader för hantverkare och dylikt. Tvärtom så erbjuder vi frihet och till ett beräknat pris, helt beroende på hur ni själva väljer bland många husmoduler som vi har.

Er husleverantör i Gävle

När ni väljer Kustvillan som er husleverantör i Gävle kan ni välja mellan 20 olika husmodeller, och att utforma det efter olika moduler. Ni blir inte bundna till en enda husmodell – tvärtom. Här kan ni välja formen på taket, storlek på väggar och fönster, utseende på både fasad och inredning allt enligt eget tycke och smak. Ni kan även välja ett arkitektritat hus – och få huset just så unikt som ni önskar det. Låt oss förtydliga det hela; vi erbjuder en systemlösning där vi som er husleverantör i Gävle – anpassar oss efter era behov och önskemål, inte tvärtom.

Vi erbjuder möjligheten till egna unika byggkoncept, där ni får en stor valfrihet i flera dimensioner; ett totalpris i realtid, ett smartare byggpaket som gör byggarbetet enklare och mer kostnadseffektivt.

Så här fungerar det

Det är lite som ett smörgåsbord där ni väljer det som ni önskar och betalar för det ni väljer. Ni kan utforma huset exakt som ni önskar, och betalar för det ni vill ha. Vi kan erbjuda färdiga husmodeller, och om ni vill det kan ni bygga ert hus exakt efter den modellen, men ni kan även byta ut delar i husmodellen. Vi har flera olika moduler som går att sammanfoga så att det blir som ni vill ha det. Och ni betalar endast efter det som ni själva väljer.

 • Ni kan välja exakt hur ni vill bygga ert hus, eftersom vi erbjuder olika villabyggsatser, där ni kan välja varje del exakt så som ni önskar det. Här har ni friheten att välja hur taket ska se ut, hur stora era fönster ska vara, antal dörrar och allt annat som hör till fasaden.
 • Ni har valfriheten att välja i vilka material som ni önskar till fasaden.

Även invändigt kan ni välja både material och utseende på inredningen:

 • Ni kan välja mellan olika kök storlek på kök, utseende och storlek på vardagsrum och sovrum, om ni önskar er ett loft, en övervåning eller en källare.
 • Ni kan välja att få en färdig inredning, isolerat med exempelvis gipsplattor, spånskivor eller till och med ett stockhus.
 • Ni kan även välja att få ett hus som enbart har ett oisolerat klimatskal, exklusive uppvärmningssystem, men inklusive mellanbjälklag och spångolv.
 • Dessutom ingår material för ventilationsdragning, installations- och innerväggar, innerdörrar, listverk, smygar runt fönster och dörrar samt innertak.
 • Ni kan välja om ni önskar en färdigt målad fasad, om ni vill ha en öppen spis, skorsten eller extra taksäkerhet.
 • Ni kan alltså välja ett hus utan ytskikt och inredning, om det är så att ni önskar bygga det själva.

Detta erbjuder Kustvillan

Av oss får ni bygglovsritningar, konstruktionsberäkningar och projektering i ett och samma materialpaket. Då är det inklusive placering av sanitet, värme, el och ventilation. Övrig projektering och upphandlingsunderlag ingår däremot ej. Att välja fritt ska inte kosta våra kunder mer. När ni väljer Kustvillan som er husleverantör i Gävle får ni valfriheten att välja mellan olika husmoduler och skapa ert drömhus. När ni väljer de olika husmodulerna får ni ett direkt pris i realtid så att ni vet vad slutpriset på huset kommer att bli. Ni kan till och med få huset levererat inom 8 veckor, byggt och klart. Kan det bli bättre? Knappast! Ta kontakt med oss, här är vårakontaktuppgifter!

Jag är intresserad och vill ha kontakt