Husleverantör i Skellefteå

Välkommen till Kustvillan! Letar ni efter en husleverantör i Skellefteå? Kustvillan erbjuder en stor valfrihet när ni vill bygga ert alldeles nya hus. Ni som söker en husleverantör i Skellefteå erbjuds en systemlösning som är anpassad precis efter de behov som ni har. Hur är det möjligt? Jo, ni som väljer Kustvillan som er husleverantör i Skellefteå erbjuds inte färdiga husmodeller, som ni ska välja mellan såsom andra husleverantörer i Skellefteå. Det vi erbjuder är inte några tillval som kan göra ert hus annorlunda mot de ursprungliga husmodellerna.

Din husleverantör i Skellefteå

Kustvillan är unik på det sättet att vi är husleverantör i Skellefteå som kan erbjuda så många som 20 olika husmodeller. Men det är ni själva som väljer vilka moduler ni vill ha till ert nya hus. Ni är alltså inte bundna till en enda husmodell – tvärtom. I stället kan ni välja form på tak, storlek på väggar och fönster, utseende på både fasad och inredning.  Hos oss kan till och med välja ett arkitektritat hus – och få huset just så unikt som ni önskar det. Låt oss förtydliga det hela; vi erbjuder en systemlösning där vi på Kustvillan – som er husleverantör i Skellefteå – anpassar oss efter era behov och önskemål, inte tvärtom.
Vi erbjuder möjligheten till egna unika byggkoncept, där ni får en stor valfrihet i flera dimensioner; ett totalpris i realtid, ett smartare byggpaket som gör byggarbetet enklare och mer kostnadseffektivt.

Låt oss förklara hur det fungerar

Det är lite som ett smörgåsbord där ni väljer det som ni önskar och betalar för det som ni väljer. Andra husleverantörer har några husmodeller som de kan erbjuda. Deras kunder kan bara välja mellan olika husmodeller och få det hus som de ser på bilden. De får sällan veta vad slutpriset på huset blir, då byggherren som ska bygga det, måste invänta beräkning av byggmaterial, kostnader av hantverkare etc.

Hos oss är det tvärtom. Ni kan välja exakt hur ni vill bygga ert hus, eftersom vi erbjuder olika villabyggsatser, där ni kan välja varje del exakt så som ni önskar det. Här har ni friheten att välja hur taket ska se ut, hur stora fönster ska vara, antalet dörrar och allt annat som hör till fasaden. Ni har valfriheten att välja i vilka material som ni önskar till fasaden.

Även invändigt kan ni välja både material och utseende på inredningen. Ni kan välja mellan olika kök storlek på kök, utseende och storlek på vardagsrum och sovrum, om ni önskar er ett loft, en övervåning eller en källare.

  1. Ni kan välja att få en färdig inredning, isolerat med exempelvis gipsplattor, spånskivor eller till och med ett stockhus.
  2. Ni kan även välja att få ett hus som enbart har ett oisolerat klimatskal, exklusive uppvärmningssystem, men inklusive mellanbjälklag och spångolv.
  3. Dessutom ingår material för ventilationsdragning, installations- och innerväggar, innerdörrar, listverk, smygar runt fönster och dörrar samt innertak.
  4. Ni kan välja om ni önskar en färdigt målad fasad, om ni vill ha en öppen spis, skorsten eller extra taksäkerhet.
  5. Ni kan alltså välja ett hus utan ytskikt och inredning, om det är så att ni önskar bygga det själva.

Av oss får ni bygglovsritningar, konstruktionsberäkningar och projektering i ett och samma materialpaket. Då är det inklusive placering av sanitet, värme, el och ventilation. Övrig projektering och upphandlingsunderlag ingår däremot ej.

Att välja fritt ska inte kosta mer

När ni väljer Kustvillan som er husleverantör i Skellefteå får ni:

Här hittar du kontaktuppgifter till oss!

Du kanske även vill läsa?

Vackert ladhus för den moderna familjen
Hus med ryggåstak i ladhus-stil Vi har här valt att göra husmodellen Kattskär som ett ladhus men valet av design är ditt. Kattskär är ett modernt ladhus med ryggåstak som skapar en generös takhöjd i kök och vardagsrum. Bygga ett ladhus i havsmiljö? Kan man bygga ett hus i ladhus-stil vid havet? Det är klart att […]
Läs mer
Fjällvillan med stor potential
Fjällvilla, fritidshus eller permanent bostad? Rännö är ett perfekt hus att bygga som fjällvilla, fritidshus eller varför inte till en permanent bostad? Rännö i fjällmiljö Bygger du Rännö i fjällmiljö så hjälper de stora fönsterpartierna...
Läs mer
Tryggt att köpa hus av Kustvillan
Tryggheten med att köpa hus av Kustvillan Att bygga ett nytt hus är ofta en av livets största och viktigaste affärer, därför är det viktigt att du som kund kan känna dig trygg genom hela processen. Erfarenhet Vi har så pass lång...
Läs mer
Kundunika val
Valfri Formgivning
Husmodeller
Entreprenad former

Några av våra utvalda leverantörer

smeg logotypContura logotypdröm trapporMarbodal logotypdiplomat logotypelectrolux logotypElitfönster logotypKonradssons kakel logotypnibe logotypBadplatsen logotypBaseco logotyptarkett logotyp

“Tycke och smak är olika för alla”. Vi vill sätta dig i förarsätet när det kommer till vad som ska ingå i just ditt hus. Därför ger vi dig friheten att välja precis den leverantör som du önskar. Hos våra samarbetspartners har vi kampanjpriser på utvalda produkter och där ingår dessutom alltid projektering, hantering och frakt.

Lennart Häggberg
Säljare Kustvillan

Skräddarsy ditt hus

Du kan utgå från vilket hus som helst på nätet, även från valfri hustillverkare och vi hjälper dig att få huset anpassat efter dina behov och budget.
Inga begränsningar ✓
Bara möjligheter ✓

"Din dröm. Ditt hem. Ditt sätt". Upptäck friheten med Kustvillan.