Välkommen till Kustvillan! Letar ni efter en husleverantör i Skellefteå? Kustvillan erbjuder en stor valfrihet när ni vill bygga ert alldeles nya hus. Ni som söker en husleverantör i Skellefteå erbjuds en systemlösning som är anpassad precis efter de behov som ni har. Hur är det möjligt? Jo, ni som väljer Kustvillan som er husleverantör i Skellefteå erbjuds inte färdiga husmodeller, som ni ska välja mellan såsom andra husleverantörer i Skellefteå. Det vi erbjuder är inte några tillval som kan göra ert hus annorlunda mot de ursprungliga husmodellerna.

 • Det vi erbjuder är en valfrihet redan från start till mål. Ni väljer hur huset ska vara utformat både ut- och invändigt.
 • Av oss får ni ett omedelbart pris. När ni önskar att få en byggoffert på vad slutpriset för ert nya hus i Skellefteå kommer att bli, får ni veta det på en gång.
 • När ni anlitar Kustvillan behöver ni inte vänta på en beräkning av materialåtgång eller på kostnader för hantverkare och dylikt. Tvärtom, vi erbjuder frihet till ett beräknat pris, beroende på det hus som ni själva väljer.

Din husleverantör i Skellefteå

Kustvillan är unik på det sättet att vi är husleverantör i Skellefteå som kan erbjuda så många som 20 olika husmodeller. Men det är ni själva som väljer vilka moduler ni vill ha till ert nya hus. Ni är alltså inte bundna till en enda husmodell – tvärtom. I stället kan ni välja form på tak, storlek på väggar och fönster, utseende på både fasad och inredning.  Hos oss kan till och med välja ett arkitektritat hus – och få huset just så unikt som ni önskar det. Låt oss förtydliga det hela; vi erbjuder en systemlösning där vi på Kustvillan – som er husleverantör i Skellefteå – anpassar oss efter era behov och önskemål, inte tvärtom.
Vi erbjuder möjligheten till egna unika byggkoncept, där ni får en stor valfrihet i flera dimensioner; ett totalpris i realtid, ett smartare byggpaket som gör byggarbetet enklare och mer kostnadseffektivt.

Låt oss förklara hur det fungerar

Det är lite som ett smörgåsbord där ni väljer det som ni önskar och betalar för det som ni väljer. Andra husleverantörer har några husmodeller som de kan erbjuda. Deras kunder kan bara välja mellan olika husmodeller och få det hus som de ser på bilden. De får sällan veta vad slutpriset på huset blir, då byggherren som ska bygga det, måste invänta beräkning av byggmaterial, kostnader av hantverkare etc.

Hos oss är det tvärtom. Ni kan välja exakt hur ni vill bygga ert hus, eftersom vi erbjuder olika villabyggsatser, där ni kan välja varje del exakt så som ni önskar det. Här har ni friheten att välja hur taket ska se ut, hur stora fönster ska vara, antalet dörrar och allt annat som hör till fasaden. Ni har valfriheten att välja i vilka material som ni önskar till fasaden.

Även invändigt kan ni välja både material och utseende på inredningen. Ni kan välja mellan olika kök storlek på kök, utseende och storlek på vardagsrum och sovrum, om ni önskar er ett loft, en övervåning eller en källare.

 1. Ni kan välja att få en färdig inredning, isolerat med exempelvis gipsplattor, spånskivor eller till och med ett stockhus.
 2. Ni kan även välja att få ett hus som enbart har ett oisolerat klimatskal, exklusive uppvärmningssystem, men inklusive mellanbjälklag och spångolv.
 3. Dessutom ingår material för ventilationsdragning, installations- och innerväggar, innerdörrar, listverk, smygar runt fönster och dörrar samt innertak.
 4. Ni kan välja om ni önskar en färdigt målad fasad, om ni vill ha en öppen spis, skorsten eller extra taksäkerhet.
 5. Ni kan alltså välja ett hus utan ytskikt och inredning, om det är så att ni önskar bygga det själva.

Av oss får ni bygglovsritningar, konstruktionsberäkningar och projektering i ett och samma materialpaket. Då är det inklusive placering av sanitet, värme, el och ventilation. Övrig projektering och upphandlingsunderlag ingår däremot ej.

Att välja fritt ska inte kosta mer

När ni väljer Kustvillan som er husleverantör i Skellefteå får ni:

 • valfriheten att välja mellan olika husmoduler och skapa ert drömhus
 • direkt pris i realtid så att ni vet vad slutpriset på huset kommer att bli
 • huset levererat inom 8 veckor, byggt och klart

Här hittar du kontaktuppgifter till oss!

Jag är intresserad och vill ha kontakt