Kustvillan

Husleverantör Stockholm

Välkommen till Kustvillan! Letar ni efter en husleverantör i Stockholm? Kustvillan erbjuder en stor valfrihet när ni vill bygga ert alldeles nya hus. Ni som söker en husleverantör i Stockholm erbjuds en systemlösning som är anpassad precis efter de behov som ni har. Hur är det möjligt? Ni som väljer Kustvillan  som er hustillverkare i Stockholm erbjuds inte några husmodeller, som ni ska välja mellan såsom andra husleverantörer i Stockholm.

Välj din husleverantör i Stockholm

Det vi erbjuder är inte några tillval som kan göra ert hus lite annorlunda mot de ursprungliga husmodellerna. Hos oss får du en stor valfrihet redan från start till mål. Ni väljer hur huset ska vara utformat både ut- och invändigt i Stockholm.

Det Kustvillan erbjuder är stor frihet och till beräknat pris, beroende på vilket hus som ni väljer. Så här fungerar det Kustvillan är unik på det sättet att vi är hustillverkare i Stockholm som kan erbjuda så många som 20 olika husmodeller. Men det är ni själva som väljer vilka moduler ni vill ha till ert nya hus.

Få valfrihet hur ni bygger hus

Ni är alltså inte bundna till en enda husmodell – tvärtom. Ni kan välja formen på taket, storlek på väggar och fönster, utseende på både fasad och inredning.  Hos oss kan ni till och med välja ett arkitektritat hus – och få huset just så unikt som ni önskar det.

Låt oss förtydliga det hela; vi erbjuder en systemlösning där vi på Kustvillan – som er husleverantör i Stockholm – anpassar oss efter era behov och önskemål, inte tvärtom. Vi erbjuder möjligheten till egna unika byggkoncept, där ni får en stor valfrihet i flera dimensioner; ett totalpris i realtid, ett smartare byggpaket som gör byggarbetet enklare och mer kostnadseffektivt.

Så fungerar det

Det är lite som ett smörgåsbord där ni väljer det som ni önskar – och betalar för det som ni väljer. Andra husleverantörer har några husmodeller som de kan erbjuda. Deras kunder kan bara välja mellan deras husmodeller och få det hus som de ser på bilden. De får sällan veta vad slutpriset på huset blir, då byggherren som ska bygga det, måste invänta beräkning av byggmaterial, kostnader av hantverkare etc.

Hos oss är det tvärtom. Ni kan välja exakt hur ni vill bygga ert hus, eftersom vi erbjuder olika villabyggsatser, där ni kan välja varje del exakt så som ni önskar det. Här har ni friheten att välja hur taket ska se ut, hur stora fönster ska vara, antalet dörrar och allt annat som hör till fasaden.

Välj vilken inredning ni vill ha

Ni har valfriheten att välja i vilka material som ni önskar invändigt. Ni kan alltså välja både material och utseende på inredningen. Hos Kustvillan kan ni få ett egendesignat kök från Marbodal eller någon annan leverantör. Välj utseende och storlek på vardagsrum och sovrum, eller om ni önskar er ett loft, en övervåning eller en källare. Välj mellan att få en färdig inredning, isolerat med exempelvis gipsplattor, spånskivor eller till och med ett stockhus. Eller så vill ni ett hus med enbart ett oisolerat klimatskal, exklusive uppvärmningssystem, men inklusive mellanbjälklag och spångolv. Material för ventilationsdragning, installations- och innerväggar, innerdörrar, listverk, smygar runt fönster och dörrar samt innertak ingår alltid.

Välj material och form på fasad till huset

Vill ni ha en färdigt målad fasad? Önskar ni en öppen spis, skorsten eller extra taksäkerhet? Då kan ni välja det!
Ni kan alltså välja ett hus utan ytskikt och inredning, om det är så att ni önskar bygga det själva. Och då får ni bygglovsritningar, konstruktionsberäkningar och projektering i ett och samma materialpaket.

Det är inklusive placering av sanitet, värme, el och ventilation. Övrig projektering och upphandlingsunderlag ingår däremot ej. Att välja fritt ska inte kosta mer! Här hittar du kontaktuppgifter till oss!

Du kanske även vill läsa?

Vackert ladhus för den moderna familjen
Hus med ryggåstak i ladhus-stil Vi har här valt att göra husmodellen Kattskär som ett ladhus men valet av design är ditt. Kattskär är ett modernt ladhus med ryggåstak som skapar en generös takhöjd i kök och vardagsrum. Bygga ett ladhus i havsmiljö? Kan man bygga ett hus i ladhus-stil vid havet? Det är klart att […]
Läs mer
Fjällvillan med stor potential
Fjällvilla, fritidshus eller permanent bostad? Rännö är ett perfekt hus att bygga som fjällvilla, fritidshus eller varför inte till en permanent bostad? Rännö i fjällmiljö Bygger du Rännö i fjällmiljö så hjälper de stora fönsterpartierna...
Läs mer
Tryggt att köpa hus av Kustvillan
Tryggheten med att köpa hus av Kustvillan Att bygga ett nytt hus är ofta en av livets största och viktigaste affärer, därför är det viktigt att du som kund kan känna dig trygg genom hela processen. Erfarenhet Vi har så pass lång...
Läs mer
Kundunika val
Valfri Formgivning
Husmodeller
Entreprenad former

Jag är intresserad och vill ha kontakt

Är du nyfiken på att bygga hus? Har du frågor kring våra priser eller hur vi kan skräddarsy ditt hus på ett kostnadseffektivt sätt? Oavsett vilka frågor och funderingar du har så är du alltid välkommen att kontakta oss.

Du kan också ringa vår växel på tel 010 – 15 73 100 eller kontakta oss på info@kustvillan.se

Några av våra utvalda leverantörer

smeg logotypContura logotypdröm trapporMarbodal logotypdiplomat logotypelectrolux logotypElitfönster logotypKonradssons kakel logotypnibe logotypBadplatsen logotypBaseco logotyptarkett logotyp

Välj den leverantör du önskar

“Tycke och smak är olika för alla”. Vi vill sätta dig i förarsätet när det kommer till vad som ska ingå i just ditt hus. Därför ger vi dig friheten att välja precis den leverantör som du önskar. Hos våra samarbetspartners har vi kampanjpriser på utvalda produkter och där ingår dessutom alltid projektering, hantering och frakt.