Letar ni efter en husleverantör i Sundsvall? Kustvillan erbjuder en stor valfrihet när ni vill bygga ert alldeles nya hus. Detta genom att erbjuda en systemlösning som är anpassad precis efter de behov och önskemål som ni har. 

Genom att välja Kustvillan som er husleverantör i Sundsvall kommer ni att få:

  • Valfriheten att välja mellan olika husmoduler och därmed möjligheten att skapa ert drömhus.
  • Direkt pris i realtid vilket innebär att ni vet vad slutpriset på huset kommer att bli.
  • Huset levererat inom 8 veckor – byggt och klart.

Detta innebär att vi erbjuder valfrihet redan från start till mål och ni kan få ett personligt hem som skiljer sig från andra. Ni väljer alltså hur hela huset ska vara utformat, både ut- och invändigt, istället för att göra några tillval som kan göra ert hus annorlunda mot de ursprungliga husmodellerna. 

 

Kostnad för att bygga hus i Sundsvall

Kustvillan som husleverantör i Sundsvall

Ni kan själva sätta ihop olika delar som bildar det hus som ni önskar ha och betalar för det som ni väljer. När ni har valt hur huset ska vara utformat kan ni få ett omedelbart pris av oss genom att begära en byggoffert för ert nya hus i Sundsvall. Genom att anlita Kustvillan som er husleverantör i Sundsvall behöver ni inte vänta på en beräkning avmaterialåtgång eller på kostnader för hantverkare och dylikt. Detta innebär att när ni önskar att få denna byggoffert på vad slutpriset för ert nya hus kommer att bli, då får ni veta den exakta kostnaden på en gång. 

Av oss får ni bygglovsritningar, konstruktionsberäkningar och projektering i ett och samma materialpaket. Då är det inklusive placering av sanitet, värme, el och ventilation. Övrig projektering och upphandlingsunderlag ingår däremot ej.

Din husleverantör i Sundsvall

Det Kustvillan erbjuder är lite som ett smörgåsbord för husbyggare. Detta eftersom vi erbjuder olika villabyggsatser, där ni kan välja varje del exakt så som ni önskar det. Ni kommer att ha möjlighet att påverka och ändra både invändigt och utvändigt. Välj mellan olika material och utseende på exempelvis kök, vardagsrum och sovrum. Önskar ni ett loft, en övervåning eller kanske en källare? Kustvillan ger er friheten och ni kan självklart även välja hur taket ska se ut, hur stora fönster det ska vara, antalet dörrar samt allt annat som hör till fasaden. 

Hos oss kan ni till och med välja ett arkitektritat hus – och få huset just så unikt som ni önskar det. För att förtydliga det hela; Kustvillan anpassar huset efter era behov och önskemål. 

 

Vad kan ni välja mellan?

För oss är friheten att välja viktig och därför erbjuder vi valfrihet inom många områden som ni kan kombinera helt fritt. Vi har delat in valfriheten i dessa områden; form, design, hållbarhet, omfattning, ansvar och tid. Genom att välja Kustvillan som er husleverantör i Sundsvall kommer ni bland annat att kunna välja mellan detta: 

Husleverantör Sundsvall

  • Att få en färdig inredning, isolerat med exempelvis gipsplattor, spånskivor eller till och med ett stockhus.
  • Att få ett hus som enbart har ett oisolerat klimatskal, exklusive uppvärmningssystem, men inklusive mellanbjälklag och spångolv.
  • Om ni önskar en färdigt målad fasad, om ni vill ha en öppen spis, skorsten eller extra taksäkerhet.
  • Ett hus utan ytskikt och inredning, om det är så att ni önskar bygga det själva.

Dessutom ingår material för ventilationsdragning, installations- och innerväggar, innerdörrar, listverk, smygar runt fönster och dörrar samt innertak.

Vad skiljer oss från andra husleverantörer i Sundsvall?

 

Andra husleverantörer i Sundsvall erbjuder några husmodeller som ni kan välja mellan.Husleverantör i SundsvallKustvillan erbjuder och kan visa på 20 olika husmodeller och ni kan även själva välja vilka moduler ni vill ha till ert nya hus. Detta innebär att ni kan välja exakt hur huset i slutändan kommer att bli och därmed få möjligheten att skapa ert unika drömhus.

Jag är intresserad och vill ha kontakt