Kustvillan

Husleverantör Sundsvall

Letar ni efter en husleverantör i Sundsvall? Kustvillan erbjuder en stor valfrihet när ni vill bygga ert alldeles nya hus. Detta genom att erbjuda en systemlösning som är anpassad precis efter de behov och önskemål som ni har. 

Genom att välja Kustvillan som er husleverantör i Sundsvall kommer ni att få:

Detta innebär att vi erbjuder valfrihet redan från start till mål och ni kan få ett personligt hem som skiljer sig från andra. Ni väljer alltså hur hela huset ska vara utformat, både ut- och invändigt, istället för att göra några tillval som kan göra ert hus annorlunda mot de ursprungliga husmodellerna. 

Kostnad för att bygga hus i Sundsvall

Kustvillan som husleverantör i Sundsvall

Ni kan själva sätta ihop olika delar som bildar det hus som ni önskar ha och betalar för det som ni väljer. När ni har valt hur huset ska vara utformat kan ni få ett omedelbart pris av oss genom att begära en byggoffert för ert nya hus i Sundsvall. Genom att anlita Kustvillan som er husleverantör i Sundsvall behöver ni inte vänta på en beräkning avmaterialåtgång eller på kostnader för hantverkare och dylikt. Detta innebär att när ni önskar att få denna byggoffert på vad slutpriset för ert nya hus kommer att bli, då får ni veta den exakta kostnaden på en gång. 

Av oss får ni bygglovsritningar, konstruktionsberäkningar och projektering i ett och samma materialpaket. Då är det inklusive placering av sanitet, värme, el och ventilation. Övrig projektering och upphandlingsunderlag ingår däremot ej.

Din husleverantör i Sundsvall

Det Kustvillan erbjuder är lite som ett smörgåsbord för husbyggare. Detta eftersom vi erbjuder olika villabyggsatser, där ni kan välja varje del exakt så som ni önskar det. Ni kommer att ha möjlighet att påverka och ändra både invändigt och utvändigt. Välj mellan olika material och utseende på exempelvis kök, vardagsrum och sovrum. Önskar ni ett loft, en övervåning eller kanske en källare? Kustvillan ger er friheten och ni kan självklart även välja hur taket ska se ut, hur stora fönster det ska vara, antalet dörrar samt allt annat som hör till fasaden. 

Hos oss kan ni till och med välja ett arkitektritat hus – och få huset just så unikt som ni önskar det. För att förtydliga det hela; Kustvillan anpassar huset efter era behov och önskemål. 

Vad kan ni välja mellan?

För oss är friheten att välja viktig och därför erbjuder vi valfrihet inom många områden som ni kan kombinera helt fritt. Vi har delat in valfriheten i dessa områden; form, design, hållbarhet, omfattning, ansvar och tid. Genom att välja Kustvillan som er husleverantör i Sundsvall kommer ni bland annat att kunna välja mellan detta: 

Husleverantör Sundsvall

Dessutom ingår material för ventilationsdragning, installations- och innerväggar, innerdörrar, listverk, smygar runt fönster och dörrar samt innertak.

Vad skiljer oss från andra husleverantörer i Sundsvall?

Husleverantör i Sundsvall

Andra husleverantörer i Sundsvall erbjuder några husmodeller som ni kan välja mellan.Kustvillan erbjuder och kan visa på 20 olika husmodeller och ni kan även själva välja vilka moduler ni vill ha till ert nya hus. Detta innebär att ni kan välja exakt hur huset i slutändan kommer att bli och därmed få möjligheten att skapa ert unika drömhus.

Du kanske även vill läsa?

Vackert ladhus för den moderna familjen
Hus med ryggåstak i ladhus-stil Vi har här valt att göra husmodellen Kattskär som ett ladhus men valet av design är ditt. Kattskär är ett modernt ladhus med ryggåstak som skapar en generös takhöjd i kök och vardagsrum. Bygga ett ladhus i havsmiljö? Kan man bygga ett hus i ladhus-stil vid havet? Det är klart att […]
Läs mer
Fjällvillan med stor potential
Fjällvilla, fritidshus eller permanent bostad? Rännö är ett perfekt hus att bygga som fjällvilla, fritidshus eller varför inte till en permanent bostad? Rännö i fjällmiljö Bygger du Rännö i fjällmiljö så hjälper de stora fönsterpartierna...
Läs mer
Tryggt att köpa hus av Kustvillan
Tryggheten med att köpa hus av Kustvillan Att bygga ett nytt hus är ofta en av livets största och viktigaste affärer, därför är det viktigt att du som kund kan känna dig trygg genom hela processen. Erfarenhet Vi har så pass lång...
Läs mer
Kundunika val
Valfri Formgivning
Husmodeller
Entreprenad former

Jag är intresserad och vill ha kontakt

Är du nyfiken på att bygga hus? Har du frågor kring våra priser eller hur vi kan skräddarsy ditt hus på ett kostnadseffektivt sätt? Oavsett vilka frågor och funderingar du har så är du alltid välkommen att kontakta oss.

Du kan också ringa vår växel på tel 010 – 15 73 100 eller kontakta oss på info@kustvillan.se

Några av våra utvalda leverantörer

smeg logotypContura logotypdröm trapporMarbodal logotypdiplomat logotypelectrolux logotypElitfönster logotypKonradssons kakel logotypnibe logotypBadplatsen logotypBaseco logotyptarkett logotyp

Välj den leverantör du önskar

“Tycke och smak är olika för alla”. Vi vill sätta dig i förarsätet när det kommer till vad som ska ingå i just ditt hus. Därför ger vi dig friheten att välja precis den leverantör som du önskar. Hos våra samarbetspartners har vi kampanjpriser på utvalda produkter och där ingår dessutom alltid projektering, hantering och frakt.