Välkommen till Kustvillan! Letar ni efter en husleverantör i Umeå? Kustvillan erbjuder en stor valfrihet när ni vill bygga ert alldeles nya hus. Ni som söker en husleverantör i Umeå blir erbjuden en systemlösning som är anpassad precis efter de behov som ni har.

Att välja er husleverantör i Umeå

När ni väljer Kustvillan som er husleverantör i Umeå får ni:

 • valfriheten att välja mellan olika husmoduler och på så sätt skapa ert eget drömhus
 • ni kan få ett direkt pris i realtid så att ni vet vad slutpriset på huset kommer att bli – redan idag!
 • ni kan få ert hus levererat inom 8 veckor, om ni vill ha det byggt och klart

Om ni vill välja en husmodeller så kan ni det, men ni kan samtidigt påverka dessa husmodeller och utformningen av det så att ni får ett hus exakt som ni själva önskar det! Andra husleverantörer kan oftast enbart visa på färdiga husmodeller och då blir ni tvungna att välja ett färdigt paket. Hos oss på Kustvillan kan ni däremot välja allt, och påverka allt från stil, material, utformning och i princip allt som ni vill ha på ert eget vis.

Hos oss får ni valfrihet redan från start till mål. Ni väljer hur huset ska vara utformat både ut- och invändigt.

När ni anlitar Kustvillan behöver ni inte vänta på en beräkning av materialåtgång eller på kostnader för hantverkare och dylikt. Tvärtom, vi erbjuder frihet till ett beräknat pris, beroende på det hus som ni själva väljer. Av oss får ni ett omedelbart pris. När ni önskar att få en byggoffert på vad slutpriset för ert nya hus i Umeå kommer att bli, får ni veta det på en gång.

Att vara kund hos Kustvillan

Kustvillan i Umeå erbjuder våra kunder så många som 20 olika husmodeller. Men av dessa 20 husmodeller kan ni själva välja vilka moduler ni vill ha till ert nya hus. Ni kan välja utseende, material och formen på taket, storleken på väggarna och fönster. Hos oss kan till och med välja ett arkitektritat hus – och få huset just så unikt som ni önskar det.

Låt oss förtydliga det hela; vi erbjuder en systemlösning där vi på Kustvillan – som er husleverantör i Umeå – anpassar oss efter era behov och önskemål, inte tvärtom.

Låt oss förklara hur det fungerar

Det är lite som ett smörgåsbord där ni väljer det som ni önskar och endast betalar för det som ni väljer. Kustvillan erbjuder våra kunder i Umeå att välja mellan olika villabyggsatser. På så sätt kan ni välja hur huset ska bli, vilka material ni önskar och påverka priset på ert nya hus.

Ni kan även välja mellan olika entreprenadformer där ni kan välja mellan olika grad av deltagande:

 • antingen anlitar ni Kustvillan enbart som leverantör av husmaterial till ert nya hus och bygger allt själva, eller anlitar en egen entreprenör för själva husbygget
 • eller så väljer ni att Kustvillan utför det mesta av entreprenaden och anlitar någon annan firma som delvis utför annat arbete
 • ni kan även välja Kustvillan som er totalentreprenad och låter oss bygga hela ert hus så att det blir inflyttningsklart

Av oss får ni bygglovsritningar, konstruktionsberäkningar och projektering i ett och samma materialpaket. Då är det inklusive placering av sanitet, värme, el och ventilation. Övrig projektering och upphandlingsunderlag ingår däremot ej.

Av Kustvillan kan ni välja mellan:

 1. få en färdig inredning, isolerat med exempelvis gipsplattor, spånskivor eller till och med ett stockhus. 
 2. få ett hus som enbart har ett oisolerat klimatskal, exklusive uppvärmningssystem, men inklusive mellanbjälklag och spångolv. 
 3. material för ventilationsdragning, installations- och innerväggar, innerdörrar, listverk, smygar runt fönster och dörrar samt innertak. 
 4. en färdigt målad fasad, om ni vill ha en öppen spis, skorsten eller extra taksäkerhet. 
 5. ett hus utan ytskikt och inredning, om det är så att ni önskar bygga det själva.

Här hittar du kontaktuppgifter till oss!

Jag är intresserad och vill ha kontakt