Kustvillan

Husleverantör Umeå

Välkommen till Kustvillan! Letar ni efter en husleverantör i Umeå? Kustvillan erbjuder en stor valfrihet när ni vill bygga ert alldeles nya hus. Ni som söker en husleverantör i Umeå blir erbjuden en systemlösning som är anpassad precis efter de behov som ni har.

Att välja er husleverantör i Umeå

När ni väljer Kustvillan som er husleverantör i Umeå får ni:

Om ni vill välja en husmodeller så kan ni det, men ni kan samtidigt påverka dessa husmodeller och utformningen av det så att ni får ett hus exakt som ni själva önskar det! Andra husleverantörer kan oftast enbart visa på färdiga husmodeller och då blir ni tvungna att välja ett färdigt paket. Hos oss på Kustvillan kan ni däremot välja allt, och påverka allt från stil, material, utformning och i princip allt som ni vill ha på ert eget vis.

Hos oss får ni valfrihet redan från start till mål. Ni väljer hur huset ska vara utformat både ut- och invändigt.

När ni anlitar Kustvillan behöver ni inte vänta på en beräkning av materialåtgång eller på kostnader för hantverkare och dylikt. Tvärtom, vi erbjuder frihet till ett beräknat pris, beroende på det hus som ni själva väljer. Av oss får ni ett omedelbart pris. När ni önskar att få en byggoffert på vad slutpriset för ert nya hus i Umeå kommer att bli, får ni veta det på en gång.

Att vara kund hos Kustvillan

Kustvillan i Umeå erbjuder våra kunder så många som 20 olika husmodeller. Men av dessa 20 husmodeller kan ni själva välja vilka moduler ni vill ha till ert nya hus. Ni kan välja utseende, material och formen på taket, storleken på väggarna och fönster. Hos oss kan till och med välja ett arkitektritat hus – och få huset just så unikt som ni önskar det.

Låt oss förtydliga det hela; vi erbjuder en systemlösning där vi på Kustvillan – som er husleverantör i Umeå – anpassar oss efter era behov och önskemål, inte tvärtom.

Låt oss förklara hur det fungerar

Det är lite som ett smörgåsbord där ni väljer det som ni önskar och endast betalar för det som ni väljer. Kustvillan erbjuder våra kunder i Umeå att välja mellan olika villabyggsatser. På så sätt kan ni välja hur huset ska bli, vilka material ni önskar och påverka priset på ert nya hus.

Ni kan även välja mellan olika entreprenadformer där ni kan välja mellan olika grad av deltagande:

Av oss får ni bygglovsritningar, konstruktionsberäkningar och projektering i ett och samma materialpaket. Då är det inklusive placering av sanitet, värme, el och ventilation. Övrig projektering och upphandlingsunderlag ingår däremot ej.

Av Kustvillan kan ni välja mellan:

  1. få en färdig inredning, isolerat med exempelvis gipsplattor, spånskivor eller till och med ett stockhus. 
  2. få ett hus som enbart har ett oisolerat klimatskal, exklusive uppvärmningssystem, men inklusive mellanbjälklag och spångolv. 
  3. material för ventilationsdragning, installations- och innerväggar, innerdörrar, listverk, smygar runt fönster och dörrar samt innertak. 
  4. en färdigt målad fasad, om ni vill ha en öppen spis, skorsten eller extra taksäkerhet. 
  5. ett hus utan ytskikt och inredning, om det är så att ni önskar bygga det själva.

Här hittar du kontaktuppgifter till oss!

Du kanske även vill läsa?

Vackert ladhus för den moderna familjen
Hus med ryggåstak i ladhus-stil Vi har här valt att göra husmodellen Kattskär som ett ladhus men valet av design är ditt. Kattskär är ett modernt ladhus med ryggåstak som skapar en generös takhöjd i kök och vardagsrum. Bygga ett ladhus i havsmiljö? Kan man bygga ett hus i ladhus-stil vid havet? Det är klart att […]
Läs mer
Fjällvillan med stor potential
Fjällvilla, fritidshus eller permanent bostad? Rännö är ett perfekt hus att bygga som fjällvilla, fritidshus eller varför inte till en permanent bostad? Rännö i fjällmiljö Bygger du Rännö i fjällmiljö så hjälper de stora fönsterpartierna...
Läs mer
Tryggt att köpa hus av Kustvillan
Tryggheten med att köpa hus av Kustvillan Att bygga ett nytt hus är ofta en av livets största och viktigaste affärer, därför är det viktigt att du som kund kan känna dig trygg genom hela processen. Erfarenhet Vi har så pass lång...
Läs mer
Kundunika val
Valfri Formgivning
Husmodeller
Entreprenad former

Jag är intresserad och vill ha kontakt

Är du nyfiken på att bygga hus? Har du frågor kring våra priser eller hur vi kan skräddarsy ditt hus på ett kostnadseffektivt sätt? Oavsett vilka frågor och funderingar du har så är du alltid välkommen att kontakta oss.

Du kan också ringa vår växel på tel 010 – 15 73 100 eller kontakta oss på info@kustvillan.se

Några av våra utvalda leverantörer

smeg logotypContura logotypdröm trapporMarbodal logotypdiplomat logotypelectrolux logotypElitfönster logotypKonradssons kakel logotypnibe logotypBadplatsen logotypBaseco logotyptarkett logotyp

Välj den leverantör du önskar

“Tycke och smak är olika för alla”. Vi vill sätta dig i förarsätet när det kommer till vad som ska ingå i just ditt hus. Därför ger vi dig friheten att välja precis den leverantör som du önskar. Hos våra samarbetspartners har vi kampanjpriser på utvalda produkter och där ingår dessutom alltid projektering, hantering och frakt.