1-planshus byggt av Kustvillan

Vi kan bygga 1-Planshus!

Söker du efter någon som kan hjälpa dig att bygga ditt 1-planshus från dina drömmar?

Kustvillans helhetslösning är perfekt för dig som vill bygga ditt eget hus till ett bra pris. Vi använder oss av Paralox-patenterade byggsatser vilket gör det möjligt för oss att vara flexibla och därför har du möjligheten att bygga just ditt drömhus. Vi erbjuder allt ifrån nyckelfärdiga hus till skalbyggsatser som antingen du eller vi kan montera. Våra hus är även kostnadseffektiva i och med att de är lågenergihus tack vare vår premiumisolering som finns i våra väggar och tak.

1-Planshusmodeller att utgå ifrån när du ska bygga ditt hus

Fagervik

Fagervik

Rymlig och lättanpassad klassiker

Tutebo

Tutebo

I denna vackra villa får ni stora ytor och gott om plats.

Kallvik

Kallvik

Ett modernt designat hus i ett plan med tilltagna ytor.

Havstoviken

Havstoviken

Ett rymligt hem med öppna sälskapsytor.

Tynderö

Tynderö

Ett smart vinkelhus med genomtänkt planlösning.

Lillås

Lillås

Ett charmigt fritidshus som lätt anpassas efter behov.

Granö 71

Granö 71

Ett fritidshus med loft för både sommar- och vinternöje.

Valfrihet!

När du väljer att bygga ett hus med Kustvillan får du fullständig valfrihet. Du kan utgå från vilke husmodell som helst och ändra som du vill. Fria former gäller både invädigt och utvändigt.

I och med att vi bygger med den patenterade block lösningen från Paralox kan ni enkelt anpassa ert hus till era önskemål. 

Paralox logo

Hur gör man för att beställa ett nyckelfärdigt 1-planshus?

Vill du bygga ett eget hus men har ingen egen idé på hur det ska se ut så har vi färdiga modeller och byggsatser. Det du behöver göra då är att kika in på våra modeller och välja någon som du fastnar för och som passar för just din tomt. Allt är anpassningsbart, allt från färgen på fasaden till planlösningen

Beställningsprocessen ser ut som sådan, det är sex steg från det att du bestämt dig för ditt nya hus tills dess att vi har byggt klart den åt dig.

Steg 1: Vi bokar ett möte där vi samtalar med varandra om: era idéer önskemål om 1-planshus, vilken budget, husets form och utseende samt hur projektet behövs läggas upp.

Steg 2: Vi går igenom ritningar till huset. Om det är ett hus som du själv har en uppfattning om hur det ska se ut så hjälper vi dig att ta fram ritningar till ditt 1-planshus. Är det däremot en av våra standardmodeller så försöker vi anpassa huset efter tomten och dylikt. Så oavsett så behövs ritningar ganska tidigt bland annat för att kunna få ansöka om bygglov men också för att kunna räkna på materialåtgången och entreprenörskostnader.

Steg 3: Avtal skrivs. Vi skriver ett ABS18 avtal som är framtaget av villaägarnas riksförbund, konsumentverket och andra branschaktörer. Det här avtalet är framtaget för din trygghet som konsument och för oss som leverantörer. Förmåner som är inkluderade är bl.a. färdigställandeskydd, allriskförsäkring och ansvarsförsäkring.

Steg 4: Kustvillan har förmodligen marknadens kortaste leveranstider. Inom ca 8 veckor från det att avtal har skrivits så står vi redo för leverans av ditt hus. Standarden i branschen är oftast ungefär 1 år eller mer för att få sätta igång med projektet, men vi på Kustvillan vet att du som kund inte vill vänta så länge. Vi har färdiga byggsatser som kan lagerhållas tack vare vårt byggsystem. Skulle vi sakna några delar så kan vi snabbt och enkelt tillverka nya delar utan att för den delen kompromissa med dina önskemål.

Steg 5: Vi lägger stor vikt i att få ditt 1-planshus vädertätt så snabbt som möjligt när vi väl påbörjar bygget. Vi monterar väggar, takstolar och lägger takpapp på några dagar oftast., Sedan monteras takplåt och Elitfönster och därmed har huset isolerats färdigt. Sedan fattas arbetet med insidan av huset som antingen vi eller du gör klart beroende på överenskommelse.

Steg 6: Mellan tre till fem månader från det att bygget har börjat står ditt 1-planshus redo för inflytt. Nu är det helt upp till dig att möblera så att det blir ett hem, ditt hem. Det går även att beställa huset helt och hållet nyckelfärdigt efter egen vilja. Våra hus är lågenergihus med smart isolering vilket drar ner din månatliga kostnad. Att bygga ett prisvänligt drömhus har aldrig varit enklare!

Jag är intresserad och vill ha kontakt