Kustvillan

Hustillverkare Gävle

Hustillverkare Gävle? Välkommen till Kustvillan!  Letar du efter en hustillverkare i Gävle till ett nyckelfärdigt hus? Vill du ha ett lösvirkeshus i Gävle? I så fall har du kommit rätt. Kustvillan är en helt unik hustillverkare i Gävle.

Hos oss kan du välja ett nyckelfärdigt hus i Gävle och lösvirkeshus efter 20 olika husmodeller. Men inte bara det; du kan välja mellan olika husmoduler så att du kan få ett nyckelfärdigt hus eller lösvirkeshus precis som du önskar det. Här kan du välja formen och funktionen på husets utsida; tak och fasad precis som du vill ha det.

Och inte bara det, även när det kommer till inredningen kan du välja hur du önskar det:

Vi är er hustillverkare i Gävle

Kustvillan i Gävle kan erbjuda en stor valfrihet av stil och form på ert nyckelfärdiga hus. Du som söker en hustillverkare av ett nyckelfärdigt hus i Gävle kan välja en systemlösning som vi anpassar precis efter de behov som du har. Vi har flera husmodeller, liksom andra husleverantörer i Gävle, men skillnaden är att vi dessutom kan erbjuda flera olika husmoduler. Med hjälp av dessa husmoduler kan du utforma ert nyckelfärdiga hus i Gävle i lösvirke – och precis som du önskar det!

Lösvirkeshus i Gävle

Kustvillan bygger lösvirkeshus i Gävle. Precis som med nyckelfärdiga hus kan du välja att bygga ert lösvirkeshus efter olika husmodeller och ett. antal olika husmoduler. Om du väljer ett lösvirkeshus, är du inte bunden till en enda husmodell. Tvärtom, så kan ert lösvirkeshus i Gävle få det slags tak som du önskar och du kan välja storlek på väggar och fönster, utseende på både fasad och hur inredningen av ert lösvirkeshus ska bli. Som med nyckelfärdiga hus kan du få ert lösvirkeshus som är arkitektritat hos oss.

För ert lösvirkeshus erbjuder Kustvillan i Gävle en stor valfrihet i flera dimensioner:

Nyckelfärdigt hus i Gävle

Kustvillan i Gävle kan erbjuda en stor valfrihet av stil och form på ert nyckelfärdiga hus. Du som söker en hustillverkare av nyckelfärdiga hus i Gävle erbjuds en systemlösning som är anpassad precis efter de behov som du har. Vi har flera husmodeller, liksom andra husleverantörer i Gävle men dessutom kan vi erbjuda olika husmoduler som gör att du kan utforma ert nyckelfärdiga hus i Gävle som du önskar det.

  1. Det vi erbjuder är en valfrihet redan från start till mål. Du väljer hur ert nyckelfärdiga hus ska vara utformat både ut- och invändigt.
  2. Av oss får du dessutom ett omedelbart pris. När du önskar att få en byggoffert på vad slutpriset för ert nyckelfärdiga hus i Gävle kommer att bli, får du veta det på en gång.
  3. När du anlitar Kustvillan behöver du inte vänta på en beräkning av materialåtgång eller på kostnader för hantverkare och dylikt. Tvärtom, vi erbjuder frihet till ett beräknat pris, beroende på det nyckelfärdiga hus som du väljer.

Kustvillan bygger idag hus som vi enkelt kan anpassa efter din smak och budget. De smarta patenterade väggblocken bygger vi inomhus i vår fabrik  som sedan paketeras i platta paket för att levereras till byggplatsen i Gävle eller någon annanstans i landet.. Med vår effektiva metod kan vi bygga hus genom att leverera ett komplett husskal på betydligt kortare tid än andra och samtidigt behålla full frihet i form och design.

Valmöjligheterna för ditt hem är i princip obegränsade och du har full frihet att göra egna val kring form, design, pris, utförandenivå, byggtid m.m. Kustvillan arbetar med kvalitetssäkrade, kända leverantörer och med ett väl genomarbetat sortiment för att ert nya hem ska bli både personligt och unikt.

Här kan du ta kontakt med oss!

Du kanske även vill läsa?

Vackert ladhus för den moderna familjen
Hus med ryggåstak i ladhus-stil Vi har här valt att göra husmodellen Kattskär som ett ladhus men valet av design är ditt. Kattskär är ett modernt ladhus med ryggåstak som skapar en generös takhöjd i kök och vardagsrum. Bygga ett ladhus i havsmiljö? Kan man bygga ett hus i ladhus-stil vid havet? Det är klart att […]
Läs mer
Fjällvillan med stor potential
Fjällvilla, fritidshus eller permanent bostad? Rännö är ett perfekt hus att bygga som fjällvilla, fritidshus eller varför inte till en permanent bostad? Rännö i fjällmiljö Bygger du Rännö i fjällmiljö så hjälper de stora fönsterpartierna...
Läs mer
Tryggt att köpa hus av Kustvillan
Tryggheten med att köpa hus av Kustvillan Att bygga ett nytt hus är ofta en av livets största och viktigaste affärer, därför är det viktigt att du som kund kan känna dig trygg genom hela processen. Erfarenhet Vi har så pass lång...
Läs mer
Kundunika val
Valfri Formgivning
Husmodeller
Entreprenad former

Jag är intresserad och vill ha kontakt

Är du nyfiken på att bygga hus? Har du frågor kring våra priser eller hur vi kan skräddarsy ditt hus på ett kostnadseffektivt sätt? Oavsett vilka frågor och funderingar du har så är du alltid välkommen att kontakta oss.

Du kan också ringa vår växel på tel 010 – 15 73 100 eller kontakta oss på info@kustvillan.se

Några av våra utvalda leverantörer

smeg logotypContura logotypdröm trapporMarbodal logotypdiplomat logotypelectrolux logotypElitfönster logotypKonradssons kakel logotypnibe logotypBadplatsen logotypBaseco logotyptarkett logotyp

Välj den leverantör du önskar

“Tycke och smak är olika för alla”. Vi vill sätta dig i förarsätet när det kommer till vad som ska ingå i just ditt hus. Därför ger vi dig friheten att välja precis den leverantör som du önskar. Hos våra samarbetspartners har vi kampanjpriser på utvalda produkter och där ingår dessutom alltid projektering, hantering och frakt.