Kustvillan

Hustillverkare i Skellefteå

Letar ni efter en hustillverkare i Skellefteå till ert nyckelfärdiga hus? Vill ni ha ett lösvirkeshus i Skellefteå? I så fall har ni kommit rätt. Välkommen till Kustvillan!

Kustvillan är unik på det sättet att vi är hustillverkare i Skellefteå som kan erbjuda så många som 20 olika husmodeller men där ni inte är bundna till en enda husmodell – tvärtom. Här kan ni välja formen på taket till ert nyckelfärdiga hus. Ni kan välja hur stora väggar och fönster ska vara. Hos oss kan ni till och med välja ett arkitektritat hus – och få det just så unikt som ni önskar det.

Kustvillan i Skellefteå kan erbjuda en stor valfrihet av stil och form på ert nyckelfärdiga hus. Ni som söker en hustillverkare av ett nyckelfärdigt hus i Skellefteå erbjuds en systemlösning som är anpassad precis efter de behov som ni har. Vi har flera husmodeller, liksom andra husleverantörer i Skellefteå, men skillnaden är att vi dessutom kan erbjuda flera olika husmoduler. Med hjälp av dessa husmoduler kan ni utforma ert nyckelfärdiga hus i Skellefteå i lösvirke – och precis som ni önskar det!

Nyckelfärdiga hus från hustillverkare i Skellefteå

Kustvillan i Skellefteå kan erbjuda en stor valfrihet av stil och form på ert nyckelfärdiga hus. Ni som söker en hustillverkare av nyckelfärdiga hus i Skellefteå erbjuds en systemlösning som är anpassad precis efter de behov som ni har. Vi har flera husmodeller, liksom andra husleverantörer i Skellefteå men dessutom kan vi erbjuda olika husmoduler som gör att ni kan utforma ert nyckelfärdiga hus i Skellefteå som ni önskar det.

Bygga lösvirkeshus i Skellefteå?

Kustvillan bygger lösvirkeshus i Skellefteå och precis som med nyckelfärdiga hus kan ni välja att bygga ert lösvirkeshus efter olika husmodeller och olika husmoduler. Inte heller här, om ni väljer ett lösvirkeshus, är ni bundna till en enda husmodell. Tvärtom, så kan ert lösvirkeshus i Skellefteå få det slags tak som ni önskar och ni kan välja storlek på väggar och fönster, utseende på både fasad och hur inredningen av ert lösvirkeshus ska bli. Som med nyckelfärdiga hus kan ni få ert lösvirkeshus arkitektritat hus.

För ert lösvirkeshus erbjuder Kustvillan en stor valfrihet i flera dimensioner:

Du kanske även vill läsa?

Vackert ladhus för den moderna familjen
Hus med ryggåstak i ladhus-stil Vi har här valt att göra husmodellen Kattskär som ett ladhus men valet av design är ditt. Kattskär är ett modernt ladhus med ryggåstak som skapar en generös takhöjd i kök och vardagsrum. Bygga ett ladhus i havsmiljö? Kan man bygga ett hus i ladhus-stil vid havet? Det är klart att […]
Läs mer
Fjällvillan med stor potential
Fjällvilla, fritidshus eller permanent bostad? Rännö är ett perfekt hus att bygga som fjällvilla, fritidshus eller varför inte till en permanent bostad? Rännö i fjällmiljö Bygger du Rännö i fjällmiljö så hjälper de stora fönsterpartierna...
Läs mer
Tryggt att köpa hus av Kustvillan
Tryggheten med att köpa hus av Kustvillan Att bygga ett nytt hus är ofta en av livets största och viktigaste affärer, därför är det viktigt att du som kund kan känna dig trygg genom hela processen. Erfarenhet Vi har så pass lång...
Läs mer
Kundunika val
Valfri Formgivning
Husmodeller
Entreprenad former

Jag är intresserad och vill ha kontakt

Är du nyfiken på att bygga hus? Har du frågor kring våra priser eller hur vi kan skräddarsy ditt hus på ett kostnadseffektivt sätt? Oavsett vilka frågor och funderingar du har så är du alltid välkommen att kontakta oss.

Du kan också ringa vår växel på tel 010 – 15 73 100 eller kontakta oss på info@kustvillan.se

Några av våra utvalda leverantörer

smeg logotypContura logotypdröm trapporMarbodal logotypdiplomat logotypelectrolux logotypElitfönster logotypKonradssons kakel logotypnibe logotypBadplatsen logotypBaseco logotyptarkett logotyp

Välj den leverantör du önskar

“Tycke och smak är olika för alla”. Vi vill sätta dig i förarsätet när det kommer till vad som ska ingå i just ditt hus. Därför ger vi dig friheten att välja precis den leverantör som du önskar. Hos våra samarbetspartners har vi kampanjpriser på utvalda produkter och där ingår dessutom alltid projektering, hantering och frakt.