Kustvillan

Hustillverkare Stockholm

Välkommen till Kustvillan som är din hustillverkare i Stockholm! Kustvillan erbjuder en stor valfrihet när du vill bygga ditt nya hus. Du som söker en hustillverkare i Stockholm erbjuds en systemlösning som är anpassad precis efter de behov som du har.  som väljer Kustvillan som din hustillverkare i Stockholm erbjuds inte några husmodeller, som du ska välja mellan, som andra hustillverkare i Stockholm. Det vi erbjuder är inte några tillval som kan göra ert hus annorlunda mot de ursprungliga husmodellerna.

Det vi erbjuder är en valfrihet redan från start till mål. Du väljer hur huset ska vara utformat både ut- och invändigt.

Här får du ett omedelbart pris. När du önskar att få en byggoffert på vad slutpriset för ert nya hus i Stockholm kommer att bli, får du veta det på en gång. När du anlitar Kustvillan behöver du inte vänta på en beräkning av materialåtgång eller på kostnader för hantverkare och dylikt. Tvärtom, vi erbjuder frihet till ett beräknat pris, beroende på det hus som du själva väljer.

Av oss får du bygglovsritningar, konstruktionsberäkningar och projektering i ett och samma materialpaket. Då är det inklusive placering av sanitet, värme, el och ventilation. Övrig projektering och upphandlingsunderlag ingår däremot ej.

Kustvillan – din hustillverkare i Stockholm

Kustvillan är unik på det sättet att vi är hustillverkare i Stockholm som kan erbjuda så många som 20 olika husmodeller. Men det är du själv som väljer vilka moduler ni vill ha till ert nya hus. Ni är alltså inte bundna till en enda husmodell – tvärtom. Ni kan välja formen på taket, storlek på väggar och fönster, utseende på både fasad och inredning. Hos oss kan till och med välja ett arkitektritat hus – och få huset just så unikt som ni önskar det.
Låt oss förtydliga det hela; vi erbjuder en systemlösning där vi på Kustvillan – som er hustillverkare i Stockholm– anpassar oss efter era behov och önskemål, inte tvärtom.

Vi erbjuder möjligheten till egna unika byggkoncept, där du får en stor valfrihet i flera dimensioner; ett totalpris i realtid, ett smartare byggpaket som gör byggarbetet enklare och mer kostnadseffektivt.

Valfrihet i utforming av hus i Stockholm

Låt oss förklara hur det fungerar; det är lite som ett smörgåsbord där ni väljer det som ni önskar och betalar för det som ni väljer. Andra husleverantörer har några husmodeller som de kan erbjuda. Deras kunder kan bara välja mellan olika husmodeller och få det hus som de ser på bilden. De får sällan veta vad slutpriset på huset blir, då byggherren som ska bygga det, måste invänta beräkning av byggmaterial, kostnader av hantverkare etc. Hos oss är det tvärtom. Du kan välja exakt hur du vill bygga ert hus, eftersom vi erbjuder olika villabyggsatser, där du kan välja varje del exakt så som ni önskar det. Här har du friheten att välja hur taket ska se ut, hur stora fönster ska vara, antalet dörrar och allt annat som hör till fasaden. Du har valfriheten att välja i vilka material som ni önskar till fasaden. Även invändigt kan du välja både material och utseende på inredningen. Ni kan välja mellan olika kök storlek på kök, utseende och storlek på vardagsrum och sovrum, om ni önskar er ett loft, en övervåning eller en källare.

Du kanske även vill läsa?

Vackert ladhus för den moderna familjen
Hus med ryggåstak i ladhus-stil Vi har här valt att göra husmodellen Kattskär som ett ladhus men valet av design är ditt. Kattskär är ett modernt ladhus med ryggåstak som skapar en generös takhöjd i kök och vardagsrum. Bygga ett ladhus i havsmiljö? Kan man bygga ett hus i ladhus-stil vid havet? Det är klart att […]
Läs mer
Fjällvillan med stor potential
Fjällvilla, fritidshus eller permanent bostad? Rännö är ett perfekt hus att bygga som fjällvilla, fritidshus eller varför inte till en permanent bostad? Rännö i fjällmiljö Bygger du Rännö i fjällmiljö så hjälper de stora fönsterpartierna...
Läs mer
Tryggt att köpa hus av Kustvillan
Tryggheten med att köpa hus av Kustvillan Att bygga ett nytt hus är ofta en av livets största och viktigaste affärer, därför är det viktigt att du som kund kan känna dig trygg genom hela processen. Erfarenhet Vi har så pass lång...
Läs mer
Kundunika val
Valfri Formgivning
Husmodeller
Entreprenad former

Jag är intresserad och vill ha kontakt

Är du nyfiken på att bygga hus? Har du frågor kring våra priser eller hur vi kan skräddarsy ditt hus på ett kostnadseffektivt sätt? Oavsett vilka frågor och funderingar du har så är du alltid välkommen att kontakta oss.

Du kan också ringa vår växel på tel 010 – 15 73 100 eller kontakta oss på info@kustvillan.se

Några av våra utvalda leverantörer

smeg logotypContura logotypdröm trapporMarbodal logotypdiplomat logotypelectrolux logotypElitfönster logotypKonradssons kakel logotypnibe logotypBadplatsen logotypBaseco logotyptarkett logotyp

Välj den leverantör du önskar

“Tycke och smak är olika för alla”. Vi vill sätta dig i förarsätet när det kommer till vad som ska ingå i just ditt hus. Därför ger vi dig friheten att välja precis den leverantör som du önskar. Hos våra samarbetspartners har vi kampanjpriser på utvalda produkter och där ingår dessutom alltid projektering, hantering och frakt.