Välkommen till Kustvillan som är din hustillverkare i Stockholm! Kustvillan erbjuder en stor valfrihet när du vill bygga ditt nya hus. Du som söker en hustillverkare i Stockholm erbjuds en systemlösning som är anpassad precis efter de behov som du har.  som väljer Kustvillan som din hustillverkare i Stockholm erbjuds inte några husmodeller, som du ska välja mellan, som andra hustillverkare i Stockholm. Det vi erbjuder är inte några tillval som kan göra ert hus annorlunda mot de ursprungliga husmodellerna.

Det vi erbjuder är en valfrihet redan från start till mål. Du väljer hur huset ska vara utformat både ut- och invändigt.

Här får du ett omedelbart pris. När du önskar att få en byggoffert på vad slutpriset för ert nya hus i Stockholm kommer att bli, får du veta det på en gång. När du anlitar Kustvillan behöver du inte vänta på en beräkning av materialåtgång eller på kostnader för hantverkare och dylikt. Tvärtom, vi erbjuder frihet till ett beräknat pris, beroende på det hus som du själva väljer.

Av oss får du bygglovsritningar, konstruktionsberäkningar och projektering i ett och samma materialpaket. Då är det inklusive placering av sanitet, värme, el och ventilation. Övrig projektering och upphandlingsunderlag ingår däremot ej.

Kustvillan – din hustillverkare i Stockholm

Kustvillan är unik på det sättet att vi är hustillverkare i Stockholm som kan erbjuda så många som 20 olika husmodeller. Men det är du själv som väljer vilka moduler ni vill ha till ert nya hus. Ni är alltså inte bundna till en enda husmodell – tvärtom. Ni kan välja formen på taket, storlek på väggar och fönster, utseende på både fasad och inredning. Hos oss kan till och med välja ett arkitektritat hus – och få huset just så unikt som ni önskar det.
Låt oss förtydliga det hela; vi erbjuder en systemlösning där vi på Kustvillan – som er hustillverkare i Stockholm– anpassar oss efter era behov och önskemål, inte tvärtom.

Vi erbjuder möjligheten till egna unika byggkoncept, där du får en stor valfrihet i flera dimensioner; ett totalpris i realtid, ett smartare byggpaket som gör byggarbetet enklare och mer kostnadseffektivt.

Valfrihet i utforming av hus i Stockholm

Låt oss förklara hur det fungerar; det är lite som ett smörgåsbord där ni väljer det som ni önskar och betalar för det som ni väljer. Andra husleverantörer har några husmodeller som de kan erbjuda. Deras kunder kan bara välja mellan olika husmodeller och få det hus som de ser på bilden. De får sällan veta vad slutpriset på huset blir, då byggherren som ska bygga det, måste invänta beräkning av byggmaterial, kostnader av hantverkare etc. Hos oss är det tvärtom. Du kan välja exakt hur du vill bygga ert hus, eftersom vi erbjuder olika villabyggsatser, där du kan välja varje del exakt så som ni önskar det. Här har du friheten att välja hur taket ska se ut, hur stora fönster ska vara, antalet dörrar och allt annat som hör till fasaden. Du har valfriheten att välja i vilka material som ni önskar till fasaden. Även invändigt kan du välja både material och utseende på inredningen. Ni kan välja mellan olika kök storlek på kök, utseende och storlek på vardagsrum och sovrum, om ni önskar er ett loft, en övervåning eller en källare.

  • Du kan välja att få en färdig inredning, isolerat med exempelvis gipsplattor, spånskivor eller till och med ett stockhus.
  • Du kan även välja att få ett hus som enbart har ett oisolerat klimatskal, exklusive uppvärmningssystem, men inklusive mellanbjälklag och spångolv.
  • Dessutom ingår material för ventilationsdragning, installations- och innerväggar, innerdörrar, listverk, smygar runt fönster och dörrar samt innertak.
  • Du kan välja om du önskar en färdigt målad fasad, om du vill ha en öppen spis, skorsten eller extra taksäkerhet.
  • Du kan alltså välja ett hus utan ytskikt och inredning, om det är så att du önskar bygga det själva.

Jag är intresserad och vill ha kontakt