Välkommen till Kustvillan!  Letar ni efter en husleverantör i Sundsvall till ert nyckelfärdiga hus? Vill ni ha ett lösvirkeshus i Sundsvall? I så fall har ni kommit rätt.

Kustvillan är er unika hustillverkare i Sundsvall som kan erbjuda så många som 20 olika husmodeller men där ni inte är bundna till en enda husmodell – tvärtom. Välj själva formen på taket till ert nyckelfärdiga hus. Ni kan välja hur stora väggar och fönster ska vara. Hos oss kan ni till och med välja ett arkitektritat hus – och få det just så unikt som ni önskar det.

Vi är er hustillverkare i Sundsvall

Kustvillan i Sundsvall kan erbjuda en stor valfrihet av stil och form på ert nyckelfärdiga hus. Ni som söker en hustillverkare av ett nyckelfärdigt hus i Sundsvall erbjuds en systemlösning som är anpassad precis efter de behov som ni har. Vi har flera husmodeller, liksom andra husleverantörer i Sundsvall, men skillnaden är att vi dessutom kan erbjuda flera olika husmoduler. Med hjälp av dessa husmoduler kan ni utforma ert nyckelfärdiga hus i Sundsvall i lösvirke – och precis som ni önskar det!

Lösvirkeshus i Sundsvall

Kustvillan bygger lösvirkeshus i Sundsvall och precis som med nyckelfärdiga hus kan ni välja att bygga ert lösvirkeshus efter olika husmodeller och olika husmoduler. Inte heller här, om ni väljer ett lösvirkeshus, är ni bundna till en enda husmodell. Tvärtom, så kan ert lösvirkeshus i Sundsvall få det slags tak som ni önskar och ni kan välja storlek på väggar och fönster, utseende på både fasad och hur inredningen av ert lösvirkeshus ska bli. Som med nyckelfärdiga hus kan ni få ert lösvirkeshus arkitektritat hus.

För ert lösvirkeshus erbjuder Kustvillan i Sundsvall en stor valfrihet i flera dimensioner:

 1. ett totalpris i realtid
 2. ett smartare byggpaket som gör byggarbetet enklare
 3. större kostnadseffektivitet
 4. större valfrihet

Upplev nyckelfärdigt hus i Sundsvall med frihet

Kustvillan i Sundsvall kan erbjuda en stor valfrihet av stil och form på ert nyckelfärdiga hus. Ni som söker en hustillverkare av nyckelfärdiga hus i Sundsvall erbjuds en systemlösning som är anpassad precis efter de behov som ni har. Vi har flera husmodeller, liksom andra husleverantörer i Sundsvall men dessutom kan vi erbjuda olika husmoduler som gör att ni kan utforma ert nyckelfärdiga hus i Sundsvall som ni önskar det.

 • Det vi erbjuder är en valfrihet redan från start till mål. Ni väljer hur ert nyckelfärdiga hus ska vara utformat både ut- och invändigt.
 • Av oss får ni dessutom ett omedelbart pris. När ni önskar att få en byggoffert på vad slutpriset för ert nyckelfärdiga hus i Sundsvall kommer att bli, får ni veta det på en gång.
 • När ni anlitar Kustvillan behöver ni inte vänta på en beräkning av materialåtgång eller på kostnader för hantverkare och dylikt. Tvärtom, vi erbjuder frihet till ett beräknat pris, beroende på det nyckelfärdiga hus som ni själva väljer.
 • Ni kan välja om ni vill ha en öppen spis, utformning på skorsten eller extra taksäkerhet.
 • Ni kan även välja byggnadsklass mellan ekonomibyggnad, ett fritidshus, ett permanent bostadshus eller ett flerfamiljshus.
 • Ni kan välja fritt mellan våra energiklasser, stabil, fritis, ekonomi, ekonomi+, permanent, energi+ eller passiv.
 • I friheten ingår också val av materialkvalitet, Ni kan själva välja standarden på ert material. Allt från ekonomi till premium både invändigt men även utvändigt. Många av de kvalitativa valen görs i samband med att olika designer väljs. Andra kvalitativa val görs genom val av byggnadsklasser, byggnadstekniker eller olika energiklasser. Kontakta din säljare så berättar de mer om alla möjliga val som ni kan få i ert hem.
 • På Kustvillan tycker vi att klimat och miljö är viktigt, både globalt och i ert hem. Vi är bl.a. certifierade av Passive house institute och vi hjälper er gärna med mer information om hur olika lösningar påverkar er. Här berörs val av klimatsystem som påverkar både värme och luftkvalitet.
 • Det bästa av allt är att ni även kan välja när huset ska byggas och hur snabbt både handlingar ska tas fram och hur snabb byggtiden ska vara. Det innebär att ni själva kan bestämma när ni ska få nycklarna till ert nya hus från Kustvillan.

Jag är intresserad och vill ha kontakt