Kustvillan

Vi är er hustillverkare i Sundsvall

Välkommen till Kustvillan!  När du väljer oss som husleverantör i Sundsvall,  kan du utgå från vilken husmodell som helst och ändra som du vill. Husmodellerna på vår hemsida är exempel på hur några av våra tidigare kunder valt att designa sina hus. Du kan beställa huset precis som det är men kan använda dessa som utgångspunkt när du bygger ditt unika hus och sedan att anpassa huset efter dina behov. Fria former gäller både invändigt och utvändigt. Har du en helt egen idé på en husmodell så hjälper vi dig gärna att förverkliga det. Vi erbjuder förutsägbara, skräddarsydda lösningar med fast pris i realtid!

Kustvillan i Sundsvall kan erbjuda en stor valfrihet av stil och form på ert nyckelfärdiga hus. Ni som söker en hustillverkare av ett nyckelfärdigt hus i Sundsvall erbjuds en systemlösning som är anpassad precis efter de behov som ni har. Vi har flera husmodeller, liksom andra husleverantörer i Sundsvall, men skillnaden är att vi dessutom kan erbjuda flera olika husmoduler. Med hjälp av dessa husmoduler kan ni utforma ert nyckelfärdiga hus i Sundsvall i lösvirke – och precis som ni önskar det!

Lösvirkeshus i Sundsvall

Kustvillan bygger lösvirkeshus i Sundsvall och precis som med nyckelfärdiga hus kan ni välja att bygga ert lösvirkeshus efter olika husmodeller och olika husmoduler. Inte heller här, om ni väljer ett lösvirkeshus, är ni bundna till en enda husmodell. Tvärtom, så kan ert lösvirkeshus i Sundsvall få det slags tak som ni önskar och ni kan välja storlek på väggar och fönster, utseende på både fasad och hur inredningen av ert lösvirkeshus ska bli. Som med nyckelfärdiga hus kan ni få ert lösvirkeshus arkitektritat hus.

För ert lösvirkeshus erbjuder Kustvillan i Sundsvall en stor valfrihet i flera dimensioner:

  1. ett totalpris i realtid
  2. ett smartare byggpaket som gör byggarbetet enklare
  3. större kostnadseffektivitet
  4. större valfrihet

Upplev nyckelfärdigt hus i Sundsvall med frihet

Kustvillan i Sundsvall kan erbjuda en stor valfrihet av stil och form på ert nyckelfärdiga hus. Ni som söker en hustillverkare av nyckelfärdiga hus i Sundsvall erbjuds en systemlösning som är anpassad precis efter de behov som ni har. Vi har flera husmodeller, liksom andra husleverantörer i Sundsvall men dessutom kan vi erbjuda olika husmoduler som gör att ni kan utforma ert nyckelfärdiga hus i Sundsvall som ni önskar det.

Du kanske även vill läsa?

Vackert ladhus för den moderna familjen
Hus med ryggåstak i ladhus-stil Vi har här valt att göra husmodellen Kattskär som ett ladhus men valet av design är ditt. Kattskär är ett modernt ladhus med ryggåstak som skapar en generös takhöjd i kök och vardagsrum. Bygga ett ladhus i havsmiljö? Kan man bygga ett hus i ladhus-stil vid havet? Det är klart att […]
Läs mer
Fjällvillan med stor potential
Fjällvilla, fritidshus eller permanent bostad? Rännö är ett perfekt hus att bygga som fjällvilla, fritidshus eller varför inte till en permanent bostad? Rännö i fjällmiljö Bygger du Rännö i fjällmiljö så hjälper de stora fönsterpartierna...
Läs mer
Tryggt att köpa hus av Kustvillan
Tryggheten med att köpa hus av Kustvillan Att bygga ett nytt hus är ofta en av livets största och viktigaste affärer, därför är det viktigt att du som kund kan känna dig trygg genom hela processen. Erfarenhet Vi har så pass lång...
Läs mer
Kundunika val
Valfri Formgivning
Husmodeller
Entreprenad former

Jag är intresserad och vill ha kontakt

Är du nyfiken på att bygga hus? Har du frågor kring våra priser eller hur vi kan skräddarsy ditt hus på ett kostnadseffektivt sätt? Oavsett vilka frågor och funderingar du har så är du alltid välkommen att kontakta oss.

Du kan också ringa vår växel på tel 010 – 15 73 100 eller kontakta oss på info@kustvillan.se

Några av våra utvalda leverantörer

smeg logotypContura logotypdröm trapporMarbodal logotypdiplomat logotypelectrolux logotypElitfönster logotypKonradssons kakel logotypnibe logotypBadplatsen logotypBaseco logotyptarkett logotyp

Välj den leverantör du önskar

“Tycke och smak är olika för alla”. Vi vill sätta dig i förarsätet när det kommer till vad som ska ingå i just ditt hus. Därför ger vi dig friheten att välja precis den leverantör som du önskar. Hos våra samarbetspartners har vi kampanjpriser på utvalda produkter och där ingår dessutom alltid projektering, hantering och frakt.