Om det är så att ni letar efter en hustillverkare i Umeå – med ett pris som du själv bestämmer? Hus där du själv får bestämma allt från fasad, material, utformning av husets funktion, inredning, och övervåning/undervåning och till och med när huset ska vara klart? Då har du kommit rätt. Kustvillan kan erbjuda dig att välja mellan 20 husmodeller, men här kan ni även bestämma hur de husmodellerna ska se ut. Ni kan välja mellan flera olika husmoduler som förändrar husets utseende och funktion.

Så fungerar er hustillverkare i Umeå

Så här fungera det;

  • Kustvillan erbjuder er valfrihet ända från starten. Med hjälp av de olika husmodulerna kan ni påverka hur huset ska se ut och fungera. Både ut- och invändigt
  • Vi kan visa vad slutpriset blir direkt när ni väljer bland de olika husmodellerna och de olika husmodulerna. Vanligtvis brukar en husentreprenör få in pris på material och hantverkare och kan sällan ge ett direkt besked om slutpriset.
  • Hos oss får ni veta hur mycket materialåtgång det kommer att krävas för att bygga det hus som ni bestämmer er för. Det ingår i vårt beräkningsprogram.
  • Ni bestämmer också hur mycket ni själva vill bygga på ert hus; från start till mål.

Det är lite som ett smörgåsbord där ni väljer det som ni önskar och betalar för det som ni väljer. Hos andra husleverantörer brukar de oftast kunna presentera valfrihet mellan några husmodeller. Då kan man endast välja mellan dem. Sedan får man det det hus som man ser på bilden, men de får sällan veta vad slutpriset blir. För att sedan byggherren ska bygga det, kan slutpriset landa på en annan summa än det som man har beräknat från början.

Stor valfrihet att själva utforma huset

Hos Kustvillan är det tvärtom. Kustvillan ger er valfriheten att välja exakt hur ni vill bygga ert hus, eftersom vi erbjuder olika villabyggsatser. Här har ni friheten att välja hur taket ska se ut, hur stora fönster ska vara, antalet dörrar och allt annat som hör till fasaden och har friheten att välja i vilka material som ni önskar till alla delarna i huset.

Invändigt kan ni även välja både material och utseende på inredningen. Ni kan välja mellan att ha olika storlek på köket, utseende och storlek på badrum, vardagsrum och sovrum. Och skulle det vara så att ni önskar er ett loft, en övervåning eller en källare så kan ni även välja till det till ert hus.

Av Kustvillan får ni bygglovsritningar, konstruktionsberäkningar och projektering i ett och samma materialpaket. Då är det inklusive placering av sanitet, värme, el och ventilation. Övrig projektering och upphandlingsunderlag ingår däremot ej.

Jag är intresserad och vill ha kontakt