Drömmer ni om ett lösvirkeshus i Gävle? Då har vi allt som ni behöver för att förverkliga er dröm. Här kan ni köpa allt material som ni vill ha till ert lösvirkeshus i Gävle. Och inte bara det – Kustvillan erbjuder er hur mycket som ni själva vill arbeta med ert lösvirkeshus. Här kan ni välja mellan 4 olika paket som omfattar olika mycket ett färdigt lösvirkeshus i Gävle.

Paket 1. Om ni vill kunna flytta in i ert lösvirkeshus kan ni få allt material som krävs för att bygga det. Kustvillan kan bygga hela huset förutom husgrunden. Här ingår värmesystem; såsom värmepanna, golvvärme eller radiatorer, bygglovsritningar, konstruktionsberäkningar, projekteringa.

Paket 2. Om ni önskar ett lösvirkeshus i Gävle som har nästan allt klart i huset, såsom fasad, hustak och innerväggar är det bäst att välja paket 2. Det inkluderar bygglovsritning, konstruktionsberäkningar, projektering av alla delar och placering av sanitet, värme, el och ventilation.

Paket 3. Om ni endast ha det som krävs för att bygga själva lösvirkeshuset kan ni även välja att köpa endast ett så kallat Byggpaket. Det innebär att ni får mer hustak, väggar och allt som behövs för ventilationsdragning och innerväggar. Men önskar ni en trappa, så ingår inte det. Inte heller det som krävs för inredningen av huset, men i övrigt får ni allt material för att bygga själva huset.

Paket 4. Om ni inte önskar mer än ett skal på ert lösvirkeshus i Gävle, kan ni välja ett så kallat Skalpaket. Det innebär att ni väljer material för tak exempelvis tegelpannor, plåttak eller papptak, material till fasaden och material för att isolera lösvirkeshuset. Här kan ni välja mellan mellanbjälklag, spångolv, material för ventilationsdragning, om ni vill ha en färdigt målad fasad, till exempel.

Själva bygga lösvirkeshuset i Gävle

Är ni själva sugna på att arbeta med huset? Då kan ni välja hur mycket ni själva vill arbeta med att färdigställa ert lösvirkeshus. På det sättet kan ni påverka slutpriset också. Väljer ni att själva arbeta med huset, behöver ni inte betala för hantverkartjänsterna. Däremot rekommenderar vi ju alltid att anlita riktiga VVS-montörer och elektriker som drar el och vatten åt er. I övrigt kan ni själva arbeta så mycket ni bara vill med ert nya lösvirkeshus.

Men ni kan få själva husskalet som då är klimatsäkrat på en färdigställd husgrund (betongplatta eller plintgrund). Sedan anlitar ni någon entreprenör som projekterar i detalj och sedan färdigställer ert lösvirkeshus.

Om ni vill bygga på ert lösvirkeshus lagom mycket kan Kustvillan leverera ett helt husskal med husgrund. I så fall har ert lösvirkeshus allt tak, alla väggar och golv som är färdigt isolerade. Sedan anlitar ni en entreprenör som leder arbetet och iordningställer lösverikeshuset åt er.

Vill ni bygga på hobbynivå?

Om ni inte vill arbeta så mycket, bara lite grann på hobbynivå kan ni välja att få ert lösvirkeshus inredningsklart. i så fall monterar Kustvillan alla innerväggar, installerar el, sanitet och ventilation. Kustvillan monterar även salningar, foder runt fönster, dörrar och foder mot golv, men inte golvlister. Ni får kök- och badrumsinredning – i det utseende som ni har bestämt. Kustvillan bygger gipsade väggar och tak. Bygghandlingar såsom bygglov och startbesked ingår liksom produktion, leverans och slutbesked.

Men ni kan ni även välja att få hela lösvirkeshuset levererat och inflyttningsklart. I så fall innebär det att hela lösvirkeshuset är klart, på utsidan och insidan av huset. Och ni får nycklarna i handen. Även om det är byggt och klart, har ni ändå friheten att välja allt material både på fasad, tak, inredning och alla ytskikt. Bygglovshandlingar, startbesked, bygghandlingar och slutbesked ingår.

Genom möjligheten att själva välja i hur stor grad som ni själva vill bygga ert lösvirkeshus, har ni möjlighet att hålla nere kostnaderna. När ni anlitar Kustvillan som husleverantör för ert lösvirkeshus, bestämmer ni själva hur ni vill göra, vem som ska bygga det och i vilka material som huset ska ha.

Några av våra utvalda leverantörer

smeg logotypContura logotypdröm trapporMarbodal logotypdiplomat logotypelectrolux logotypElitfönster logotypKonradssons kakel logotypnibe logotypBadplatsen logotypBaseco logotyptarkett logotyp

“Tycke och smak är olika för alla”. Vi vill sätta dig i förarsätet när det kommer till vad som ska ingå i just ditt hus. Därför ger vi dig friheten att välja precis den leverantör som du önskar. Hos våra samarbetspartners har vi kampanjpriser på utvalda produkter och där ingår dessutom alltid projektering, hantering och frakt.

Lennart Häggberg
Säljare Kustvillan

Skräddarsy ditt hus

Du kan utgå från vilket hus som helst på nätet, även från valfri hustillverkare och vi hjälper dig att få huset anpassat efter dina behov och budget.
Inga begränsningar ✓
Bara möjligheter ✓

"Din dröm. Ditt hem. Ditt sätt". Upptäck friheten med Kustvillan.