Funderar ni på att bygga ert alldeles egna lösvirkeshus i Stockholm? Varför inte anlita Kustvillan – er husleverantör av lösvirkeshus med frihet på flera plan? Det som är unikt för Kustvillan är att vi erbjuder husmoduler i lösvirke med vars hjälp ni kan uforma ert eget lösvirkeshus. På så sätt kan ni skräddarsy ert nya lövirkeshus i Stockholm.

Bygg lösvirkeshus i Stockholm

För att enklast förklara hur det fungerar att köpa ett helt lösvirkeshus av oss i Stockholm, kan vi ta bilden av ett “legosystem”. Ni får tillgång till alla “legobitar” som ni vill ha till ert lösvirkeshus. Kustvillan förser er med nödvändiga “legobitar”. Ni bestämmer vilka husmoduler som ni vill ha så att ert lösvirkeshus ser och fungerar exakt som ni vill ha det.

Nu är det ju inte alla som vill, eller ens känner att de kan, bestämma hur grunden ska se ut, hur en källare eller ett loft ska byggas. Därför får ni förslag av oss hur det kan byggas, hur både husgrund, källare, loft, övervåning och tak ska byggas och vara konstruerat för att ni ska få lösvirkeshuset i Stockholm såsom ni önskar det. Vi har en oändlig huskatalog med husmodeller. Ni väljer olika husmoduler till ert lösvirkeshus i Stockholm.

Välj utformingen på lösvirkeshuset

Ni sitter hemma i lugn och ro och väljer hur ni vill att lösvirkeshuset ska se ut. Till skillnad från andra hustillverkare har vi möjlighet att ge er ett slutpris redan i början när ni sitter och tittar på hur ni vill kombinera de olika husmodulerna. Av oss får ni slutpris i realtid. Det är skillnaden mot andra husleverantörer i Skellefteå, av oss får ni på en gång se priset för ert nya lösvirkeshus. Alla våra husmoduler är utformade att fungera tillsammans, som det är med ”legobitar” som alla kan fogas ihop på sätt som du själv önskar.

Det som är unikt för Kustvillan:

Materialomfattning

– Skalpaket.

Ni väljer vilket material som ni vill använda för att isolera lösvirkeshuset. Här kan ni välja mellan mellanbjälklag, spångolv, material för ventilationsdragning, om ni vill ha en målad fasad och vilket material som taket ska ha, exempelvis tegelpannor, plåttak eller papptak.

– Byggpaket.

Här kan ni välja vilket material som ni ska ha, förutom själva skalpaketet, vilket material ni vill ha för ventilationsdragning, installations och innerväggar. Här ingår inte trappa, smugar runt fönster och dörrar, innerdörrar, lister och fönsterbrädor.

– Inredningsklart.

Här levereras ert lösvirkeshus med hel inredning; förutom skalpaketet och byggpaketet ingår allt som har med bygglovsritning, konstruktionsberäkningar, projektering av alla delar, placering av sanitet, värme och el och ventilation.

– Villabyggsats.

Här levererar vi, om ni så önskar, hela huset förutom husgrunden. I villabyggsatsen ingår värmesystem (värmepanna, golvvärme eller radiatorer), bygglovsritningar, konstruktionsberäkningar, projekteringar och allt det som ingår i materialpaketet.

Färdigställande grad

– Bygga ditt eget hus:

Få ett skal och bygg själv. Du bestämmer hur mycket klart det är och hur mycket du själv vill bygga. Om det är så att ni vill spara pengar och kan och vill bygga själva kan ni välja även det. I sådana fall levererar vi allt det material som ni behöver för att själva färdigställa ert drömhus. Vi specificerar mycket noga vad som ingår och inte ingår, så att ni vet det och är beredda att inhämta det själva.

– Skalrest.

Ni får ett husskal som är klimatsäkrat på en färdigställd husgrund (betongplatta eller plintgrund). Sedan anlitar ni någon entreprenör som projekterar i detalj och sedan färdigställer ert lösvirkeshus.

– Enklat.

Här levererar vi ett rest husskal med husgrund. Ert lösvirkeshus har tak, väggar och golv som är färdigt isolerade. Sedan anlitar ni en entreprenör som leder arbetet och iordningställer lösverikeshuset åt er.

– Inredningsklart.

Om ni hellre vill det, kan ni få ert lösvirkeshus precis som ni önskar det. Vi monterar innerväggar, installerar el, sanitet och ventilationer. Vi monterar även salningar, foder runt fönster och dörrar. Vi installerar foder mot golv, förutom golvlister. Här ingår köp av kök- och badrumsinredning och gipsade väggar och tak. Bygghandlingar såsom bygglov och startbesked ingår liksom produktion, leverans och slutbesked.

– Inflyttningsklart.

Önskar ni er ett inflyttningsklart hus, innebär det att hela lösvirkeshuset är klart vad gäller utsidan och insidan av huset. Ni får nycklarna i handen. Här har ni varit med om att välja allt i form av material både på fasad, tak och inredning och alla ytskikt. Bygglovshandlingar, startbesked, bygghandlingar och slutbesked ingår.

Entreprenadform

– Totalentreprenad.

Ni skriver kontrakt med en enda entreprenör som tar hand om precis allt åt dig.

– Generalentreprenad.

Här behöver ni två olika parter som tar hand om olika saker för att färdigställa ert lösvirkeshus. Ni anlitar oss som förser er med allt det som gäller er lösvirkeshus, förutom alla tjänster som krävs för att allt ska byggas ihop. Sedan anlitar ni en generalentreprenör som i sin tur anlitar underleverantörer, såsom snickare, elektriker, VVS-montörer etc.

– Egen entreprenad.

Här anlitar ni olika parter. Av Kustvillan får ni allt material för lösvirkeshuset. Men sedan är ni er egen byggherre och planerar och anlitar hantverkare och firmor som bygger ihop hela huset åt er. Här har ni friheten att välja hur mycket ni själva vill bygga på ert lösvirkeshus.

Genom möjligheten att själva välja i hur stor grad som ni själva vill bygga ert lösvirkeshus, har ni möjlighet att hålla nere kostnaderna. När ni anlitar Kustvillan som husleverantör för ert lösvirkeshus, bestämmer ni hur ni vill göra, vem som ska bygga det och i vilka material som huset ska ha.

Några av våra utvalda leverantörer

smeg logotypContura logotypdröm trapporMarbodal logotypdiplomat logotypelectrolux logotypElitfönster logotypKonradssons kakel logotypnibe logotypBadplatsen logotypBaseco logotyptarkett logotyp

“Tycke och smak är olika för alla”. Vi vill sätta dig i förarsätet när det kommer till vad som ska ingå i just ditt hus. Därför ger vi dig friheten att välja precis den leverantör som du önskar. Hos våra samarbetspartners har vi kampanjpriser på utvalda produkter och där ingår dessutom alltid projektering, hantering och frakt.

Lennart Häggberg
Säljare Kustvillan

Skräddarsy ditt hus

Du kan utgå från vilket hus som helst på nätet, även från valfri hustillverkare och vi hjälper dig att få huset anpassat efter dina behov och budget.
Inga begränsningar ✓
Bara möjligheter ✓

"Din dröm. Ditt hem. Ditt sätt". Upptäck friheten med Kustvillan.