Kustvillan

Lösvirkeshus Sundsvall

Drömmer ni om ett lösvirkeshus i Sundsvall? Då har vi allt som ni behöver för att förverkliga er dröm om ett lösvirkeshus i Sundsvall. Här kan ni köpa allt material som ni vill ha till ert lösvirkeshus i Sundsvall. Hos Kustvillan kan ni själva välja mellan 4 olika paket som omfattar olika mycket ett färdigt lösvirkeshus i Sundsvall.

1. Vill ni bara välja ett så kallat Skalpaket?
Då väljer ni vilket material som ni vill använda för att isolera lösvirkeshuset. Här kan ni välja mellan mellanbjälklag, spångolv, material för ventilationsdragning, om ni vill ha en målad fasad och vilket material som taket ska ha, exempelvis tegelpannor, plåttak eller papptak.

2. Vill ni ha mer än bara själva husskalet? Då kan välja ett Byggpaket.
Det innebär att ni får mer än bara skalet på huset. Ni får även med allt som behövs för ventilationsdragning, innerväggar. Men önskar ni en trappa, så ingår det inte. Inte heller det som krävs för inredningen av huset, men i övrigt får ni allt material för att bygga själva huset.

3. Önskar ni ett helt inredningsklart hus?
Här kan ni få allt som inkluderar huset, fasaden, taket, innerväggar, bygglovsritning, konstruktionsberäkningar, projektering av alla delar, placering av sanitet, värme, el och ventilation.

4. Vill ni ha en hel villa?
Om ni vill få allt material som krävs för att bygga en villa, kan ni även få det. Då får ni hela huset förutom husgrunden. Här ingår värmesystem; såsom värmepanna, golvvärme eller radiatorer, bygglovsritningar, konstruktionsberäkningar, projekteringar och allt det som ingår i materialpaketet.

Själva bygga lösvirkeshuset i Sundsvall?

Är ni själva sugna på att arbeta med huset? Då kan ni välja hur mycket ni själva vill arbeta med att färdigställa ert lösvirkeshus. På det sättet kan ni påverka slutpriset också. Väljer ni att själva arbeta med huset, behöver ni inte betala för hantverkartjänsterna. Däremot rekommenderar vi ju alltid att anlita riktiga VVS-montörer och elektriker som drar el och vatten åt er. I övrigt kan ni själva arbeta så mycket ni bara vill med ert nya lösvirkeshus.

1. Om det är så att ni själva vill bygga ert hus:
Då får ni själva materialet och bygger själv. Kustvillan levererar allt det material som ni behöver för att själva färdigställa ert drömhus. Vi specificerar mycket noga vad som ingår och inte ingår, så att ni vet det och är beredda att inhämta det själva.

2. Ni kan även få vissa delar av huset som är klart och själva bygga resten. Till exempel kan ni få själva husskalet som då är klimatsäkrat på en färdigställd husgrund (betongplatta eller plintgrund). Sedan anlitar ni någon entreprenör som projekterar i detalj och sedan färdigställer ert lösvirkeshus.

3. Enklat. Om ni vill bygga på ert hus i lagom stor grad, kan vi leverera ett helt husskal med husgrund. I så fall har ert lösvirkeshus allt tak, alla väggar och golv som är färdigt isolerade. Sedan anlitar ni en entreprenör som leder arbetet och iordningställer lösverikeshuset åt er.

Vill ni bygga på hobbynivå?

Om ni inte vill arbeta så mycket, bara lite grann på hobbynivå kan ni välja att få ert lösvirkeshus inredningsklart. i så fall monterar Kustvillan alla innerväggar, installerar el, sanitet och ventilation. Kustvillan monterar även salningar, foder runt fönster, dörrar och foder mot golv, men inte golvlister. Ni får kök- och badrumsinredning – i det utseende som ni har bestämt. Kustvillan bygger gipsade väggar och tak. Bygghandlingar såsom bygglov och startbesked ingår liksom produktion, leverans och slutbesked.

Men ni kan ni även välja att få hela lösvirkeshuset levererat och inflyttningsklart. I så fall innebär det att hela lösvirkeshuset är klart, på utsidan och insidan av huset. Och ni får nycklarna i handen. Även om det är byggt och klart, har ni ändå friheten att välja allt material både på fasad, tak, inredning och alla ytskikt. Bygglovshandlingar, startbesked, bygghandlingar och slutbesked ingår.

Genom möjligheten att själva välja i hur stor grad som ni själva vill bygga ert lösvirkeshus, har ni möjlighet att hålla nere kostnaderna. När ni anlitar Kustvillan som husleverantör för ert lösvirkeshus, bestämmer ni själva hur ni vill göra, vem som ska bygga det och i vilka material som huset ska ha.

Du kanske även vill läsa?

Vackert ladhus för den moderna familjen
Hus med ryggåstak i ladhus-stil Vi har här valt att göra husmodellen Kattskär som ett ladhus men valet av design är ditt. Kattskär är ett modernt ladhus med ryggåstak som skapar en generös takhöjd i kök och vardagsrum. Bygga ett ladhus i havsmiljö? Kan man bygga ett hus i ladhus-stil vid havet? Det är klart att […]
Läs mer
Fjällvillan med stor potential
Fjällvilla, fritidshus eller permanent bostad? Rännö är ett perfekt hus att bygga som fjällvilla, fritidshus eller varför inte till en permanent bostad? Rännö i fjällmiljö Bygger du Rännö i fjällmiljö så hjälper de stora fönsterpartierna...
Läs mer
Tryggt att köpa hus av Kustvillan
Tryggheten med att köpa hus av Kustvillan Att bygga ett nytt hus är ofta en av livets största och viktigaste affärer, därför är det viktigt att du som kund kan känna dig trygg genom hela processen. Erfarenhet Vi har så pass lång...
Läs mer
Kundunika val
Valfri Formgivning
Husmodeller
Entreprenad former

Jag är intresserad och vill ha kontakt

Är du nyfiken på att bygga hus? Har du frågor kring våra priser eller hur vi kan skräddarsy ditt hus på ett kostnadseffektivt sätt? Oavsett vilka frågor och funderingar du har så är du alltid välkommen att kontakta oss.

Du kan också ringa vår växel på tel 010 – 15 73 100 eller kontakta oss på info@kustvillan.se

Några av våra utvalda leverantörer

smeg logotypContura logotypdröm trapporMarbodal logotypdiplomat logotypelectrolux logotypElitfönster logotypKonradssons kakel logotypnibe logotypBadplatsen logotypBaseco logotyptarkett logotyp

Välj den leverantör du önskar

“Tycke och smak är olika för alla”. Vi vill sätta dig i förarsätet när det kommer till vad som ska ingå i just ditt hus. Därför ger vi dig friheten att välja precis den leverantör som du önskar. Hos våra samarbetspartners har vi kampanjpriser på utvalda produkter och där ingår dessutom alltid projektering, hantering och frakt.