Kustvillan

Nyckelfärdigt hus Gävle

Välkommen till Kustvillan i Gävle! Drömmer du om ett nyckelfärdigt hus i Gävle? Om det är så att du har en vision om hur ett nyckelfärdigt hus ska se ut så kan du verkligen få den drömmen uppfylld här. Att välja Kustvillan som din leverantör för ert nyckelfärdiga hus i Gävle är en mycket bra idé. Av oss får du ett nyckelfärdigt hus som är inflyttningsklart. Och det bästa av allt är att det är ett nyckelfärdigt hus där du har bestämt material, utseende och funktion till exempelvis fasaden, storleken på köket och andra rum. Kanske du drömmer om en herrgård i Gävle, med vackra pelare till fasaden, tegelpannor till taket, höga och spröjsade fönster, då kan den drömmen förverkligas här. Om du i stället drömmer om ett funkishus, kan du även förverkliga den drömmen är; med släta och stilrena ytor på fasaden, stora fönster, sluttande eller platta papptak och rappad fasad.

Förverkliga drömmen om nyckelfärdigt hus i Gävle

Även när det kommer till inredningen kan du välja allt inredningsmaterial – om det är så att du vill det. Du kan välja en öppen planlösning med integrerat kök och vardagsrum, öppna rum, med övervåning eller loft till huset. Du kan välja en vacker trappa som slutar vid entrén eller ett sekelskiftesstil med mindre rum till ditt nyckelfärdiga hus. Du kan även välja att få ett klimatsmart hus eller ett passivt hus eller hur ditt nyckelfärdiga hus ska värmas upp. Här finns så många valmöjligheter och en stor valfrihet – allt för att du ska kunna förverkliga din dröm om ett nyckelfärdigt hus.

Som du ser så kan du förverkliga vilken husdröm som du än har. Du kan påverka slutpriset genom att välja material som kostar mer eller mindre. Du kan välja om alla sovrum ska vara belägna i samma ände av huset, eller om de ska vara spridda i olika delar i huset, samt hur stora rummen ska vara. Du bestämmer stil och material på ditt nyckelfärdiga hus. Du bestämmer om du vill ha en övervåning eller ett enkelt loft till huset. Skulle du vilja ha ett helt unikt hus så kan du bestämma hur unikt det ska vara. Här kan du påverka hur huset ska fungera, hur uppvärmningen ska fungera och med vilka material som du vill använda till ditt nyckelfärdiga hus i Skellefteå.

Så väljer du nyckelfärdigt hus med Kustvillan

Kustvillan kan presentera upp till 20 olika husmodeller, men inte bara det. Du kan välja mellan ett flertal olika husmoduler som förändrar hur de olika husmodellerna ska se och fungera. Det innebär att du kan välja en husmodell som grund, och sedan förändra någon del på husmodellen på sätt som ni önskar. På det sättet får ni ett hus som ingen annan har. Du kan påverka allt från hur huset ska se ut, till hur det uppvärms, om det ska vara ett passivt hus eller klimatsmart hus.

• Välj mellan olika husmoduler och på så sätt skapa ditt alldeles egna drömhus
• Hos oss kan du se ett direkt pris i realtid och få ett slutpris på ert nyckelfärdiga hus
• Du kan välja när du önskar få ditt nyckelfärdiga hus levererat – byggt och klart. Dock behöver vi 8 veckor på oss!

Kustvillan är unik på det sättet att vi kan erbjuda så många som 20 olika husmodeller, men till de olika husmodellerna kan du välja mellan olika husmoduler som påverkar utseende och funktion på ert nyckelfärdiga hus. Du är alltså inte bundna till en enda husmodell – tvärtom. Du kan välja form på tak, storlek på väggar och fönster. Önskar ni er ett  arkitektritat nyckelfärdigt hus? Inga problem, det fixar vi! Låt oss förtydliga oss; vi erbjuder en systemlösning där vi på Kustvillan i Gävle anpassar oss efter era behov och önskemål.

Här hittar du kontaktuppgifter till oss!

Du kanske även vill läsa?

Vackert ladhus för den moderna familjen
Hus med ryggåstak i ladhus-stil Vi har här valt att göra husmodellen Kattskär som ett ladhus men valet av design är ditt. Kattskär är ett modernt ladhus med ryggåstak som skapar en generös takhöjd i kök och vardagsrum. Bygga ett ladhus i havsmiljö? Kan man bygga ett hus i ladhus-stil vid havet? Det är klart att […]
Läs mer
Fjällvillan med stor potential
Fjällvilla, fritidshus eller permanent bostad? Rännö är ett perfekt hus att bygga som fjällvilla, fritidshus eller varför inte till en permanent bostad? Rännö i fjällmiljö Bygger du Rännö i fjällmiljö så hjälper de stora fönsterpartierna...
Läs mer
Tryggt att köpa hus av Kustvillan
Tryggheten med att köpa hus av Kustvillan Att bygga ett nytt hus är ofta en av livets största och viktigaste affärer, därför är det viktigt att du som kund kan känna dig trygg genom hela processen. Erfarenhet Vi har så pass lång...
Läs mer
Kundunika val
Valfri Formgivning
Husmodeller
Entreprenad former

Jag är intresserad och vill ha kontakt

Är du nyfiken på att bygga hus? Har du frågor kring våra priser eller hur vi kan skräddarsy ditt hus på ett kostnadseffektivt sätt? Oavsett vilka frågor och funderingar du har så är du alltid välkommen att kontakta oss.

Du kan också ringa vår växel på tel 010 – 15 73 100 eller kontakta oss på info@kustvillan.se

Några av våra utvalda leverantörer

smeg logotypContura logotypdröm trapporMarbodal logotypdiplomat logotypelectrolux logotypElitfönster logotypKonradssons kakel logotypnibe logotypBadplatsen logotypBaseco logotyptarkett logotyp

Välj den leverantör du önskar

“Tycke och smak är olika för alla”. Vi vill sätta dig i förarsätet när det kommer till vad som ska ingå i just ditt hus. Därför ger vi dig friheten att välja precis den leverantör som du önskar. Hos våra samarbetspartners har vi kampanjpriser på utvalda produkter och där ingår dessutom alltid projektering, hantering och frakt.