Drömmer du om att kunna flytta in i ett nyckelfärdigt hus i Skellefteå? Här kan du få din dröm uppfylld. Om det är så att du har en vision om hur ditt nyckelfärdiga hus ska se ut så kan du verkligen få den drömmen uppfylld här. Att välja Kustvillan som din leverantör för ert nyckelfärdiga hus i Skellefteå är en mycket bra idé. Av oss får du ett nyckelfärdigt hus som är inflyttningsklart. Och det bästa av allt är att det är ett hus där du har bestämt material till exempelvis fasaden, storleken på köket och andra rum. Det är ett nyckelfärdigt hus där du får välja vilket material som dude önskar till fasaden, fönster och dörrar. Du kan välja material till taket, hur stor vinkeln på taket ska vara. Här kan du även välja vilket slags kök du vill ha. Allt inredningsmaterial väljer du. Om det är så att du vill det. Du kan även välja att få ett klimatsmart hus eller ett passivt hus eller hur ditt nyckelfärdiga hus ska värmas upp.

Förverkliga drömmen om nyckelfärdigt hus i Skellefteå

Som du ser så kan du förverkliga vilken husdröm som du än har. Du kan påverka slutpriset genom att välja material som kostar mer eller mindre. Om du hellre vill ha ett mer traditionellt nyckelfärdigt hus i Skellefteå, till exempel med öppen planlösning med stort kök och integrerat med vardagsrum, så kan du bestämma det. Du kan välja om alla sovrum ska vara belägna i samma ände av huset, eller om de ska vara spridda i olika delar i huset, samt hur stora rummen ska vara. Du bestämmer stil och material på ditt nyckelfärdiga hus. Är det så att du önskar ett nyckelfärdigt hus som är klimatsmart, ska vara ett passivt hus eller ett gammaldags hus med öppen spis, så kan du få just det. Du bestämmer om du vill ha en övervåning eller ett enkelt loft till huset. Skulle du vilja ha ett helt unikt hus så kan du bestämma hur unikt det ska vara. Här kan du påverka hur huset ska fungera, hur uppvärmningen ska fungera och med vilka material som du vill använda till ditt nyckelfärdiga hus i Skellefteå.

Hur är det möjligt?

Kustvillan kan presentera upp till 20 olika husmodeller, men inte bara det. Du kan välja mellan ett flertal olika husmoduler som förändrar hur de olika husmodellerna ska se och fungera. Det innebär att du kan välja en husmodell som grund, och sedan förändra någon del på husmodellen på sätt som ni önskar. På det sättet får ni ett hus som ingen annan har. Du kan påverka allt från hur huset ska se ut, till hur det uppvärms, om det ska vara ett passivt hus eller klimatsmart hus.

• Välj mellan olika husmoduler och på så sätt skapa ditt alldeles egna drömhus
• Hos oss kan du se ett direkt pris i realtid och få ett slutpris på ert nyckelfärdiga hus
• Du kan välja när du önskar få ditt nyckelfärdiga hus levererat – byggt och klart. Dock behöver vi 8 veckor på oss!

Kustvillan är unik på det sättet att vi kan erbjuda så många som 20 olika husmodeller, men till de olika husmodellerna kan du välja mellan olika husmoduler som påverkar utseende och funktion på ert nyckelfärdiga hus. Du är alltså inte bundna till en enda husmodell – tvärtom. Du kan välja form på tak, storlek på väggar och fönster. Önskar ni er ett  arkitektritat nyckelfärdigt hus? Inga problem, det fixar vi! Låt oss förtydliga oss; vi erbjuder en systemlösning där vi på Kustvillan i Skellefteå anpassar oss efter era behov och önskemål.

Några av våra utvalda leverantörer

smeg logotypContura logotypdröm trapporMarbodal logotypdiplomat logotypelectrolux logotypElitfönster logotypKonradssons kakel logotypnibe logotypBadplatsen logotypBaseco logotyptarkett logotyp

“Tycke och smak är olika för alla”. Vi vill sätta dig i förarsätet när det kommer till vad som ska ingå i just ditt hus. Därför ger vi dig friheten att välja precis den leverantör som du önskar. Hos våra samarbetspartners har vi kampanjpriser på utvalda produkter och där ingår dessutom alltid projektering, hantering och frakt.

Lennart Häggberg
Säljare Kustvillan

Skräddarsy ditt hus

Du kan utgå från vilket hus som helst på nätet, även från valfri hustillverkare och vi hjälper dig att få huset anpassat efter dina behov och budget.
Inga begränsningar ✓
Bara möjligheter ✓

"Din dröm. Ditt hem. Ditt sätt". Upptäck friheten med Kustvillan.