Välkomna till Kustvillan! Här kan ni välja både hur ert nyckelfärdiga hus i Sundsvall ska se ut och med vilka material det nyckelfärdiga huset ska ha. Att välja Kustvillan som er leverantör för ert nyckelfärdiga hus i Sundsvall är en mycket bra idé. Av oss får ni ett nyckelfärdigt hus som är helt och hållet inflyttningsklart. Och det bästa av allt är att det är ett hus där ni själva har bestämt material till exempelvis fasaden, storleken på köket och andra rum. Det är ett nyckelfärdigt hus där ni har bestämt material till fasaden, storleken på fönster och dörrar. Ni väljer material till taket, till och med hur stor vinkeln på taket ska vara. Det är ni som väljer vilket slags kök som huset ska ha. Allt inredningsmaterial väljer ni själva. Ni väljer också var rummen ska vara i relation till varandra och var entrén ska vara. Värmesystem väljer ni själva, om det ska vara ett klimatsmart hus eller ett passivt hus och så vidare, ja ni fattar.

Förverkliga drömmen om nyckelfärdigt hus i Sundsvall

Som ni ser så kan ni förverkliga vilken husdröm som ni än har. Ni kan påverka slutpriset genom att välja material som kostar mer eller mindre. Om ni hellre vill ha ett mer traditionellt nyckelfärdigt hus i Sundsvall, till exempel med öppen planlösning med stort kök och integrerat med vardagsrum, så kan ni själva bestämma det. Ni väljer om alla sovrum ska vara belägna i samma ände av huset, eller om de ska vara spridda i olika delar i huset, samt hur stora rummen ska vara.

Ni bestämmer stil och material på ert nyckelfärdiga hus. Önskar ni er en modern Herrgård eller en fjällvilla? Vill ni ha en villa som ser ut som ett pittoreskt engelskt hus? Ni bestämmer hur ert nyckelfärdiga hus ska se ut! Hos oss kan ni välja material till fasaden, storlek på köket, badrummet och alla rum. Det är ett nyckelfärdigt hus där ni har bestämt material till fasaden, storleken på fönster och dörrar. Ni väljer material till taket, hur stort taket ska vara. Det är ni som väljer vilket slags kök som huset ska ha. Allt inredningsmaterial väljer ni själva. Ni väljer var rummen ska vara i relation till varandra, var entrén ska vara. Värmesystem väljer ni själva, om det ska vara ett klimatsmart hus, ett passivt hus och så vidare.

Hur är det möjligt?

Kustvillan kan presentera upp till 20 olika husmodeller, men inte bara det. Ni kan välja mellan ett flertal olika husmoduler som förändrar hur de olika husmodellerna ska se och fungera. Det innebär att ni kan välja en husmodell som grund, och sedan förändra någon del på husmodellen på sätt som ni önskar. På det sättet får ni ett hus som ingen annan har. Nio kan påverka allt från hur huset ska se ut, till hur det uppvärms, om det ska vara ett passivt hus eller klimatsmart hus.

• Välj mellan olika husmoduler och på så sätt skapa ert alldeles egna drömhus
• Hos oss kan ni se ett direkt pris i realtid och få ett slutpris på ert nyckelfärdiga hus
• Ni kan välja när ni önskar ni få ert nyckelfärdiga hus levererat – byggt och klart. Dock behöver vi 8 veckor på oss!

Kustvillan är unik på det sättet att vi kan erbjuda så många som 20 olika husmodeller, men till de olika husmodellerna kan ni välja mellan olika husmoduler som opåverkar utseende och funktion på ert nyckelfärdiga hus. Ni är alltså inte bundna till en enda husmodell – tvärtom. Ni kan välja form på tak, storlek på väggar och fönster. Önskar ni er ett  arkitektritat nyckelfärdigt hus? Inga problem, det fixar vi! Låt oss förtydliga oss; vi erbjuder en systemlösning där vi på Kustvillan i Sundsvall anpassar oss efter era behov och önskemål.

Jag är intresserad och vill ha kontakt