Kustvillan

Nyckelfärdigt hus Umeå

Att välja Kustvillan som er leverantör för ert nyckelfärdiga hus i Umeå är en mycket bra idé. Av oss får ni ett nyckelfärdigt hus som är inflyttningsklart. Och det är inte ett nyckelfärdigt hus där Kustvillan har bestämt material till fasaden, storleken på köket, eller några andra rum – allt det har ni valt. Det är ett nyckelfärdigt hus där ni har bestämt material till fasaden, storleken på fönster och dörrar. Ett nyckelfärdigt hus där ni har valt material till taket och hur stor vinkeln på taket ska vara. Det är ni som väljer vilket slags kök som ert nyckelfärdiga hus ska ha. Allt inredningsmaterial väljer ni själva. Ni väljer var rummen ska vara i relation till varandra, var entrén ska vara. Ni väljer också vilket värmesystem ni vill ha och om det ska vara ett klimatsmart hus. Ja ni fattar, det är ett nyckelfärdigt hus där du kan välja till eller bort olika delar av allt det som bildar ett eget hus.

Kustvillan förverkligar drömmen om nyckelfärdigt hus

Som ni ser så kan ni förverkliga vilken husdröm som ni än har. Ni kan påverka slutpriset genom att välja material som kostar mer – eller mindre. Om ni hellre vill ha ett mer traditionellt nyckelfärdigt hus i Stockholm till exempel med öppen planlösning med stort kök och integrerat med vardagsrum, så kan ni själva bestämma det. Ni väljer om alla sovrum ska vara belägna i samma ände av huset, eller om de ska vara spridda i olika delar i huset, samt hur stora rummen ska vara.

Önskar ni att ert nyckelfärdiga hus ska se ut som en modern Herrgård eller som en fjällvilla, eller se ut som ett pittoreskt engelskt hus? Ni väljer och bestämmer själva hur ert nyckelfärdiga hus ska se ut.

För att enklast förklara hur det fungerar att köpa ett helt nyckelfärdiga hus av oss i Stockholm, kan vi ta bilden av ett “legosystem”. Ni får tillgång till alla “legobitar” som ni vill ha till ert nyckelfärdiga hus. Vi har nämligen de “legobitarna”. Ni bestämmer vilka “legobitar” som ni vill ha så att ert nyckelfärdiga hus ser och fungerar exakt som ni vill ha det. Nu är det ju inte alla som vill, eller ens känner att de kan, bestämma hur grunden ska se ut, hur en källare eller ett loft ska byggas. Därför får ni förslag av oss hur det kan byggas, hur både husgrund, källare, loft, övervåning och tak ska byggas och vara konstruerat för att ni ska få huset såsom ni önskar det. Vi har en oändlig huskatalog med husmodeller. Ni väljer olika delar till ert hus, utifrån de olika moduler som vi presenterar för er.

Så väljer ni utseende och funktion på ert nyckelfärdiga hus

Ni sitter hemma i lugn och ro och väljer hur ni vill att ert nyckelfärdiga hus ska se ut. Till skillnad från andra hustillverkare har vi möjlighet att ge er ett slutpris redan i början när ni sitter och tittar på hur ni vill kombinera de olika husmodulerna. Av oss får ni slutpris i realtid. Det är skillnaden mot andra husleverantörer i Stockholm, av oss får ni på en gång se priset för ert nyckelfärdiga hus. Alla våra husmoduler fungerar tillsammans. Det som är unikt för Kustvillan är:

att ni har friheten att välja mellan olika husmoduler och på så sätt skapa ert alldeles egna drömhus
att ni kan se ett direkt pris i realtid och få ett slutpris på ert nyckelfärdiga hus
att ni får det nyckelfärdiga huset levererat inom 8 veckor, byggt och klart

Här har ni stor valfrihet att välja mellan:

vilket material som ni vill använda för att isolera ert nyckelfärdiga hus. Välj material till mellanbjälklag, spångolv, ventilationsdragning och om ni vill ha en målad fasad, vilket material som taket ska ha, exempelvis tegelpannor, plåttak eller papptak.
vilket material som ni ska ha för ventilationsdragning, installations- och innerväggar. 
välj inredningen i ert nyckelfärdiga hus; det vill säga vilket slags kök vill ni ha, badrummets inredning, sovrum och vardagsrummens stil och funktion
placering av sanitet, värme, el och ventilation.
hela nyckelfärdiga hus är klart vad gäller utsidan och insidan av huset. Ni får nycklarna i handen. Här har ni varit med om att välja allt i form av material både på fasad, tak och inredning och alla ytskikt. Bygglovshandlingar, startbesked, bygghandlingar och slutbesked ingår.

Du kanske även vill läsa?

Vackert ladhus för den moderna familjen
Hus med ryggåstak i ladhus-stil Vi har här valt att göra husmodellen Kattskär som ett ladhus men valet av design är ditt. Kattskär är ett modernt ladhus med ryggåstak som skapar en generös takhöjd i kök och vardagsrum. Bygga ett ladhus i havsmiljö? Kan man bygga ett hus i ladhus-stil vid havet? Det är klart att […]
Läs mer
Fjällvillan med stor potential
Fjällvilla, fritidshus eller permanent bostad? Rännö är ett perfekt hus att bygga som fjällvilla, fritidshus eller varför inte till en permanent bostad? Rännö i fjällmiljö Bygger du Rännö i fjällmiljö så hjälper de stora fönsterpartierna...
Läs mer
Tryggt att köpa hus av Kustvillan
Tryggheten med att köpa hus av Kustvillan Att bygga ett nytt hus är ofta en av livets största och viktigaste affärer, därför är det viktigt att du som kund kan känna dig trygg genom hela processen. Erfarenhet Vi har så pass lång...
Läs mer
Kundunika val
Valfri Formgivning
Husmodeller
Entreprenad former

Jag är intresserad och vill ha kontakt

Är du nyfiken på att bygga hus? Har du frågor kring våra priser eller hur vi kan skräddarsy ditt hus på ett kostnadseffektivt sätt? Oavsett vilka frågor och funderingar du har så är du alltid välkommen att kontakta oss.

Du kan också ringa vår växel på tel 010 – 15 73 100 eller kontakta oss på info@kustvillan.se

Några av våra utvalda leverantörer

smeg logotypContura logotypdröm trapporMarbodal logotypdiplomat logotypelectrolux logotypElitfönster logotypKonradssons kakel logotypnibe logotypBadplatsen logotypBaseco logotyptarkett logotyp

Välj den leverantör du önskar

“Tycke och smak är olika för alla”. Vi vill sätta dig i förarsätet när det kommer till vad som ska ingå i just ditt hus. Därför ger vi dig friheten att välja precis den leverantör som du önskar. Hos våra samarbetspartners har vi kampanjpriser på utvalda produkter och där ingår dessutom alltid projektering, hantering och frakt.