Att välja Kustvillan som er leverantör för ert nyckelfärdiga hus i Umeå är en mycket bra idé. Av oss får ni ett nyckelfärdigt hus som är inflyttningsklart. Och det är inte ett nyckelfärdigt hus där Kustvillan har bestämt material till fasaden, storleken på köket, eller några andra rum – allt det har ni valt. Det är ett nyckelfärdigt hus där ni har bestämt material till fasaden, storleken på fönster och dörrar. Ett nyckelfärdigt hus där ni har valt material till taket och hur stor vinkeln på taket ska vara. Det är ni som väljer vilket slags kök som ert nyckelfärdiga hus ska ha. Allt inredningsmaterial väljer ni själva. Ni väljer var rummen ska vara i relation till varandra, var entrén ska vara. Ni väljer också vilket värmesystem ni vill ha och om det ska vara ett klimatsmart hus. Ja ni fattar, det är ett nyckelfärdigt hus där du kan välja till eller bort olika delar av allt det som bildar ett eget hus.

Kustvillan förverkligar drömmen om nyckelfärdigt hus

Som ni ser så kan ni förverkliga vilken husdröm som ni än har. Ni kan påverka slutpriset genom att välja material som kostar mer – eller mindre. Om ni hellre vill ha ett mer traditionellt nyckelfärdigt hus i Stockholm till exempel med öppen planlösning med stort kök och integrerat med vardagsrum, så kan ni själva bestämma det. Ni väljer om alla sovrum ska vara belägna i samma ände av huset, eller om de ska vara spridda i olika delar i huset, samt hur stora rummen ska vara.

Önskar ni att ert nyckelfärdiga hus ska se ut som en modern Herrgård eller som en fjällvilla, eller se ut som ett pittoreskt engelskt hus? Ni väljer och bestämmer själva hur ert nyckelfärdiga hus ska se ut.

För att enklast förklara hur det fungerar att köpa ett helt nyckelfärdiga hus av oss i Stockholm, kan vi ta bilden av ett “legosystem”. Ni får tillgång till alla “legobitar” som ni vill ha till ert nyckelfärdiga hus. Vi har nämligen de “legobitarna”. Ni bestämmer vilka “legobitar” som ni vill ha så att ert nyckelfärdiga hus ser och fungerar exakt som ni vill ha det. Nu är det ju inte alla som vill, eller ens känner att de kan, bestämma hur grunden ska se ut, hur en källare eller ett loft ska byggas. Därför får ni förslag av oss hur det kan byggas, hur både husgrund, källare, loft, övervåning och tak ska byggas och vara konstruerat för att ni ska få huset såsom ni önskar det. Vi har en oändlig huskatalog med husmodeller. Ni väljer olika delar till ert hus, utifrån de olika moduler som vi presenterar för er.

Så väljer ni utseende och funktion på ert nyckelfärdiga hus

Ni sitter hemma i lugn och ro och väljer hur ni vill att ert nyckelfärdiga hus ska se ut. Till skillnad från andra hustillverkare har vi möjlighet att ge er ett slutpris redan i början när ni sitter och tittar på hur ni vill kombinera de olika husmodulerna. Av oss får ni slutpris i realtid. Det är skillnaden mot andra husleverantörer i Stockholm, av oss får ni på en gång se priset för ert nyckelfärdiga hus. Alla våra husmoduler fungerar tillsammans. Det som är unikt för Kustvillan är:

att ni har friheten att välja mellan olika husmoduler och på så sätt skapa ert alldeles egna drömhus
att ni kan se ett direkt pris i realtid och få ett slutpris på ert nyckelfärdiga hus
att ni får det nyckelfärdiga huset levererat inom 8 veckor, byggt och klart

Här har ni stor valfrihet att välja mellan:

vilket material som ni vill använda för att isolera ert nyckelfärdiga hus. Välj material till mellanbjälklag, spångolv, ventilationsdragning och om ni vill ha en målad fasad, vilket material som taket ska ha, exempelvis tegelpannor, plåttak eller papptak.
vilket material som ni ska ha för ventilationsdragning, installations- och innerväggar. 
välj inredningen i ert nyckelfärdiga hus; det vill säga vilket slags kök vill ni ha, badrummets inredning, sovrum och vardagsrummens stil och funktion
placering av sanitet, värme, el och ventilation.
hela nyckelfärdiga hus är klart vad gäller utsidan och insidan av huset. Ni får nycklarna i handen. Här har ni varit med om att välja allt i form av material både på fasad, tak och inredning och alla ytskikt. Bygglovshandlingar, startbesked, bygghandlingar och slutbesked ingår.

Några av våra utvalda leverantörer

smeg logotypContura logotypdröm trapporMarbodal logotypdiplomat logotypelectrolux logotypElitfönster logotypKonradssons kakel logotypnibe logotypBadplatsen logotypBaseco logotyptarkett logotyp

“Tycke och smak är olika för alla”. Vi vill sätta dig i förarsätet när det kommer till vad som ska ingå i just ditt hus. Därför ger vi dig friheten att välja precis den leverantör som du önskar. Hos våra samarbetspartners har vi kampanjpriser på utvalda produkter och där ingår dessutom alltid projektering, hantering och frakt.

Lennart Häggberg
Säljare Kustvillan

Skräddarsy ditt hus

Du kan utgå från vilket hus som helst på nätet, även från valfri hustillverkare och vi hjälper dig att få huset anpassat efter dina behov och budget.
Inga begränsningar ✓
Bara möjligheter ✓

"Din dröm. Ditt hem. Ditt sätt". Upptäck friheten med Kustvillan.