Kustvillan

Om oss

Allt började med ett block

I Timrådeltat, där flottarälvarna möter Bottenviken, fanns en gång i tiden världens mittpunkt för träindustri där man såg en såg vart man än såg. Samtidigt som dåtidens träindustrier förblir minnen uppkommer nya möjligheter med den ädla trävaran från norr. För just här föds år 2013 en idé av två snickare.

Den är idag grunden för Paralox enkla men geniala patent med lättmonterade väggblock. Snabbt växte försäljningen ur sina skor med en tilltagande förfrågan från hela landet. Paralox tillverkade då väggelement mot byggindustrin, men tidigt börjande även privatkonsumenter att höra av sig med funderingar om att bygga sina hus med Paralox byggsystem.

Där och då föds Kustvillan med målsättning att erbjuda fria husformer till ett rimligt pris. Rent av oväntat snabbt tar försäljningen fart och redan första året är orderboken fullbokad. Så har det sedan dess fortsatt och resten är på väg att bli historia…

Skräddarsydda och kostnadseffektiva hem

Vi skräddarsyr utformningen av huset och på så sätt kan ditt hus anpassas helt utifrån dina egna önskemål som exempelvis storlek, tomt, utsikt eller budget. Genom att våra väggar består av mindre sektioner av högsta kvalitet finns alla möjligheter att forma och bygga huset utifrån det individuella behovet och önskemålet med hjälp av vår hållbara och effektiva metod.

Vi kan på så sätt skapa ditt drömhus på ett kostnadseffektivt sätt. Husets insida utformas efter dina egna visioner, önskemål och förutsättningar då valfriheten näst intill är obegränsad. Du kan helt fritt forma hur planlösningen ska se ut utifrån hur du vill att rum och ytor ska placeras. Du bestämmer även hur hela husets insida ska se ut som exempelvis färger, kök, kakel eller golv för att skapa ditt personliga hem.

Vi har alltid passande lösningar för dig oavsett om du enbart vill köpa ett husskal och utföra arbetet själv, om du vill att vissa delar som exempelvis skalet och interiören ska vara monterad eller om du vill ha ett helt nyckelfärdigt hus. Vi erbjuder på så sätt en stor valfrihet för dig och det entreprenadupplägg som passar dig där vi alltid försöker samarbeta med lokala duktiga byggföretag.

Press och utmärkelser

FAMILJEN ROS KÖPTE HUSET AV KUSTVILLAN

Familjen Ros köpte huset av Kustvillan – här är deras berättelse och erfarenheter
Familjen Ros köpte huset av Kustvillan – här är deras berättelse och erfarenheter
När Daniel och Hanna Ros i Njurunda skulle bygga sitt drömhus valde de att beställa huset från Kustvillan. Där kunde de välja vilken husmodell som helst på marknaden, rita om det efter sina önskemål, och ändå hålla budget. Men att bygga hus är ett utmanande projekt, och familjen Ros kan bjuda på många goda tips och egna erfarenheter.

KUSTVILLANS ENTREPRENADNIVÅER GJORDE DET MÖJLIGT FÖR ROBIN ATT BYGGA HUS

Kustvillans entreprenadnivåer gjorde det möjligt för Robin att bygga hus
Entreprenad
Ungefär en miljon till skulle det nybyggda drömhuset ha kostat Robin och Christine om de inte själva lagt ner så mycket jobb.
– Vi köpte ett vädertätt skal från Kustvillan i Sundsvall. Det restes på ett par dagar. Och sedan tog vi över jobbet, berättar Robin Söderberg.

VILKEN HUSMODELL DU VILL – TILL FAST PRIS

Nu kan du bygga vilken husmodell du vill – Till fast pris
Företaget Kustvillan har knäckt koden. Tack vare en helt unik byggprocess, med patenterade byggelement, kan de bygga kundens drömhus till ett fast, lågt pris. Inga standardiserade modeller eller material – bara en lång rad valmöjligheter. VD Pontus Jämthag berättar hur det är möjligt.

FINALIST ”MEST FÖRETAGSAMMA” SVENSKT NÄRINGSLIV

http://www.st.nu/ekonomi/fem-finalister-kan-bli-lanets-mest-foretagsamma

Jag är intresserad och vill ha kontakt

Är du nyfiken på att bygga hus? Har du frågor kring våra priser eller hur vi kan skräddarsy ditt hus på ett kostnadseffektivt sätt? Oavsett vilka frågor och funderingar du har så är du alltid välkommen att kontakta oss.

Du kan också ringa vår växel på tel 010 – 15 73 100 eller kontakta oss på info@kustvillan.se

Några av våra utvalda leverantörer

smeg logotypContura logotypdröm trapporMarbodal logotypdiplomat logotypelectrolux logotypElitfönster logotypKonradssons kakel logotypnibe logotypBadplatsen logotypBaseco logotyptarkett logotyp

Välj den leverantör du önskar

“Tycke och smak är olika för alla”. Vi vill sätta dig i förarsätet när det kommer till vad som ska ingå i just ditt hus. Därför ger vi dig friheten att välja precis den leverantör som du önskar. Hos våra samarbetspartners har vi kampanjpriser på utvalda produkter och där ingår dessutom alltid projektering, hantering och frakt.