Fjällvilla, fritidshus eller permanent bostad? 

Rännö är ett perfekt hus att bygga som fjällvilla, fritidshus eller varför inte till en permanent bostad?

Rännö i fjällmiljö

Bygger du Rännö i fjällmiljö så hjälper de stora fönsterpartierna som går hela vägen till golvet att sudda ut gränsen till naturen. Är huset även omgiven av vacker natur och får du även fantastisk utsikt över fjällen eller skogen. Låt den natursköna omgivningen ge en känsla av lugn, ro och total avkoppling. Låt huset bli en plats där du kan komma bort från stadens brus och stress. Passa gärna på att installera en öppen spis eller en vedspis, som ger en mysig atmosfär och värme under kyliga kvällar. Att sitta framför elden med en kopp varm dryck kan vara väldigt avkopplande. Bygger du Rännö i fjällen så erbjuds ofta en mängd utomhusaktiviteter året runt, inklusive vandring, skidåkning, snowboardåkning, fiske, och mycket mer. Att delta i dessa aktiviteter och sedan komma tillbaka till en varm och bekväm fjällvilla kan vara väldigt mysigt.

Koppla av med närhet till naturen

Sammanfattningsvis kommer ofta mysfaktorn i en fjällvilla från när husets design tar vara på den natursköna omgivningen och dess avskildhet. Samt där husets arkitektur öppnar upp för möjligheterna att njuta av samvaro med nära och kära efter stärkande utomhusaktiviteter umgänge. Det är en plats där man i goda vänners lag kan koppla av med närhet till naturen och skapa goda minnen som varar. När vi bygger Rännö så använder vi extremt välisolerade väggar och tak för landets alla klimatzoner och väder. Det bidrar inte bara till en låg driftkostnad utan även till att skapa en extra mysfaktor som ett bra och välisolerat hus gör.

Havet eller ängarna?

Det funkar lika bra att bygga Rännö som ett fritidshus vid ditt favoritställe/smultronställe på landet eller vid havet. Vill du ha en magnifik utsikt över havet eller ängarna så kan Rännö det perfekta alternativet för dig. Lyssna på ljudet av vågorna som rullar in på stranden eller på gräset som vajar i vinden, eller njut av solnedgången till samvaro med nära och kära. Att dela upplevelsen med andra kan skapa fina sommarminnen att ta med sig till när den gråa vardagen är tillbaka. Du vet väl att du kan anpassa storleken på ditt hus när du bygger med Kustvillan? Behöver du ett till badrum? En groventré? eller fler sovrum? Alla Kustvillans hus går att förändra i storlek och design för att bli det perfekta huset just för dig och din familj.

Det mysiga huset i skogen

Husmodellen Rännö passar även väldigt bra in i skogsmiljö. Ett hus i skogen kan erbjuda en unik och mysig upplevelse som många människor drömmer om. Skogen är en idealisk plats för naturälskare. Du kan utforska skogsstigar, plocka bär, svampar och vilda blommor, samt observera det lokala djurlivet. Skogen är vacker året runt och erbjuder en mängd olika färger och stämningar under olika säsonger. Du kan njuta av den naturliga skönheten genom att titta ut genom de tilltagna fönstren eller ta uppfriskande promenader i skogen för att sedan krypa ned framför den öppna spisen. 

I villaområdet

Men låt dig inte begränsas där. Rännö passar faktiskt lika bra som ett fritidshus, fjällvilla eller som ett permanentboende i samtliga nämnda miljöer och platser samt i vilket villaområde som helst i landet. Det trevliga loftet skapar möjligheten att inreda med tre separata sovrum för familjen eller varför inte göra om loftet till hemmakontor och njut av utsikten samtidigt som du arbetar? Huset är lika optimalt för den lilla familjen som för familjen där barnen flugit ut men samtidigt behöver ett gästrum för när återvändarna är på hembesök. Hör av dig till oss så hjälper vi dig att optimera ditt Rännö efter just dina speciella behov och önskemål.

Några av våra utvalda leverantörer

smeg logotypContura logotypdröm trapporMarbodal logotypdiplomat logotypelectrolux logotypElitfönster logotypKonradssons kakel logotypnibe logotypBadplatsen logotypBaseco logotyptarkett logotyp

“Tycke och smak är olika för alla”. Vi vill sätta dig i förarsätet när det kommer till vad som ska ingå i just ditt hus. Därför ger vi dig friheten att välja precis den leverantör som du önskar. Hos våra samarbetspartners har vi kampanjpriser på utvalda produkter och där ingår dessutom alltid projektering, hantering och frakt.

Lennart Häggberg
Säljare Kustvillan

Skräddarsy ditt hus

Du kan utgå från vilket hus som helst på nätet, även från valfri hustillverkare och vi hjälper dig att få huset anpassat efter dina behov och budget.
Inga begränsningar ✓
Bara möjligheter ✓

"Din dröm. Ditt hem. Ditt sätt". Upptäck friheten med Kustvillan.