Österskär Parhus

Ska ni bygga för flera?

Detta vackra parhus i klassisk stil kan ni antingen bygga som det ser ut här eller anpassa i storlek och utseende så det blir som ni vill ha det. Ni väljer!


Foton och 3D-illustrationer kan innehålla tillval.
Nyckelfärdigt
Bra
Nyckelfärdigt
Bättre
Nyckelfärdigt
Bäst
Skräddarsy och bestäm priset själv.
Vill du veta mer om bra - bättre - bäst? Läs mer här!

Fakta

Boarea:
262 m²
Hustyp:
Antal rok:
RoK
Nyckelfärdigt från:
4 693 878 kr
Boka möte

Planlösning

Bilder

Skräddarsydda hus

Valfrihet ska inte bara vara tillgängligt till de som är ekonomiskt oberoende. Vårt koncept ser till att alla ska kunna ha råd med ett riktigt bra egendesignat hus.
Snabbt ✓
Hållbart ✓
Billigt ✓
Läs mer

Personliga och unika hem

Vem vill bygga ett hus där någon annan har bestämt hur det ska se ut? Vi bygger ditt hem utifrån just dina unika behov, preferenser och önskemål. Skräddarsytt helt enkelt!
Se våra tillval

Vad våra kunder säger

Se alla våra omdömen

Fördelar med att bygga med kustvillan

Stora energibesparningar

Våra lågenergihus har förmodligen marknadens bästa isolering i väggar och tak.
Lägre utgifter ✓
Miljövänligt ✓
Hållbart ✓

Tryggt och säkert

Vi ställer höga krav på oss själva och bryr oss om våra kunder. Med kommunikation och kunskap gör vi husbyggandet till en behaglig och trevlig resa.
Transparent ✓
Förutsägbart ✓
Bekvämt ✓

Lägre pris på skräddarsydda hus

Tack vare vårt patenterade system, har vi möjlighet att leverera ett skräddarsytt hus till lägre pris med snabbare leveranstider.
Billigare ✓
Skräddarsydda hus ✓
Snabba leveranser ✓

FAQ
Vanliga frågor om att bygga nytt hus

  Enkelt förklarat kan man säga att allt material ovanför grundplatta, till huset ingår, om det inte utförs av övriga hantverkstjänster (t.ex. el, kakel och klinker, målning och VVS). I villabyggsatsen ingår i normalfallet värmesystemet, dvs värmepanna, golvvärme och/eller radiatorer.

  Med vår villabyggsats får ni ett fördelaktigt pris på allt ni behöver för att färdigställa ert drömhus. Läs mer i Leveransdeklarationen om vilka materialval vi räknat med i våra priser.

  Vid generalentreprenad skriver ni kontrakt med två parter. Med Kustvillan skriver ni ett avtal för materialsatsen. Därefter skriver ni ett avtal med en byggare, som i sin tur avtalar med de underentreprenörer som krävs. Det är Generalentreprenören som har samordningsansvaret och operativt koordinerar underentreprenörerna.

  Vi har valt att inkludera en betongplatta med golvvärme i priset. Läs mer i leveransspecifikationen eller kontakta oss om du har frågor.

  Vid totalentreprenad skriver ni kontrakt med en part. Det här är den säkraste och enklaste formen av entreprenader där ni bara har Kustvillan som ni behöver kommunicera med.

  Vi har valt att inkludera en betongplatta med golvvärme i priset. Läs mer i leveransspecifikationen eller kontakta oss om du har frågor.

Några av våra utvalda leverantörer

smeg logotypContura logotypdröm trapporMarbodal logotypdiplomat logotypelectrolux logotypElitfönster logotypKonradssons kakel logotypnibe logotypBadplatsen logotypBaseco logotyptarkett logotyp

“Tycke och smak är olika för alla”. Vi vill sätta dig i förarsätet när det kommer till vad som ska ingå i just ditt hus. Därför ger vi dig friheten att välja precis den leverantör som du önskar. Hos våra samarbetspartners har vi kampanjpriser på utvalda produkter och där ingår dessutom alltid projektering, hantering och frakt.

Lennart Häggberg
Säljare Kustvillan

Skräddarsy ditt hus

Du kan utgå från vilket hus som helst på nätet, även från valfri hustillverkare och vi hjälper dig att få huset anpassat efter dina behov och budget.
Inga begränsningar ✓
Bara möjligheter ✓

"Din dröm. Ditt hem. Ditt sätt". Upptäck friheten med Kustvillan.

cross