Ladhus

Laduhus eller ladhus är en traditionell husmodell i en rustik och naturlig stil som återspeglar den omgivande landsbygden. På Kustvillan hjälper vi dig att rita upp och bygga ett nyckelfärdigt ladhus till ett schysst pris – så att det ska bli precis det drömhem du längtat efter.

Fördelarna med Kustvillan
Kontakta oss idag
Telefon:

010 - 15 73 100

Mail:

info@kustvillan.se

Adress:

Tegelvägen 17
853 50 Sundsvall

Öppetider

Måndag - Fredag
08:00 - 16:00

KUSTVILLANS Ladhus

Planlösning Husmodeller Knapp
 • Alla
 • 1-Plan
 • 1,5-plan

Stornäset

1-Plan
4 rok
119m²

Kattskär

1-Plan
5 rok
138m²

Vännäs

2-Plan
7 rok
207m²

Tutebo

1-Plan
6 rok
170m²

Kvällsjön

1,5-plan
7 rok
229m²

Krokviken

1,5-plan
4 rok
161m²

Ängom

2-Plan
7 rok
234m²

Bygg Ladhus med Kustvillan
- Så går det till!

Skicka in dina kontaktuppgifter

Fyll i dina kontaktuppgifter på vår hemsida för mer information om våra Ladhus.

Vi lyssnar på dig

En medarbetare från Kustvillan har ett möte med dig där du får berätta om vad du vill ha.

Förslag på ditt drömhus

Vi kommer med ett förslag som innehåller pris, husets utformning och tidsplan, så att du kan fatta rätt beslut.

Fördelar med att bygga Ladhus med Kustvillan

1
Flexibelt

Du har full frihet att göra egna val kring ladhusets form, design, pris, utförandenivå och byggtid. Vi skräddarsyr ditt nya hem efter dina behov och önskemål.

2
Snabbt

Vi är marknadsledande vad gäller inflyttningstid – från att vi tecknat avtal tar det några veckor till byggstart och 8-10 månader tills ladhuset är inflyttningsklart.

3
Billigt

Med vårt patenterade byggsystem kan du enkelt anpassa ladhuset efter smak och budget, samtidigt som priserna blir lägre än konkurrenternas.

4
Förutsägbart

Tack vare vår unika plattform får du en god överblick över projektet. Redan efter vårt första möte vet du vad du kan förvänta dig – bygget blir en förutsägbar resa utan överraskningar.

Färdigställda Ladhus från Kustvillan

Våra Kundberättelser

Familjen Ros byggde sitt drömhus

Daniel och Hanna Ros i Njurunda valde att anlita Kustvillan när de skulle skapa sitt drömhem. De fick möjlighet att välja vilken husmodell som helst på marknaden och rita om det efter sina önskemål – utan att spräcka sin budget.

Fler Kundupplevelser

FAQ
Vanliga Frågor om att bygga Ladhus

 • Priset på ladhuset beror på vilka val du gör – det är med andra ord du som sitter i förarsätet när det kommer till kostnaden. Hos Kustvillan får du ett egendesignat ladhus till priset av ett massproducerat.
 • Det som inte ingår i Kustvillans pris är kostnader för byggherre, tomt, markarbete samt bank- och myndighetsavgifter.
 • Absolut! Valet av form, material och pris är ditt eget – vår uppgift är att se till att bygget genomförs enligt plan så kostnadseffektivt som möjligt.
 • Det är helt upp till dig! När du beställer ett ladhus från oss kan du välja mellan olika utförandenivåer så att du får göra precis så mycket, eller lite, du själv vill.
 • Från att vi har skrivit avtal till att du får nyckel i handen tar det från 6 till 12 månader beroende på husets storlek, komplexitet och vald omfattning.
 • Flexibilitet, snabbhet och kostnadseffektivitet! Vårt mål är att ta fram en så prisvärd lösning som möjligt utifrån dina unika förutsättningar, önskningar och behov.
 • Självklart! Vi hjälper dig att ta fram samtliga bygghandlingar som behövs. Du får även en checklista med en exakt plan över vad som ska göras så att du inte missar något viktigt moment.
 • Vi samarbetar främst med olika lokala entreprenörer – eftersom allt inom bygg är mätbart kan vi enkelt säkerställa att allt sker enligt plan.

Nyckelfärdigt ladhus med Kustvillan

Om du har köpt en tomt och funderar på vilken husmodell som både ger ett stilrent och klassiskt intryck kan ett ladhus vara något för dig. Här berättar vi mer om modellen och hur det fungerar att bygga ladhus med oss på Kustvillan.

Vad är det speciella med ladhus?

Ladhus är en husmodell vars utseende och form är inspirerad av en traditionell lada – men i en modern tappning. Med sin tidlösa och nordiska karaktär har modellen på senare år blivit alltmer populär, inte minst för att den passar in i de flesta natursköna miljöer. Ladhus har vanligtvis en rektangulär huskropp med en eller flera våningar, men när du anlitar Kustvillan är det endast din egen fantasi som avgör det slutgiltiga resultatet. Vi levererar högkvalitativa och kostnadseffektiva lösningar som kommer att tåla tidens tand.

Så går det till att bygga ladhus med Kustvillan

På Kustvillan börjar vi varje byggprojekt med en ingående intervju om vad du vill ha, det är nämligen det mest effektiva sättet att säkerställa att vi förstår din målbild. Under intervjun fastställer vi vad projektet kommer att kosta och återkommer sedan med ett fast prisförslag. Det gör att du får en realistisk bild av vad olika delar kostar och kan korrigera planen utifrån din smak och budget. Byggstart är möjlig från 8 veckor efter att vi skrivit avtal och beroende på projektets omfattning tar ladhuset vanligtvis mellan 6 och 12 månader att färdigställa.

Frihet att göra egna val

Det som skiljer Kustvillan från andra husleverantörer är att vi sätter din valfrihet i första rummet – med vårt unika byggsystem kan vi säga ja i situationer där andra säger nej. Detta gäller alla aspekter av bygget, såsom form, design, standarder, omfattning, ansvar och tid. Vi finns där för dig oavsett om du vill förverkliga en nyskapande idé, avser att göra mycket själv eller har en budget som måste hållas. Under planeringen av projektet ger vi mer än gärna tips och råd så att du ska vara införstådd med för- och nackdelar med olika alternativ. På så sätt kan du känna dig helt trygg i att resultatet passar din smak, livsstil och plånbok.

Läs mer

Fördelar med att välja Kustvillan

Rikstäckande totalentreprenad
Skräddarsydda hus
Leveranstid från 8 veckor
Fast och ärlig prissättning
Patenterat byggsystem
U-värde under 0,128W/m²K
Välj din byggtid
Förutsägbarhet
Egendesignat kök

Andra Hustyper från Kustvillan

Frihet i fler dimensioner

När du bygger hus med Kustvillan, kan du utgå från vilken husmodell som helst och ändra som du vill. Husmodellerna på vår hemsida är exempel på hur några av våra tidigare kunder valt att designa sina hus. Du kan beställa huset precis som det är eller använda dessa som utgångspunkt när du bygger ditt unika hus, för att sedan anpassa huset efter just dina behov. Fria former gäller både invändigt och utvändigt. Har du en helt egen idé på en husmodell så hjälper vi dig gärna att förverkliga det. Vi erbjuder förutsägbara och skräddarsydda lösningar med fast pris i realtid!

Några av våra utvalda leverantörer

smeg logotypContura logotypdröm trapporMarbodal logotypdiplomat logotypelectrolux logotypElitfönster logotypKonradssons kakel logotypnibe logotypBadplatsen logotypBaseco logotyptarkett logotyp

“Tycke och smak är olika för alla”. Vi vill sätta dig i förarsätet när det kommer till vad som ska ingå i just ditt hus. Därför ger vi dig friheten att välja precis den leverantör som du önskar. Hos våra samarbetspartners har vi kampanjpriser på utvalda produkter och där ingår dessutom alltid projektering, hantering och frakt.

Lennart Häggberg
Säljare Kustvillan

Skräddarsy ditt hus

Du kan utgå från vilket hus som helst på nätet, även från valfri hustillverkare och vi hjälper dig att få huset anpassat efter dina behov och budget.
Inga begränsningar ✓
Bara möjligheter ✓

"Din dröm. Ditt hem. Ditt sätt". Upptäck friheten med Kustvillan.

cross