Enplansvilla

Vill du bygga en enplansvilla men har svårt att hitta en modell som uppfyller just dina behov och önskemål? När du beställer ett hus från Kustvillan ingår friheten att utforma ditt nya hem så att det inte bara passar din livsstil, utan även smak och plånbok.

.

Kontakta oss idag

Ring  010 – 15 73 100

Adress  Tegelvägen 17 853 50 Sundsvall

Öppet  Måndag – Fredag | 08:00 – 16:00

Maila   info@kustvillan.se

Kustvillans husmodeller

Fagervik

Fagervik

1-Plan • 6 rok • 145m²

Villabyggsats från: 1 359 522 kr
Totalentreprenad från: 2 926 314 kr

Granö 71

Granö 71

1-plan • 3 rok • 71m²

Villabyggsats från: 1 171 647 kr
Totalentreprenad från: 2 305 175 kr

Havstoviken

Havstoviken

1-plan • 3 rok • 135m²

Villabyggsats från: 1 505 941 kr
Totalentreprenad från: 3 194 657 kr

Kallvik

Kallvik

1-plan • 7 rok • 172m²

Villabyggsats från: 1 899 895 kr
Totalentreprenad från: 3 977 661 kr

Lillås

Lillås

1-plan • 4 rok • 75m²

Villabyggsats från: 1 170 256 kr
Totalentreprenad från: 2 362 823 kr

Tutebo

Tutebo

1-plan • 7 rok • 170m²

Villabyggsats från: 1 972 908 kr
Totalentreprenad från: 3 884 314 kr

Tynderö

Tynderö

1-plan • 5 rok • 142m²

Villabyggsats från: 1 562 806 kr
Totalentreprenad från: 3 272 126 kr

Fagervik

Fagervik

1-Plan • 6 rok • 145m²

Villabyggsats från: 1 359 522 kr
Totalentreprenad från: 2 926 314 kr

Granö 71

Granö 71

1-plan • 3 rok • 71m²

Villabyggsats från: 1 171 647 kr
Totalentreprenad från: 2 305 175 kr

Havstoviken

Havstoviken

1-plan • 3 rok • 135m²

Villabyggsats från: 1 505 941 kr
Totalentreprenad från: 3 194 657 kr

Kallvik

Kallvik

1-plan • 7 rok • 172m²

Villabyggsats från: 1 899 895 kr
Totalentreprenad från: 3 977 661 kr

Lillås

Lillås

1-plan • 4 rok • 75m²

Villabyggsats från: 1 170 256 kr
Totalentreprenad från: 2 362 823 kr

Tutebo

Tutebo

1-plan • 7 rok • 170m²

Villabyggsats från: 1 972 908 kr
Totalentreprenad från: 3 884 314 kr

Tynderö

Tynderö

1-plan • 5 rok • 142m²

Villabyggsats från: 1 562 806 kr
Totalentreprenad från: 3 272 126 kr

Bygg enplansvilla med Kustvillan – så går det till…

Kontakta oss

Skicka dina kontaktuppgifter
Fyll i dina kontaktuppgifter på vår hemsida för mer information om våra hus.

Mötet

Vi lyssnar på dig
En medarbetare från Kustvillan har ett möte med dig där du får berätta om vad du vill ha.

Offert

Förslag på ditt drömhus
Vi kommer med ett förslag som innehåller pris, husets utformning och tidsplan så att du kan fatta rätt beslut.

När du bygger enplansvilla med Kustvillan blir det

Flexibelt.

Du har full frihet att göra egna val kring enplansvillans form, design, pris, utförandenivå och byggtid. Vi skräddarsyr ditt nya hem efter dina behov och önskemål.

Snabbt.

Vi är marknadsledande vad gäller inflyttningstid – från att vi tecknat avtal tar det några veckor till byggstart och 8-10 månader tills enplansvillan är inflyttningsklart.

Billigt.

Med vårt patenterade byggsystem kan du enkelt anpassa enplansvillan efter smak och budget, samtidigt som priserna blir lägre än konkurrenternas.

Förutsägbart.

Tack vare vår unika plattform får du en god överblick över projektet. Redan efter vårt första möte vet du vad du kan förvänta dig – bygget blir en förutsägbar resa utan överraskningar.

Färdigställda enplansvillor från Kustvillan

Våra kundberättelser

Familjen Ros byggde sitt drömhus

Daniel och Hanna Ros i Njurunda valde att anlita Kustvillan när de skulle skapa sitt drömhem. De fick möjlighet att välja vilken husmodell som helst på marknaden och rita om det efter sina önskemål – utan att spräcka sin budget.

”Superbra och nära kontakt. Fick snabba svar och personalen var trevliga och tillmötesgående. Jag rekommenderar Kustvillan till alla som ska bygga nytt!”

Maria Bengtsson

”Jag rekommenderar Kustvillan i många sammanhang, främst till vänner och bekanta som funderar på att bygga hus. Bra dialog under hela processen och utmärkt standard på det som levererats.”

Dick Jansson

”Energibesparingen har varit helt magisk! Produkten är fantastiskt fin och jag skulle verkligen rekommendera Kustvillan till de som funderar på att bygga ett nytt hus. Det är otroligt låg förbrukning, garanti på huset och en snabb byggtid.”

Kevin Cutts

FAQ – Vanliga frågor om att bygga enplansvilla

Vad kostar det att bygga en enplansvilla med Kustvillan?

– Priset på enplansvillan baseras på dina val, vilket gör att kostnaden enkelt kan anpassas efter din budget. Vår roll är att leverera högkvalitativa lösningar vad du än väljer.

Vad ingår inte i Kustvillans pris när jag bygger enplanshus?

– Det som inte ingår i Kustvillans pris är kostnader för byggherre, tomt, markarbete samt anslutnings-, bank- och myndighetsavgifter.

Får jag påverka planlösningen när jag bygger enplansvilla med Kustvillan?

– Absolut, hur ditt nya hem ska utformas är ditt eget val och ingen annans. När du anlitar oss är det mesta möjligt.

Får jag bygga lite själv på enplansvillan?

– Självklart, det är bara att berätta vad du vill göra själv så anpassar vi oss efter det. Vi ser dessutom till att du får all information du behöver för att resultatet ska bli så bra som möjligt.

När kan jag flytta in i enplanshuset?

– En enplansvilla tar vanligtvis mellan 6 och 12 månader att färdigställa beroende på storlek, komplexitet och vald omfattning.

Varför ska jag anlita Kustvillan för att bygga mitt enplanshus?

– Som hustillverkare är vi flexibla, snabba och framför allt prisvärda. När du anlitar oss får du en egendesignad enplansvilla till priset av en massproducerad.

Kan Kustvillan hjälpa till att ta fram alla bygghandlingar?

– Självklart, utöver att ta fram bygghandlingar hjälper vi dig med arbetsmiljöplaner och energiberäkningar. Du kommer dessutom att få en checklista så att du får koll på alla viktiga moment under processen.

Vem bygger min enplansvilla när jag anlitar Kustvillan?

– Vanligtvis samarbetar vi med olika lokala entreprenörer. Eftersom alla byggmoment är mätbara kan vi enkelt kontrollera att utförandet har genomförts korrekt och enligt vårt avtal.

Bygg enplansvilla med Kustvillan – snabbt, billigt & förutsägbart

Ditt hem ska inte bara underlätta din vardag, utan vara den plats där du trivs som allra bäst. När du tar hjälp av Kustvillan för att rita och bygga en enplansvilla får du skräddarsy ditt hem så att det blir precis som du vill ha det. Vi ser till att dina husdrömmar förverkligas till ett schysst pris.

Frihet att utforma din egen enplansvilla    

Har du en tydlig bild av hur din enplansvilla skulle se ut om det var helt upp till dig? På Kustvillan har vi ett unikt byggsystem som gör att vi kan säga ja till alla dina idéer, oavsett om det gäller husets form, utseende eller material. Du bestämmer om du ska utgå från en redan existerande modell och rita om den så att den passar dig, eller skapa en helt unik enplansvilla. Det är dessutom ditt val om du ska bygga vissa delar själv eller om vi ska sköta byggprocessen från start till mål. Vi ser till att du får all information du behöver för att kunna fatta beslut som känns rätt såväl idag som om tio år.

Enplansvillor med valfri hållbarhet

På Kustvillan sätter vi din valfrihet i första rummet, men vi vill samtidigt alltid försäkra oss om att du får långsiktigt hållbara alternativ som gynnar både miljö och plånbok. Av denna anledning erbjuder vi väggar med extremt lågt U-värde och 600 mm isolering i taket som standard. Det gör att värmeförlusterna minskar och att det inte krävs lika mycket energi för att få ett behagligt inomhusklimat. Om du har ännu högre ambitioner för energieffektiviteten erbjuder vi en rad olika standarder så att du ska kunna välja den optimala lösningen för just ditt hus. 

Full kontroll över kostnaderna

Behöver du hålla en budget när du ska bygga din enplansvilla? Det är inga problem när du vänder dig till oss! På Kustvillan brinner vi nämligen för att hitta smarta och kostnadseffektiva lösningar så att du ska få så mycket hus som möjligt för pengarna. Med vår smarta digitala plattform kan du enkelt jämföra priser för olika delar och moment, och på så sätt kan säkerställa att huset inte kostar mer än du vill. När du har gjort dina val får du ett fast pris och kan känna dig helt trygg med att du slipper överraskningar i form av oväntade kostnader.

Kustvillans erbjudande för hus innebär

Erbjudande Marknaden Kustvillan
Rikstäckande totalentreprenad Självklart!
Skräddarsydda hus Självklart!
Leveranstid från 8 veckor Självklart!
Fast och ärlig prissättning Självklart!
Patenterat byggsystem Självklart!
U-värde under 0,128W/m²K Självklart!
Välj din byggtid Självklart!
Förutsägbarhet Självklart!
Egendesignat kök Självklart!

Andra husmodeller från Kustvillan

Frihet i fler dimensioner

När du bygger hus med Kustvillan, kan du utgå från vilken husmodell som helst och ändra som du vill. Husmodellerna på vår hemsida är exempel på hur några av våra tidigare kunder valt att designa sina hus. Du kan beställa huset precis som det är eller använda dessa som utgångspunkt, när du bygger ditt unika hus för att sedan anpassa huset efter just dina behov. Fria former gäller både invändigt och utvändigt. Har du en helt egen idé på en husmodell så hjälper vi dig gärna att förverkliga det. Vi erbjuder förutsägbara, skräddarsydda lösningar med fast pris i realtid!

Frihet i fler dimensioner

När du bygger hus med Kustvillan, kan du utgå från vilken husmodell som helst och ändra som du vill. Husmodellerna på vår hemsida är exempel på hur några av våra tidigare kunder valt att designa sina hus. Du kan beställa huset precis som det är eller använda dessa som utgångspunkt när du bygger ditt unika hus, för att sedan anpassa huset efter just dina behov. Fria former gäller både invändigt och utvändigt. Har du en helt egen idé på en husmodell så hjälper vi dig gärna att förverkliga det. Vi erbjuder förutsägbara och skräddarsydda lösningar med fast pris i realtid!

Jag är intresserad och vill ha kontakt

Några av våra utvalda leverantörer

tarkett logotyp
smeg logotyp
Marbodal logotyp
Elitfönster logotyp
Konradssons kakel logotyp
nibe logotyp
electrolux logotyp
dröm trappor
Contura logotyp
diplomat logotyp
Baseco logotyp
Badplatsen logotyp

…ännu mera frihet!

“Tycke och smak är olika för alla”. Vi vill sätta dig i förarsätet när det kommer till vad som ska ingå i just ditt hus. Därför ger vi dig friheten att välja precis den leverantör som du önskar. Hos våra samarbetspartners har vi kampanjpriser på utvalda produkter och där ingår dessutom alltid projektering, hantering och frakt.