Enplansvilla

Vill du bygga en enplansvilla men har svårt att hitta en modell som uppfyller just dina behov och önskemål? När du beställer ett hus från Kustvillan ingår friheten att utforma ditt nya hem så att det inte bara passar din livsstil, utan även smak och plånbok.

Fördelarna med Kustvillan
Kontakta oss idag
Telefon:

010 - 15 73 100

Mail:

info@kustvillan.se

Adress:

Tegelvägen 17
853 50 Sundsvall

Öppetider

Måndag - Fredag
08:00 - 16:00

KUSTVILLANS Enplansvillor

Planlösning Husmodeller Knapp
  • Alla
  • 1-Plan

Stornäset

1-Plan
4 rok
119m²

Kattskär

1-Plan
5 rok
138m²

Tynderö

1-Plan
5 rok
144.5m²

Tutebo

1-Plan
6 rok
170m²

Lillås

1-Plan
4 rok
76m²

Kallvik

1-Plan
7 rok
175m²

Havstoviken

1-Plan
3 rok
141m²

Granö

1-Plan
3 rok
71m²

Fagervik

1-Plan
6 rok
147m²

Bygg Enplansvillor med Kustvillan
- Så går det till!

Skicka in dina kontaktuppgifter

Fyll i dina kontaktuppgifter på vår hemsida för mer information om våra Enplansvillor.

Vi lyssnar på dig

En medarbetare från Kustvillan har ett möte med dig där du får berätta om vad du vill ha.

Förslag på ditt drömhus

Vi kommer med ett förslag som innehåller pris, husets utformning och tidsplan, så att du kan fatta rätt beslut.

Fördelar med att bygga Enplansvillor med Kustvillan

1
Flexibelt

Du har full frihet att göra egna val kring enplansvillans form, design, pris, utförandenivå och byggtid. Vi skräddarsyr ditt nya hem efter dina behov och önskemål.

2
Snabbt

Vi är marknadsledande vad gäller inflyttningstid – från att vi tecknat avtal tar det några veckor till byggstart och 8-10 månader tills enplansvillan är inflyttningsklart.

3
Billigt

Med vårt patenterade byggsystem kan du enkelt anpassa enplansvillan efter smak och budget, samtidigt som priserna blir lägre än konkurrenternas.

4
Förutsägbart

Tack vare vår unika plattform får du en god överblick över projektet. Redan efter vårt första möte vet du vad du kan förvänta dig – bygget blir en förutsägbar resa utan överraskningar.

Färdigställda Enplansvillor från Kustvillan

Våra Kundberättelser

Familjen Ros byggde sitt drömhus

Daniel och Hanna Ros i Njurunda valde att anlita Kustvillan när de skulle skapa sitt drömhem. De fick möjlighet att välja vilken husmodell som helst på marknaden och rita om det efter sina önskemål – utan att spräcka sin budget.

Fler Kundupplevelser

FAQ
Vanliga Frågor om att bygga Enplansvillor

  • – Priset på enplansvillan baseras på dina val, vilket gör att kostnaden enkelt kan anpassas efter din budget. Vår roll är att leverera högkvalitativa lösningar vad du än väljer.
  • – Det som inte ingår i Kustvillans pris är kostnader för byggherre, tomt, markarbete samt anslutnings-, bank- och myndighetsavgifter.
  • – Absolut, hur ditt nya hem ska utformas är ditt eget val och ingen annans. När du anlitar oss är det mesta möjligt.
  • – Självklart, det är bara att berätta vad du vill göra själv så anpassar vi oss efter det. Vi ser dessutom till att du får all information du behöver för att resultatet ska bli så bra som möjligt.
  • – En enplansvilla tar vanligtvis mellan 6 och 12 månader att färdigställa beroende på storlek, komplexitet och vald omfattning.
  • – Som hustillverkare är vi flexibla, snabba och framför allt prisvärda. När du anlitar oss får du en egendesignad enplansvilla till priset av en massproducerad.
  • – Självklart, utöver att ta fram bygghandlingar hjälper vi dig med arbetsmiljöplaner och energiberäkningar. Du kommer dessutom att få en checklista så att du får koll på alla viktiga moment under processen.
  • – Vanligtvis samarbetar vi med olika lokala entreprenörer. Eftersom alla byggmoment är mätbara kan vi enkelt kontrollera att utförandet har genomförts korrekt och enligt vårt avtal.

Bygg enplansvilla med Kustvillan – snabbt, billigt & förutsägbart

Ditt hem ska inte bara underlätta din vardag, utan vara den plats där du trivs som allra bäst. När du tar hjälp av Kustvillan för att rita och bygga en enplansvilla får du skräddarsy ditt hem så att det blir precis som du vill ha det. Vi ser till att dina husdrömmar förverkligas till ett schysst pris.

Frihet att utforma din egen enplansvilla

Har du en tydlig bild av hur din enplansvilla skulle se ut om det var helt upp till dig? På Kustvillan har vi ett unikt byggsystem som gör att vi kan säga ja till alla dina idéer, oavsett om det gäller husets form, utseende eller material. Du bestämmer om du ska utgå från en redan existerande modell och rita om den så att den passar dig, eller skapa en helt unik enplansvilla. Det är dessutom ditt val om du ska bygga vissa delar själv eller om vi ska sköta byggprocessen från start till mål. Vi ser till att du får all information du behöver för att kunna fatta beslut som känns rätt såväl idag som om tio år.

Enplansvillor med valfri hållbarhet

På Kustvillan sätter vi din valfrihet i första rummet, men vi vill samtidigt alltid försäkra oss om att du får långsiktigt hållbara alternativ som gynnar både miljö och plånbok. Av denna anledning erbjuder vi väggar med extremt lågt U-värde och 600 mm isolering i taket som standard. Det gör att värmeförlusterna minskar och att det inte krävs lika mycket energi för att få ett behagligt inomhusklimat. Om du har ännu högre ambitioner för energieffektiviteten erbjuder vi en rad olika standarder så att du ska kunna välja den optimala lösningen för just ditt hus.

Full kontroll över kostnaderna

Behöver du hålla en budget när du ska bygga din enplansvilla? Det är inga problem när du vänder dig till oss! På Kustvillan brinner vi nämligen för att hitta smarta och kostnadseffektiva lösningar så att du ska få så mycket hus som möjligt för pengarna. Med vår smarta digitala plattform kan du enkelt jämföra priser för olika delar och moment, och på så sätt kan säkerställa att huset inte kostar mer än du vill. När du har gjort dina val får du ett fast pris och kan känna dig helt trygg med att du slipper överraskningar i form av oväntade kostnader.

Läs mer

Fördelar med att välja Kustvillan

Rikstäckande totalentreprenad
Skräddarsydda hus
Leveranstid från 8 veckor
Fast och ärlig prissättning
Patenterat byggsystem
U-värde under 0,128W/m²K
Välj din byggtid
Förutsägbarhet
Egendesignat kök

Andra Hustyper från Kustvillan

Frihet i fler dimensioner

När du bygger hus med Kustvillan, kan du utgå från vilken husmodell som helst och ändra som du vill. Husmodellerna på vår hemsida är exempel på hur några av våra tidigare kunder valt att designa sina hus. Du kan beställa huset precis som det är eller använda dessa som utgångspunkt när du bygger ditt unika hus, för att sedan anpassa huset efter just dina behov. Fria former gäller både invändigt och utvändigt. Har du en helt egen idé på en husmodell så hjälper vi dig gärna att förverkliga det. Vi erbjuder förutsägbara och skräddarsydda lösningar med fast pris i realtid!

Några av våra utvalda leverantörer

smeg logotypContura logotypdröm trapporMarbodal logotypdiplomat logotypelectrolux logotypElitfönster logotypKonradssons kakel logotypnibe logotypBadplatsen logotypBaseco logotyptarkett logotyp

“Tycke och smak är olika för alla”. Vi vill sätta dig i förarsätet när det kommer till vad som ska ingå i just ditt hus. Därför ger vi dig friheten att välja precis den leverantör som du önskar. Hos våra samarbetspartners har vi kampanjpriser på utvalda produkter och där ingår dessutom alltid projektering, hantering och frakt.

Lennart Häggberg
Säljare Kustvillan

Skräddarsy ditt hus

Du kan utgå från vilket hus som helst på nätet, även från valfri hustillverkare och vi hjälper dig att få huset anpassat efter dina behov och budget.
Inga begränsningar ✓
Bara möjligheter ✓

"Din dröm. Ditt hem. Ditt sätt". Upptäck friheten med Kustvillan.

cross