Kustvillan

Fritidshus

Skulle du vilja bygga ett fritidshus men har svårt att hitta en modell som passar just din tomt? På Kustvillan hjälper vi dig att rita och bygga ett fritidshus vars form, utseende och funktion passar både din smak och livsstil – till ett schysst pris.

Fördelarna med Kustvillan
Kontakta oss idag
Telefon:

010 - 15 73 100

Mail:

info@kustvillan.se

Adress:

Tegelvägen 17
853 50 Sundsvall

Öppetider

Måndag - Fredag
08:00 - 16:00

KUSTVILLANS Fritidshus

Planlösning Husmodeller Knapp
  • Alla
  • 1-Plan

Kallvik

1-Plan
7 rok
175m²

Bygg Fritidshus med Kustvillan
- Så går det till!

Skicka in dina kontaktuppgifter

Fyll i dina kontaktuppgifter på vår hemsida för mer information om våra Fritidshus.

Vi lyssnar på dig

En medarbetare från Kustvillan har ett möte med dig där du får berätta om vad du vill ha.

Förslag på ditt drömhus

Vi kommer med ett förslag som innehåller pris, husets utformning och tidsplan, så att du kan fatta rätt beslut.

Fördelar med att bygga Fritidshus med Kustvillan

1
Flexibelt

Du har full frihet att göra egna val kring fritidshusets form, design, pris, utförandenivå och byggtid. Vi skräddarsyr ditt nya hem efter dina behov och önskemål.

2
Snabbt

Vi är marknadsledande vad gäller inflyttningstid – från att vi tecknat avtal tar det några veckor till byggstart och 8-10 månader tills fritidshuset är inflyttningsklart.

3
Billigt

Med vårt patenterade byggsystem kan du enkelt anpassa fritidshuset efter smak och budget, samtidigt som priserna blir lägre än konkurrenternas.

4
Förutsägbart

Tack vare vår unika plattform får du en god överblick över projektet. Redan efter vårt första möte vet du vad du kan förvänta dig – bygget blir en förutsägbar resa utan överraskningar.

Våra Kundberättelser

Familjen Ros byggde sitt drömhus

Daniel och Hanna Ros i Njurunda valde att anlita Kustvillan när de skulle skapa sitt drömhem. De fick möjlighet att välja vilken husmodell som helst på marknaden och rita om det efter sina önskemål – utan att spräcka sin budget.

Fler Kundupplevelser

FAQ
Vanliga Frågor om att bygga Fritidshus

  • – Kostnaden för att bygga ett fritidshus varierar beroende på de val du gör. Det är med andra ord upp till dig att bestämma hur mycket ditt fritidshus ska kosta.
  • – Självklart! Utöver att ta fram bygghandlingar hjälper vi dig med arbetsmiljöplaner och energiberäkningar. Du kommer dessutom att få en checklista över viktiga saker du inte får glömma.
  • – Hur planlösningen ska utformas är upp till dig, men vi finns där som stöd om du har några funderingar eller står och väger mellan olika alternativ.
  • – Vanligtvis tar det från 6 till 12 månader beroende på fritidshusets komplexitet och vald omfattning.
  • – Det är ditt eget val! När du beställer ett fritidshus från oss får du välja mellan flera utförandenivåer så att du kan välja det alternativ som passar dig.
  • – Det som utmärker oss är att vi är flexibla, snabba och kostnadseffektiva. När du anlitar oss kan du lita på att du får en prisvärd lösning som anpassas efter dina behov och förutsättningar.
  • – Det som ingår i priset är full frihet att bestämma själv över såväl byggprocess som fritidshusets utseende och form.
  • – Har du köpt mark som du vill bygga ett fritidshus på? Oavsett vad du har för målbild för ditt blivande lantställe kan vi hjälpa dig från start till mål. Här berättar vi mer om hur det går till att bygga fritidshus med Kustvillan.

Nyckelfärdigt fritidshus – till ett schysst pris

Har du köpt mark som du vill bygga ett fritidshus på? Oavsett vad du har för målbild för ditt blivande lantställe kan vi hjälpa dig från start till mål. Här berättar vi mer om hur det går till att bygga fritidshus med Kustvillan.

Vad är egentligen ett fritidshus?

Ett fritidshus är ett hus som är avsett att bo i under kortare perioder – som ett andra hem. Om du ska bygga fritidshus är det viktigt att du funderar på om det ska användas under både sommar och vinter, samt hur det ska utformas för att du ska trivas där så bra som möjligt. När du vänder dig till Kustvillan är det nämligen du som styr över fritidshusets stil, form och standard, även om vi håller dig i handen under hela beslutsprocessen. Vår roll är att ta fram högkvalitativa och kostnadseffektiva lösningar så att det ska bli det lantställe du drömt om.

Full kontroll över fritidshusets pris

Att bygga hus är inte sällan förknippat med skenande kostnader, men det är ingenting du behöver oroa dig för när du anlitar Kustvillan. Med vår digitala plattform kan du få kunskap om vad olika delar och moment kostar, och lätt anpassa fritidshusets pris efter din budget. Vi finns där för dig som bollplank så att du ska vara medveten om för- och nackdelar med olika alternativ – oavsett om det gäller material, standarder eller entreprenadform. För oss är det en självklarhet att ett husbygge ska vara en trevlig resa, därför får du ett fast pris och slipper överraskningar i form av oväntade kostnader.

Ditt fritidshus, dina val

Något som utmärker Kustvillan som husleverantör är att vi faktiskt kan sätta din valfrihet i första rummet – vi har ett unikt byggsystem som gör att vi kan säga ja i nästan alla situationer. Du kan till exempel utgå från en existerande husmodell men anpassa dess form och design efter dina behov, eller rita ett helt unikt fritidshus. Du har även en rad olika valmöjligheter vad gäller själva bygget, såsom om huset ska levereras nyckelfärdigt eller om du ska bygga en del själv. Tanken är att det inte bara är fritidshuset som ska skräddarsys efter dig, utan även själva byggprocessen.

Läs mer

Fördelar med att välja Kustvillan

Rikstäckande totalentreprenad
Skräddarsydda hus
Leveranstid från 8 veckor
Fast och ärlig prissättning
Patenterat byggsystem
U-värde under 0,128W/m²K
Välj din byggtid
Förutsägbarhet
Egendesignat kök

Andra Hustyper från Kustvillan

Frihet i fler dimensioner

När du bygger hus med Kustvillan, kan du utgå från vilken husmodell som helst och ändra som du vill. Husmodellerna på vår hemsida är exempel på hur några av våra tidigare kunder valt att designa sina hus. Du kan beställa huset precis som det är eller använda dessa som utgångspunkt när du bygger ditt unika hus, för att sedan anpassa huset efter just dina behov. Fria former gäller både invändigt och utvändigt. Har du en helt egen idé på en husmodell så hjälper vi dig gärna att förverkliga det. Vi erbjuder förutsägbara och skräddarsydda lösningar med fast pris i realtid!

Jag är intresserad och vill ha kontakt

Är du nyfiken på att bygga hus? Har du frågor kring våra priser eller hur vi kan skräddarsy ditt hus på ett kostnadseffektivt sätt? Oavsett vilka frågor och funderingar du har så är du alltid välkommen att kontakta oss.

Du kan också ringa vår växel på tel 010 – 15 73 100 eller kontakta oss på info@kustvillan.se

Några av våra utvalda leverantörer

smeg logotypContura logotypdröm trapporMarbodal logotypdiplomat logotypelectrolux logotypElitfönster logotypKonradssons kakel logotypnibe logotypBadplatsen logotypBaseco logotyptarkett logotyp

Välj den leverantör du önskar

“Tycke och smak är olika för alla”. Vi vill sätta dig i förarsätet när det kommer till vad som ska ingå i just ditt hus. Därför ger vi dig friheten att välja precis den leverantör som du önskar. Hos våra samarbetspartners har vi kampanjpriser på utvalda produkter och där ingår dessutom alltid projektering, hantering och frakt.