Kustvillan

Kundomdömen

Vi är stolta över våra kundomdömen! För oss är våra kunder det viktigaste av allt. Allt vi gör, gör vi för att uppfylla en dröm. Vi ser husbyggande som ett förtroendeuppdrag och är både stolta och glada över alla våra nöjda kunder.

Tack för förtroendet. Det värmer!

Superbra och nära kontakt

Superbra och nära kontakt. Fick snabba svar och personalen var trevliga och tillmötesgående. Jag rekommenderar Kustvillan till alla som ska bygga nytt!

Maria Bengtsson
Slöinge
Energiförbrukningen har varit helt magisk

Energibesparingen har varit helt magisk! Produkten är fantastiskt fin och jag skulle verkligen rekommendera Kustvillan till de som funderar på att bygga ett nytt hus. Det är en otroligt låg förbrukning, bra garanti på huset och en snabb byggtid.

Kevin Cutts
Kvisselby
Kustvillan var tillmötesgående och trevliga

Kustvillan var tillmötesgående och trevliga så jag rekommenderar Kustvillan till dom som funderar på att bygga, allt funkade som det skulle!

Sven-Åke Johansson
Norrtälje
Bra kommunikation

När vi byggde med kustvillan så hade vi en bra kommunikation med byggledningen och jag rekommenderar Kustvillan alla dagar i veckan!

Jana Svahn
Uppsala
Jag var nöjd hela vägen faktiskt och det händer inte ofta

Kustvillan var hjälpsamma och allt flöt på bra, så jag var nöjd hela vägen faktiskt och det händer inte ofta. Jag rekommenderar er till alla jag känner som är sugna på att bygga hus.

Jens Lundström
Södertälje
Det var en utmärkt standard på det som levererades

Jag rekommenderar Kustvillan i många sammanhang, främst till vänner och bekanta som funderar på att bygga hus. Vi hade en bra dialog under hela processen och det var en utmärkt standard på det som levererades!

Dick Jansson
Alnö

Vill du veta mer om hur det är att bygga
hus med kustvillan?

Att bygga ett hus är för många det största projektet som man gör i livet och det är ofta en betydelsefull och stor ekonomisk affär. Det viktiga är att man väljer en trygg och pålitlig husleverantör för att bygga huset med.

Upplevelsen är det viktigaste

Vi anser oss arbeta i upplevelsebranschen mer än i husbyggarbranschen. Det är just upplevelsen från f örsta kontakt till att du får nyckeln i handen och kan flytta in som är det viktigaste för oss.

God kommunikation och transparens

Vi strävar efter att arbeta med god kommunikation och transparens i allt vi gör. Det ska vara tryggt att köpa hus av oss och en trevlig resa som vi gör tillsammans.

Här finner du mer information och omdömen.

Jag är intresserad och vill ha kontakt

Är du nyfiken på att bygga hus? Har du frågor kring våra priser eller hur vi kan skräddarsy ditt hus på ett kostnadseffektivt sätt? Oavsett vilka frågor och funderingar du har så är du alltid välkommen att kontakta oss.

Du kan också ringa vår växel på tel 010 – 15 73 100 eller kontakta oss på info@kustvillan.se

Några av våra utvalda leverantörer

smeg logotypContura logotypdröm trapporMarbodal logotypdiplomat logotypelectrolux logotypElitfönster logotypKonradssons kakel logotypnibe logotypBadplatsen logotypBaseco logotyptarkett logotyp

Välj den leverantör du önskar

“Tycke och smak är olika för alla”. Vi vill sätta dig i förarsätet när det kommer till vad som ska ingå i just ditt hus. Därför ger vi dig friheten att välja precis den leverantör som du önskar. Hos våra samarbetspartners har vi kampanjpriser på utvalda produkter och där ingår dessutom alltid projektering, hantering och frakt.