New England-hus

Längtar du efter ett hus med självförtroende som skapar goda möjligheter till social samvaro såväl inne som ute? Då är det mycket möjligt att ett sofistikerat New England-hus faller dig i smaken. På Kustvillan hjälper vi dig att förverkliga dina husdrömmar – till ett schysst pris.

Fördelarna med Kustvillan
Kontakta oss idag
Telefon:

010 - 15 73 100

Mail:

info@kustvillan.se

Adress:

Tegelvägen 17
853 50 Sundsvall

Öppetider

Måndag - Fredag
08:00 - 16:00

KUSTVILLANS New England-hus

Planlösning Husmodeller Knapp
 • Alla
 • 1-Plan
 • 1,5-plan
 • 2-Plan

Vännäs

2-Plan
7 rok
207m²

Tutebo

1-Plan
6 rok
170m²

Juniskär

2-Plan
6 rok
175m²

Bygg New England-hus med Kustvillan
- Så går det till!

Skicka in dina kontaktuppgifter

Fyll i dina kontaktuppgifter på vår hemsida för mer information om våra New England-hus.

Vi lyssnar på dig

En medarbetare från Kustvillan har ett möte med dig där du får berätta om vad du vill ha.

Förslag på ditt drömhus

Vi kommer med ett förslag som innehåller pris, husets utformning och tidsplan, så att du kan fatta rätt beslut.

Fördelar med att bygga New England-hus med Kustvillan

1
Flexibelt

Du har full frihet att göra egna val kring New Englandhusets form, design, pris, utförandenivå och byggtid. Vi skräddarsyr ditt nya hem efter dina behov och önskemål.

2
Snabbt

Vi är marknadsledande vad gäller inflyttningstid – från att vi tecknat avtal tar det några veckor till byggstart och 8-10 månader tills huset är inflyttningsklart.

3
Billigt

Med vårt patenterade byggsystem kan du enkelt anpassa huset efter smak och budget, samtidigt som priserna blir lägre än konkurrenternas.

4
Förutsägbart

Tack vare vår unika plattform får du en god överblick över projektet. Redan efter vårt första möte vet du vad du kan förvänta dig – bygget blir en förutsägbar resa utan överraskningar.

Våra Kundberättelser

Familjen Ros byggde sitt drömhus

Daniel och Hanna Ros i Njurunda valde att anlita Kustvillan när de skulle skapa sitt drömhem. De fick möjlighet att välja vilken husmodell som helst på marknaden och rita om det efter sina önskemål – utan att spräcka sin budget.

Fler Kundupplevelser

FAQ
Vanliga Frågor om att bygga New England-hus

 • – När du bygger hus med oss är det dina egna val som avgör vad huset kommer att kosta, vilket gör att du kan anpassa prislappen efter din budget. Vårt mål är att erbjuda Sveriges bästa priser, vad du än väljer.
 • – Utöver själva huset behöver du räkna med kostnader för byggherre, tomt, markarbete samt anslutnings-, bank- och myndighetsavgifter.
 • – Självklart, med oss är det du som sitter i förarsätet vad gäller husets form, design och standarder. Du kan med andra ord utforma huset så att det blir precis som du vill ha det.
 • – Du får självklart bygga själv om du vill. I samband med att vi planerar projektet får du välja mellan olika utförandenivåer så att du kan ta det alternativ som passar dig
 • – Att bygga ett New England-hus tar mellan 6 och 12 månader beroende på dess storlek, komplexitet och vald omfattning.
 • – Vi är flexibla, snabba och prisvärda. Vår främsta målsättning är att ta fram kostnadseffektiva lösningar som möter dina preferenser.
 • – Normalt sett samarbetar vi med lokala entreprenörer. Eftersom alla moment inom bygg är kontrollerbara är det lätt för oss att se till att utförandet har genomförts korrekt och enligt vårt avtal.

Bygg New England-hus med Kustvillan – till ett schysst pris

Har du fattat tycke för den romantiska New England-stilen? Hos Kustvillan får du hjälp med att rita och bygga ditt eget New England-hus så det passar just dina behov och förutsättningar. Här berättar vi mer om husstilen och hur det går till att bygga hus med oss.

Vad kännetecknar New England-hus?

New England-arkitektur är en kolonial husstil som har sitt ursprung i nordöstra USA. De inte sällan vitmålade trävillorna med horisontella fasadpaneler och generösa verandor ger ett ståtligt och elegant intryck – utan att göra avkall på charm och harmoni. Ett New England-hus kommer passa dig som föredrar hög takhöjd, gott om ljusinsläpp och generöst med yta för dig och dina kära. När du anlitar Kustvillan för att bygga ditt nya hem är det dock endast din egen fantasi som avgör hur huset ska utformas. Vår uppgift är att leverera kostnadseffektiva och högkvalitativa lösningar som gör att du och framtida generationer ska trivas där en lång tid framöver.

Frihet att skapa ditt eget New England-hus

Något som skiljer Kustvillan från andra hustillverkare är att vi med vårt smarta byggkoncept och patenterade väggsystem kan skräddarsy ditt hem efter din smak och plånbok. I praktiken innebär det att vi kan säga ja i situationer där andra säger nej – utan att det syns på prislappen. Du får full frihet att bestämma över allt från husets form, design och miljöstandard till om det ska levereras nyckelfärdigt eller om du ska bygga en del själv. När du beställer ett hus från oss är det helt enkelt du som bestämmer villkoren. Vi ser till att du får all information du behöver för att undvika vanliga fallgropar och guidar dig genom processen med din ekonomi i fokus.

Så går det till att bygga New England-hus

När du beställer ett New England-hus från Kustvillan inleds projektet med ett möte där du får berätta mer om dina behov och önskemål. Utöver att samtalet hjälper oss att göra ett så bra jobb som möjligt ger det dig chansen att sätta dig in i vad olika delar och moment kostar. Vi går igenom för- och nackdelar med olika alternativ, och återkommer sedan med ett fast prisförslag. Det gör att du får en realistisk bild av vad husbygget kostar och kan korrigera planen utifrån smak och budget. Byggstart är möjlig från 8 veckor efter att vi skrivit avtal och huset tar mellan 6-12 månader att färdigställa beroende på projektets komplexitet och omfattning.

Läs mer

Fördelar med att välja Kustvillan

Rikstäckande totalentreprenad
Skräddarsydda hus
Leveranstid från 8 veckor
Fast och ärlig prissättning
Patenterat byggsystem
U-värde under 0,128W/m²K
Välj din byggtid
Förutsägbarhet
Egendesignat kök

Andra Hustyper från Kustvillan

Frihet i fler dimensioner

När du bygger hus med Kustvillan, kan du utgå från vilken husmodell som helst och ändra som du vill. Husmodellerna på vår hemsida är exempel på hur några av våra tidigare kunder valt att designa sina hus. Du kan beställa huset precis som det är eller använda dessa som utgångspunkt när du bygger ditt unika hus, för att sedan anpassa huset efter just dina behov. Fria former gäller både invändigt och utvändigt. Har du en helt egen idé på en husmodell så hjälper vi dig gärna att förverkliga det. Vi erbjuder förutsägbara och skräddarsydda lösningar med fast pris i realtid!

Några av våra utvalda leverantörer

smeg logotypContura logotypdröm trapporMarbodal logotypdiplomat logotypelectrolux logotypElitfönster logotypKonradssons kakel logotypnibe logotypBadplatsen logotypBaseco logotyptarkett logotyp

“Tycke och smak är olika för alla”. Vi vill sätta dig i förarsätet när det kommer till vad som ska ingå i just ditt hus. Därför ger vi dig friheten att välja precis den leverantör som du önskar. Hos våra samarbetspartners har vi kampanjpriser på utvalda produkter och där ingår dessutom alltid projektering, hantering och frakt.

Lennart Häggberg
Säljare Kustvillan

Skräddarsy ditt hus

Du kan utgå från vilket hus som helst på nätet, även från valfri hustillverkare och vi hjälper dig att få huset anpassat efter dina behov och budget.
Inga begränsningar ✓
Bara möjligheter ✓

"Din dröm. Ditt hem. Ditt sätt". Upptäck friheten med Kustvillan.