New England-hus

Längtar du efter ett hus med självförtroende som skapar goda möjligheter till social samvaro såväl inne som ute? Då är det mycket möjligt att ett sofistikerat New England-hus faller dig i smaken. På Kustvillan hjälper vi dig att förverkliga dina husdrömmar – till ett schysst pris.

Kontakta oss idag

Ring  010 – 15 73 100

Adress  Tegelvägen 17 853 50 Sundsvall

Öppet  Måndag – Fredag | 08:00 – 16:00

Maila   info@kustvillan.se

Kustvillans modeller som går att göra i New England-stil

Juniskär

Juniskär

2-plan • 7 rok • 175m²

Villabyggsats från: 1 758 404 kr
Totalentreprenad från: 3 593 766 kr

Tutebo

Tutebo

1-plan • 7 rok • 170m²

Villabyggsats från: 1 972 908 kr
Totalentreprenad från: 3 884 314 kr

Vännäs

Vännäs

2-plan • 7 rok • 217m²

Villabyggsats från: 2 162 496 kr
Totalentreprenad från: 4 229 343 kr

Juniskär

Juniskär

2-plan • 7 rok • 175m²

Villabyggsats från: 1 758 404 kr
Totalentreprenad från: 3 593 766 kr

Tutebo

Tutebo

1-plan • 7 rok • 170m²

Villabyggsats från: 1 972 908 kr
Totalentreprenad från: 3 884 314 kr

Vännäs

Vännäs

2-plan • 7 rok • 217m²

Villabyggsats från: 2 162 496 kr
Totalentreprenad från: 4 229 343 kr

Bygg New England-hus med Kustvillan – så går det till…

Kontakta oss

Skicka dina kontaktuppgifter
Fyll i dina kontaktuppgifter på vår hemsida för mer information om våra hus.

Mötet

Vi lyssnar på dig
En medarbetare från Kustvillan har ett möte med dig där du får berätta om vad du vill ha.

Offert

Förslag på ditt drömhus
Vi kommer med ett förslag som innehåller pris, husets utformning och tidsplan så att du kan fatta rätt beslut.

När du bygger New England-hus med Kustvillan blir det

Flexibelt.

Du har full frihet att göra egna val kring New Englandhusets form, design, pris, utförandenivå och byggtid. Vi skräddarsyr ditt nya hem efter dina behov och önskemål.

Snabbt.

Vi är marknadsledande vad gäller inflyttningstid – från att vi tecknat avtal tar det några veckor till byggstart och 8-10 månader tills huset är inflyttningsklart.

Billigt.

Med vårt patenterade byggsystem kan du enkelt anpassa huset efter smak och budget, samtidigt som priserna blir lägre än konkurrenternas.

Förutsägbart.

Tack vare vår unika plattform får du en god överblick över projektet. Redan efter vårt första möte vet du vad du kan förvänta dig – bygget blir en förutsägbar resa utan överraskningar.

Färdigställda hus från Kustvillan

Våra kundberättelser

Familjen Ros byggde sitt drömhus

Daniel och Hanna Ros i Njurunda valde att anlita Kustvillan när de skulle skapa sitt drömhem. De fick möjlighet att välja vilken husmodell som helst på marknaden och rita om det efter sina önskemål – utan att spräcka sin budget.

”Superbra och nära kontakt. Fick snabba svar och personalen var trevliga och tillmötesgående. Jag rekommenderar Kustvillan till alla som ska bygga nytt!”

Maria Bengtsson

”Jag rekommenderar Kustvillan i många sammanhang, främst till vänner och bekanta som funderar på att bygga hus. Bra dialog under hela processen och utmärkt standard på det som levererats.”

Dick Jansson

”Energibesparingen har varit helt magisk! Produkten är fantastiskt fin och jag skulle verkligen rekommendera Kustvillan till de som funderar på att bygga ett nytt hus. Det är otroligt låg förbrukning, garanti på huset och en snabb byggtid.”

Kevin Cutts

FAQ – Vanliga frågor om att bygga New England-hus

Vad kostar det att bygga ett New England-hus med Kustvillan?

– När du bygger hus med oss är det dina egna val som avgör vad huset kommer att kosta, vilket gör att du kan anpassa prislappen efter din budget. Vårt mål är att erbjuda Sveriges bästa priser, vad du än väljer.

Vad ingår inte i priset när jag bygger ett New England-hus med Kustvillan?

– Utöver själva huset behöver du räkna med kostnader för byggherre, tomt, markarbete samt anslutnings-, bank- och myndighetsavgifter.

Kan jag påverka New England-husets planlösning när jag anlitar Kustvillan?

– Självklart, med oss är det du som sitter i förarsätet vad gäller husets form, design och standarder. Du kan med andra ord utforma huset så att det blir precis som du vill ha det.

Levererar Kustvillan endast nyckelfärdiga New England-hus eller kan jag få bygga själv?

– Du får självklart bygga själv om du vill. I samband med att vi planerar projektet får du välja mellan olika utförandenivåer så att du kan ta det alternativ som passar dig

Hur lång tid tar det innan New England-huset är inflyttningsklart?

– Att bygga ett New England-hus tar mellan 6 och 12 månader beroende på dess storlek, komplexitet och vald omfattning.

Varför ska jag anlita Kustvillan när jag ska bygga mitt New England-hus?

– Vi är flexibla, snabba och prisvärda. Vår främsta målsättning är att ta fram kostnadseffektiva lösningar som möter dina preferenser.

Vem är det som bygger New England-huset när jag anlitar er?

– Normalt sett samarbetar vi med lokala entreprenörer. Eftersom alla moment inom bygg är kontrollerbara är det lätt för oss att se till att utförandet har genomförts korrekt och enligt vårt avtal.

Bygg New England-hus med Kustvillan – till ett schysst pris

Har du fattat tycke för den romantiska New England-stilen? Hos Kustvillan får du hjälp med att rita och bygga ditt eget New England-hus så det passar just dina behov och förutsättningar. Här berättar vi mer om husstilen och hur det går till att bygga hus med oss.

Vad kännetecknar New England-hus?   

New England-arkitektur är en kolonial husstil som har sitt ursprung i nordöstra USA. De inte sällan vitmålade trävillorna med horisontella fasadpaneler och generösa verandor ger ett ståtligt och elegant intryck – utan att göra avkall på charm och harmoni. Ett New England-hus kommer passa dig som föredrar hög takhöjd, gott om ljusinsläpp och generöst med yta för dig och dina kära. När du anlitar Kustvillan för att bygga ditt nya hem är det dock endast din egen fantasi som avgör hur huset ska utformas. Vår uppgift är att leverera kostnadseffektiva och högkvalitativa lösningar som gör att du och framtida generationer ska trivas där en lång tid framöver.

Frihet att skapa ditt eget New England-hus   

Något som skiljer Kustvillan från andra hustillverkare är att vi med vårt smarta byggkoncept och patenterade väggsystem kan skräddarsy ditt hem efter din smak och plånbok. I praktiken innebär det att vi kan säga ja i situationer där andra säger nej – utan att det syns på prislappen. Du får full frihet att bestämma över allt från husets form, design och miljöstandard till om det ska levereras nyckelfärdigt eller om du ska bygga en del själv. När du beställer ett hus från oss är det helt enkelt du som bestämmer villkoren. Vi ser till att du får all information du behöver för att undvika vanliga fallgropar och guidar dig genom processen med din ekonomi i fokus.

Så går det till att bygga New England-hus

När du beställer ett New England-hus från Kustvillan inleds projektet med ett möte där du får berätta mer om dina behov och önskemål. Utöver att samtalet hjälper oss att göra ett så bra jobb som möjligt ger det dig chansen att sätta dig in i vad olika delar och moment kostar. Vi går igenom för- och nackdelar med olika alternativ, och återkommer sedan med ett fast prisförslag. Det gör att du får en realistisk bild av vad husbygget kostar och kan korrigera planen utifrån smak och budget. Byggstart är möjlig från 8 veckor efter att vi skrivit avtal och huset tar mellan 6-12 månader att färdigställa beroende på projektets komplexitet och omfattning.

Kustvillans erbjudande för New England-hus innebär

Erbjudande Marknaden Kustvillan
Rikstäckande totalentreprenad Självklart!
Skräddarsydda hus Självklart!
Leveranstid från 8 veckor Självklart!
Fast och ärlig prissättning Självklart!
Patenterat byggsystem Självklart!
U-värde under 0,128W/m²K Självklart!
Välj din byggtid Självklart!
Förutsägbarhet Självklart!
Egendesignat kök Självklart!

Andra husmodeller från Kustvillan

Frihet i fler dimensioner

När du bygger hus med Kustvillan, kan du utgå från vilken husmodell som helst och ändra som du vill. Husmodellerna på vår hemsida är exempel på hur några av våra tidigare kunder valt att designa sina hus. Du kan beställa huset precis som det är eller använda dessa som utgångspunkt när du bygger ditt unika hus, för att sedan anpassa huset efter just dina behov. Fria former gäller både invändigt och utvändigt. Har du en helt egen idé på en husmodell så hjälper vi dig gärna att förverkliga det. Vi erbjuder förutsägbara och skräddarsydda lösningar med fast pris i realtid!

Frihet i fler dimensioner

När du bygger hus med Kustvillan, kan du utgå från vilken husmodell som helst och ändra som du vill. Husmodellerna på vår hemsida är exempel på hur några av våra tidigare kunder valt att designa sina hus. Du kan beställa huset precis som det är eller använda dessa som utgångspunkt när du bygger ditt unika hus, för att sedan anpassa huset efter just dina behov. Fria former gäller både invändigt och utvändigt. Har du en helt egen idé på en husmodell så hjälper vi dig gärna att förverkliga det. Vi erbjuder förutsägbara och skräddarsydda lösningar med fast pris i realtid!

Jag är intresserad och vill ha kontakt

Några av våra utvalda leverantörer

tarkett logotyp
smeg logotyp
Marbodal logotyp
Elitfönster logotyp
Konradssons kakel logotyp
nibe logotyp
electrolux logotyp
dröm trappor
Contura logotyp
diplomat logotyp
Baseco logotyp
Badplatsen logotyp

…ännu mera frihet!

“Tycke och smak är olika för alla”. Vi vill sätta dig i förarsätet när det kommer till vad som ska ingå i just ditt hus. Därför ger vi dig friheten att välja precis den leverantör som du önskar. Hos våra samarbetspartners har vi kampanjpriser på utvalda produkter och där ingår dessutom alltid projektering, hantering och frakt.