Tryggt att köpa hus av Kustvillan

Trygghet

Tryggheten med att köpa hus av Kustvillan

Att bygga ett nytt hus är ofta en av livets största och viktigaste affärer, därför är det viktigt att du som kund kan känna dig trygg genom hela processen.

 

Kreditvärdighet

Erfarenhet

Vi har så pass lång erfarenhet och kunskap som hustillverkare att vi med stolthet kan säga att vi vet hur man bygger kvalitativa och bra hus. Vi har sedan starten utvecklat och förfinat våra verktyg för på ett smidigare och smartare sätt kunna skapa och följa upp byggplatsmomenten för att uppnå våra kunders högt ställda förväntningar. Det innebär att vi med trygghet kan säkerställa att bygget går enligt planerna och att alla inblandade underleverantörer vet precis vad som förväntas av dem.

Affärsetik

För oss handlar affärsetik om de värderingar och den moral som är vägledande för Kustvillans agerande i alla affärssammanhang. Det styr hur vi behandlar och interagerar med våra kunder, anställda, investerare, leverantörer och samhället som helhet. Vi anser att företag ska sträva efter att vara ärliga och rättvisa i alla sina affärsinteraktioner. Det innebär att undvika vilseledande reklam, oärlig prissättning och att alltid hålla de avtal och löften som ingås. Vi vet att affärsetik och långsiktig framgång går hand i hand, därför är vår affärsetik är en självklarhet för oss och en trygghet för våra kunder.

Krav på leverantörer

För att säkerställa kvalitet på material och produkter så har vi valt ut leverantörer som följer säkerhetsstandarder och regelverk för att skapa en säker boendemiljö för dig och din familj. Att ha pålitliga leverantörer som kan leverera bra material och produkter i tid är avgörande för att hålla byggprojektet inom tidsplan. Vi eftersträvar att upphandla leverantörer som arbetar med kvalitet, hållbarhet och miljöhänsyn samt att de har en bra support och service. Sammanfattningsvis är valet av bra leverantörer en central del av att säkerställa att ett byggprojekt blir framgångsrikt och att våra kunder får ett hus av hög kvalitet som möter deras förväntningar.

Förutsägbarhet och transparens

Tack vare vår unika plattform kan vi ge våra kunder en god överblick över projektet. Redan efter vårt första möte vet kunden vad den kan förvänta sig – att bygget blir en förutsägbar och trevlig resa. Allt vi gör är tryggt, förutsägbart och transparent. Överraskningar kan vara roliga ibland men när man bygger hus så vill man veta vad man kan förvänta sig och framför allt vad totalkostnaden kommer att bli, därför är vi alltid tydliga med vad som ingår och vad som inte ingår när du köper ditt hus från Kustvillan. Vi vet att vår kommunikation och transparens är viktiga nyckelfaktorer, vilket bidrar till att vi har så många nöjda kunder som rekommenderar oss till vänner och bekanta som ska bygga ett nytt hus.

Byggstandard enlilgt AMA

Kustvillan och andra seriösa husleverantörer följer byggregler och standarder enligt Bygg AMA. Systemet utgör viktiga verktyg med fokus att styra kvalitet och kalkylerbarhet avseende professionella entreprenader inom byggsektorn. AMA skapar förutsättningar för en effektiv kommunikation genom stora delar av byggprocessen med syfte att minska riskerna för missförstånd. Detta säkerställer att huset är säkert, strukturmässigt stabilt och uppfyller alla nödvändiga krav vilket skapar tryggheten för kunden att veta att huset är byggt för att hålla i generationer framåt.

Du kanske även vill läsa? 

Vilka golv passar när man har hund?

Vilka golv passar när man har hund?

Vilka golv passar när man har hund? Våra fyrbenta vänner har en förmåga att göra lite vad de vill. Det är därför de är så härliga, samtidigt gör det att vi behöver fundera lite extra när det är dags att välja golv. Vi rekommenderar att du...

läs mer
Höstens Trender: Inredning i köket

Höstens Trender: Inredning i köket

Höstens trender: Inredning i köket Detaljer, färger, hantverk och historia.Här är vad vår inredningsarkitekt såg och samlade på sig under 3 days of design i Köpenhamn.– Jag blev själv inspirerad och lämnade genast in ett par möbler för...

läs mer
Full produktionstakt i fabriken

Full produktionstakt i fabriken

Ingen dag är den andra lik I takt med att byggloven blir beviljade byggs blocken som ska bli skräddarsydda hus till kunder runt om i landet. Just detta block ska tillsammans med andra block levereras till Stockholm och bli till ett...

läs mer

Några av våra utvalda leverantörer

tarkett logotyp
smeg logotyp
Marbodal logotyp
Elitfönster logotyp
Konradssons kakel logotyp
nibe logotyp
electrolux logotyp
dröm trappor
Contura logotyp
diplomat logotyp
Baseco logotyp
Badplatsen logotyp