Full produktionstakt i fabriken

Full fart i fabriken, här är det hög produktionstakt.Ingen dag är den andra lik

I takt med att byggloven blir beviljade byggs blocken som ska bli skräddarsydda hus till kunder runt om i landet. Just detta block ska tillsammans med andra block levereras till Stockholm och bli till ett modernt parhus. Huset kommer att resas alldeles intill vattnet i den norra skärgården.

–   Det roligaste med att jobba åt Kustvillan är att legot är så lättbyggt och skalbart, säger produktionschefen Jimmy som har jobbat på Kustvillan i sex år.

–   Blocken ger näst intill oändliga möjligheter till kombinationer, fortsätter Jimmy. Ena dagen bygger vi rektangulära enplanshus, och en annan dag bygger vi hus i souterräng i tre plan med tre olika huskroppar som sitter ihop. Eller som idag parhus med tillhörande minivillor i två plan.

–   Ingen dag är den andra lik, kan man ganska lugnt påstå.

 

Du kanske även vill läsa? 

Byggfilm

Byggfilm

Jag tog med en Go-pro kamera en vanlig vecka på byggplats, kolla gärna in när vi bygger detta hus på vackra Havstoviken. Mer info och pris gällande detta hus under fliken "Projekt" "Havstoviken" / Trevlig Helg  ...

läs mer
1.5 plan i Matfors vid långsjön

1.5 plan i Matfors vid långsjön

Bygget går mycket bra, garage, och husskal på en vecka. Denna vecka fortsätter vi med detaljer på tak, samt gavelspetsar.  Skalet till detta hus bygger vi för cirka 700 000 kr. Kunden kommer göra en hel del invändigt själv och kommer...

läs mer

Några av våra utvalda leverantörer

tarkett logotyp
smeg logotyp
Marbodal logotyp
Elitfönster logotyp
Konradssons kakel logotyp
nibe logotyp
electrolux logotyp
dröm trappor
Contura logotyp
diplomat logotyp
Baseco logotyp
Badplatsen logotyp