Full fart i fabriken, här är det hög produktionstakt.

Ingen dag är den andra lik

I takt med att byggloven blir beviljade byggs blocken som ska bli skräddarsydda hus till kunder runt om i landet. Just detta block ska tillsammans med andra block levereras till Stockholm och bli till ett modernt parhus. Huset kommer att resas alldeles intill vattnet i den norra skärgården.

–   Det roligaste med att jobba åt Kustvillan är att legot är så lättbyggt och skalbart, säger produktionschefen Jimmy som har jobbat på Kustvillan i sex år.

–   Blocken ger näst intill oändliga möjligheter till kombinationer, fortsätter Jimmy. Ena dagen bygger vi rektangulära enplanshus, och en annan dag bygger vi hus i souterräng i tre plan med tre olika huskroppar som sitter ihop. Eller som idag parhus med tillhörande minivillor i två plan.

–   Ingen dag är den andra lik, kan man ganska lugnt påstå.

Några av våra utvalda leverantörer

smeg logotypContura logotypdröm trapporMarbodal logotypdiplomat logotypelectrolux logotypElitfönster logotypKonradssons kakel logotypnibe logotypBadplatsen logotypBaseco logotyptarkett logotyp

“Tycke och smak är olika för alla”. Vi vill sätta dig i förarsätet när det kommer till vad som ska ingå i just ditt hus. Därför ger vi dig friheten att välja precis den leverantör som du önskar. Hos våra samarbetspartners har vi kampanjpriser på utvalda produkter och där ingår dessutom alltid projektering, hantering och frakt.

Lennart Häggberg
Säljare Kustvillan

Skräddarsy ditt hus

Du kan utgå från vilket hus som helst på nätet, även från valfri hustillverkare och vi hjälper dig att få huset anpassat efter dina behov och budget.
Inga begränsningar ✓
Bara möjligheter ✓

"Din dröm. Ditt hem. Ditt sätt". Upptäck friheten med Kustvillan.