TILLVAL

Nedan ser axplock av tillvalsutrustning som du kan välja när du bygger ditt hus med Kustvillan. Valmöjligheterna för ditt hem är i princip obegränsade och du har full frihet att göra egna val kring form, design, pris, utförandenivå, byggtid m.m. Kustvillan arbetar med kvalitetssäkrade, kända leverantörer och med ett väl genomarbetat sortiment för att ert nya hem ska bli både personligt och unikt. Som standard levererar vi ditt hus med kakel och klinker och det ingår ett egendesignat kvalitetskök från Marbodal, men vill du välja ett annat kök på marknaden så har du frihet att göra det. Mer komfort, mindre klimatpåverkan och med kortare leveranstid och framför allt så kan du bygga med frihet till ett schysst pris!

INNERTAKSHÖJD

LIGGANDE PANEL

ISOLERAD ÖVERVÅNING

FÄRDIGMÅLAT

FARSTUKVIST

RYGGÅSTAK

ALU-FÖNSTER

FÖNSTERSPRÖJS

PARDÖRR

KAMIN

SEDUMTAK

BASTU

UTRUSTNING

KÖK

WC/BAD

FÄRG & TAPET

GOLV

FÖNSTER

DÖRRAR

KLÄDVÅRD

UPPVÄRMNING

Några av våra utvalda leverantörer

smeg logotypContura logotypdröm trapporMarbodal logotypdiplomat logotypelectrolux logotypElitfönster logotypKonradssons kakel logotypnibe logotypBadplatsen logotypBaseco logotyptarkett logotyp

“Tycke och smak är olika för alla”. Vi vill sätta dig i förarsätet när det kommer till vad som ska ingå i just ditt hus. Därför ger vi dig friheten att välja precis den leverantör som du önskar. Hos våra samarbetspartners har vi kampanjpriser på utvalda produkter och där ingår dessutom alltid projektering, hantering och frakt.

Lennart Häggberg
Säljare Kustvillan

Skräddarsy ditt hus

Du kan utgå från vilket hus som helst på nätet, även från valfri hustillverkare och vi hjälper dig att få huset anpassat efter dina behov och budget.
Inga begränsningar ✓
Bara möjligheter ✓

"Din dröm. Ditt hem. Ditt sätt". Upptäck friheten med Kustvillan.